toupi3 10.01.06, 12:38 W mojej nieoryginalnej wersji TS2 mam chyba zablokowana opcje budowania. Nie moge wogole korzystac z tej zakladki.Nie dziala nawet w samouczku.Spotkal sie juz ktos z tym?Sa na to jakies kody,craki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_jelen Re: POMOCY 10.01.06, 13:47 Po co zakladasz nowy temat, jesli jest juz z 20 takich? Nie czekaj na gotowca, tylko rozejrzyj sie!!! A jak myslisz? Potrzebujesz cracka. Musisz go sciagnac i skopiowac! Zajrzyj do tematu "Dla tych, ktorzy potrzebuja cracka-oto on!" Odpowiedz Link Zgłoś
daleki_ideal Re: POMOCY 10.01.06, 17:36 jak masz pirata to oczywiste. ja probowalem kilka piratów az wreszccien kupilem Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: POMOCY 11.01.06, 10:23 tak jak napisala maly_jelen. jak sie sciaga trzeba odpowiedniego cracka lub miniimage. oryginal nie potrzeba kupowac:p Odpowiedz Link Zgłoś
luk1995 Re: POMOCY 19.01.06, 18:57 czy by ktoś przesłał mi tego cracka na budowanie mój e-mail luk60@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś