27.08.08, 19:04
ostatnie dyskusje na forum sa zenujace, kilka przykladow:

- post mwirka o Sekrecie, mogl byc doskc konskrutywna dyskusja na
temat uslug kunalnych w miescie, a jak skonczyl sami widzicie,
swistaki zawijaja w sreberka

- temat WiFi, rozumiem ze moze budzic skrajne odczucia, ale pisanie
ze biednym sie nic nie nalezy, a dzieci maja bawic sie na chodniku,
bo na place zabaw wasze podatki nie maja byc przeznaczane jest
conamniej zenujace

- ze tak powiem, temat motoryzacyjny, nazywanie Zientarskiego
debilem, to juz lekka przesada, to tak jakby nazwac elektryka,
ktorego kopnal prad wariatem, coz taki zawod, pisal o autach, musi
je testowac, a ze sie pomylil to juz inna bajka

- posty ociekajace zazdroscia, ze przypomne opis Pruszkowa nad
morzem "czarne fury, bum cyk cyk z glosnikow na 120dB i wymalowane
lale", ze niby matizy nie smigaja 160 km/h, no coz ja stac kogos na
malucha, radio made by unitra i rude piegowate dziewcze to moim
skromnym zdaniem przegral zycie, zwlaszcza jezeli ma 30 lat, no
chyba ze jego szczytowym osiagnieciem jest kura domowa, dwojka
bachorow, wynajety kont i sluzbowa fura.

no teraz wy plodzcie, pewnie mi sie za powyzsze oberwie, a moze w
akcie prostestu nikt nie skomentuje.
Obserwuj wątek
    • gabrysia66 Re: żenada 27.08.08, 19:27
      Wydaje mi się im mniej kolego będziesz się wypowiadał na tym forum tym będzie
      bardziej przejrzyste i ciekawe!!!!!!
      • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 19:33
        alez prosze pani, ja nie moge, bo strace tytul
        najwiekszego "ruchacza" na forum.
        • kamelka76 Re: żenada 28.08.08, 18:14
          Teoretyk, czy fantasta? :)))))
    • orchidka77 Re: żenada 27.08.08, 20:58
      Zibi,
      A o czym chcesz rozmawiać skoro wiekszośc z nas łaczy tylko miejsce zamieszkania?
      Trudno tu nawet rozmawiać o zainteresowaniach czy pasjach, bo zazwyczaj nie ma z kim... O tym się gada na spotkaniach lub na forach tematycznych:)

Poza tym wiesz... badania dawno wykazały, że Polacy lubią sobie ponarzekać... mieszkańcy Pruszkowa nie odbiegają od reszty... dlatego np. jest spora częśc użytkowników, która zjawia sie tu praktycznie tylko wtedy gdy nie ma wody lub prądu... ponarzekac w grupie raźniej:)))
      • zmijka76 Re: żenada 27.08.08, 22:13
        KONta nie mozna wynajac- można je jedynie założyć w któryms w banków
        ( a jest w czym wybierać, bo powstają w Pruszkowie jak grzyby po
        deszczu) ;)

A jakie jest Twoje życiowe osiągnięcie Zibi? Rozumiem ,że marzysz
        skrycie o tej czarnej furze i malowanej lali? I o tytule "naczelnego
        ruchacza" zaczynając od domowego onanisty? ;)
        • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:15
          dzieki za poprawe humoru, pozwolisz ze nie bede wyprowadzal cie z
          bledu, mysl tak dalej.
          • zmijka76 Re: żenada 27.08.08, 22:16
            Alez bardzo proszę - zawsze do usług:)
            • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:26
              do uslug ... to moze zajrzyj ... zrobisz mi laseczke, jakis taki
              nudny wieczor dzis ...
              • zmijka76 Re: żenada 27.08.08, 22:31
                Az tak żle,że laseczka tylko u pań świadczących tego typu usługi? Oj
                Ty mój biedaku...
                • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:34
                  mowisz ze swiadczysz tego typu uslugi ... chwalisz sie czy zalisz,
                  ze innej pracy nie ma??
                  • zmijka76 Re: żenada 27.08.08, 22:37
                    Nie widzę w mojej wypowiedzi nic,co by świadczyło o tym,że moje
                    usługi związane są z sexualnością. Szkoda,że nie umiesz wymyślic nic
                    bardziej lotnego :(
                    • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:39
                      dzis mam wolne od myslenia, full relax, wlasnie znajomi chcieli mnie
                      do dekady wyciagnac, ale wole odpoczac w zaciszu domowego ogniska.
                      • kamelka76 Re: żenada 28.08.08, 18:17
                        Oj, to często masz wolne! Gratuluję!! A kiedy ostatno myslałeś?
                        • zibi-pruszkow Re: żenada 29.08.08, 00:37
                          dzis bylo juz gorzej, ale dajemy rade, dzielne z nas chlopaki :)
              • habier żenada? spójrz w lustro cieciu 27.08.08, 22:59
                zibi-pruszkow napisał:

> do uslug ... to moze zajrzyj ... zrobisz mi laseczke, jakis taki
                > nudny wieczor dzis ...

ale burak (jak w temacie)

Dziewczyny, proszę nie karmcie go...

• zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 28.08.08, 07:52
                  chwalisz sie czy zalisz??
                • kamelka76 Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 28.08.08, 18:23
                  Habier, spokojnie. Fajna zabawa! Można poczytać ciekawe wynurzenia i
                  opowieści...Tylko czekam, aż mi coś odpisze, znowu go zgaszę. Ma
                  gość pecha - trafił na inteligentną kobietę (jego zdaniem wymarły
                  lub wręcz nieistniejący gatunek). Niech sobie chłopaczyna potrenuje
                  celne riposty - może się czegoś nauczy (ortografii? jak na studenta
                  to słaaaabiutko)
                  • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 00:40
                    juz sie robi prosze pani ... gasic to sobie mozesz, ale wiesz co ...
                    za goscia wielkie dzieki ... a widzisz, poznalem niedawno jedna nie
                    tylko piekna ale i inteligentna, zaczynam wierzyc, ze to jednak
                    istniejacy gatunek, a nie wymarly jak dinozury ... ortografia nigdy
                    nie byla moja mocna strona, wiesz u nas na polibudzie nie bylo
                    polskiego ... a studentem nie jestem juz niestety, od poltora roku,
                    nie ma to jak 12 lat studiow, niech zyja wieczni studenci :)
                    • kamelka76 Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 07:59
                      Co mogę sobie gasić? ;)) Jak na Polibudę to z inteligencją też
                      słaaabiutko. Nic dziwnego, że 12 lat...Zauważ, że pisałam o Tobie, a
                      nie do Ciebie - oczywiście zrobiłam to tak, żebyś na pewno to
                      przeczytał. I znowu dałeś się sprowokować... Ale przyznam, że bawi
                      mnie ta dyskusja, bo mimo wszystko ciekawy z Ciebie gość. I na pewno
                      nie idiota, chociaż na siłę próbujesz z siebie takiego zrobić. Ja
                      nie wierzę. Tylko myśl, o czym piszesz, a pewnie wiele osób zmieni o
                      Tobie zdanie
                      • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 09:28
                        oj Kamelka, ciezkie zadanie przed Toba, bo widzisz ja jestem, jaki
                        jestem, jedni mnie za to kochaja, inni nienawidza. nie jestem tu na
                        forum dla budowania wlasnego ego czy zarabiania kasy, jak to
                        niektorzy mysleli w przypadku tematu wifi, poprostu mieszkam w tym
                        miescie, tu zyje i na tym forum wyrazam swoje, czasami
                        kontrowersyjne, poglady.
                        i nie zalezy mi na tym, kto jakie ma o mnie zdanie tu na forum,
                        przykladowo taki habier musi byc niezly smieciu ze do kogos zwaraca
                        sie cieciu, ale to juz jego problem, pokazal ze ma jaja, ale w
                        lodowce a nie miedzy nogami.
                        • habier Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 09:46
                          jesteś cieciem i fantastą (ruchaczem)...

Nie pootrafię obojętnie przejść obok tego jak burak zwraca sie do
                          kobiety.

eot
                          • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 10:25
                            zalosni sa ludzie, ktorzy na forum robia z siebie dzentelmenow, a na
                            codzien sa ... sam sobie dokoncz cwiercinteligencie.
                            • habier Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 10:35
                              tak tak masz racje. baw sie dobrze.
                              • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 10:49
                                dzieki, ubaw mam przedni czytajac Twoje posty, nie tylko w tym
                                watku, takze wowczas gdy prowadzisz konwersacje z innymi
                                uzytkownikami forum, zwlaszcza z Leo, jeszcze raz wielkie dzieki.
                                • habier Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 10:53
                                  jaki grzeczny :)

ale miło się zrobiło

kamelka76 - gratulacje :)
                                  • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 11:17
                                    chyba sie wzrusze.
                                • leo48 Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 12:19
                                  Zibi, do dyskusji między Tobą a koleżankami feministkami czasem
                                  włączam się z niekłamaną przyjemnością bo w Waszym przekomarzaniu,
                                  o ile nie posuwacię się zbyt daleko, odnajduję szczyptę polotu oraz
                                  złośliwej ale jednak inteligencji. Jeśli zaś chodzi o niektóre inne
                                  jednostki, to staram się jednak poniżej pewnego poziomu nie dać się
                                  sprowadzić i z reguły w porę się wycofuję.
                                  • swistak133 Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 12:54
                                    > Waszym przekomarzaniu, o ile nie posuwacię się zbyt daleko,
                                    > odnajduję szczyptę polotu oraz złośliwej ale jednak inteligencji.

Zibi prowokuje, bo mu sie nudzi, a wszyscy się spinają i koniec końców dochodzi do wymiany obelg. Nie wiem, czy nazwałbym to przekomarzaniem.
                                    • zibi-pruszkow Re: żenada? spójrz w lustro cieciu 29.08.08, 18:43
                                      nie no, ja i prowokacja to dwie sprzecznosci, ot poprostu mialem
                                      nudnawy wieczor i tak zaczela sie ta dyskusja ... ale o jakie obelgi
                                      chodzi?? czyzby, moze dosc wprost wypowiedziana propozycja jest
                                      obelga?? no to chwile, idziesz na imprezke, troche wypijesz,
                                      proponujesz pannie numerek, albo robisz to bez propozycji, bo
                                      wlasnie masz ochote ... jakbys to nazwal, skoro to moje jest obelga,
                                      to przedstawiona przeze mnie sytuacja moglaby byc amokiem
                                      alkoholika, a przeciez zarowno w jednej, jak i drugiej chodzi o
                                      dobra zabawe ... niemniej jednak, jezeli zmijka czuje sie urazona,
                                      to przepraszam, w koncu trzeba umiec sie przyznac do bledu, co
                                      niestety, nie jest mocna strona wiekszosci forumowiczow.
      • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:13
        sorry, ze na spotkaniach sie nie zjawiam, poprostu mam mase zajec,
        najlepszy przyklad, na brak czasu, to fakt, ze sprzet PLC dostalem
        juz kilka tygodni temu, nie mam czasu go przetestowac, a dodatkowo
        ostatnio troche sie zmienilo w moim podejsciu do plci slabszej,
        aczkolwiek nie moge przyrzec ze nie bedzie juz postow ... takich
        jakie byly.

jednak wkurzajacy jest fakt, ze z pewnych powaznych spraw robi sie
        dowcipy, tematy schodza na psy, a najlepsze jest to, ze gdy mozna
        cos zrobic to brakuje chetnych, pamietam gdy na poczatku tematu wifi
        zaproponowalem ze sciagne do miasta sprzet, potrzebna byla tylko
        pomoc w zorganizowaniu prezentacji, wszyscy byli zainteresowani sama
        prezentacja, ale juz nikt nie byl skory do pomocy przy zorganizacji
        tego. przyklady mozna mnozyc, ale takie juz zycie w tym miescie.
        • orchidka77 Re: żenada 27.08.08, 22:30
          Zibi,
          Tak jest zawsze i w każdym temacie:) Jak trzeba ruszyć 4 litery to się szeregi wykruszają:) Takie życie i tyle.
          Tym bardziej podziwia sie tych, co jednak czasem potrafią oderwać pośladki od krzesła i cos zrobić:)
          • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:37
            w pewnym wieku nie wypada juz byc naiwnym ... liczenie na czyjas
            pomoc w czynie spolecznym, to jednak zakrawa na ironie
            • orchidka77 Re: żenada 27.08.08, 22:50
              Nooo to pozostaje tylko radzenie sobie samemu lub liczenie na znajomych:)
              Zmotywowanie małej grupy do wspólnego ruszenia sie ma swoje plusy - mało ludzi do przypisywania sobie zasług, a jednocześnie wystarczająco świadków by skutecznie całe zdarzenie nagłośnić:)
            • orchidka77 Re: żenada 27.08.08, 22:52
              zibi-pruszkow napisał:

> w pewnym wieku nie wypada juz byc naiwnym ... liczenie na czyjas
              > pomoc w czynie spolecznym, to jednak zakrawa na ironie

Cóż... to tylko kwestia charyzmy:)
        • leo48 Re: żenada 27.08.08, 22:33
          Przejrzałem temat i muszę przyznać,że masz dużo racji, za wyjątkiem
          może jednej rzeczy. Zdarza się, że rude piegowate dziewczę może
          posiadać o wiele więcej wdzięku niż wypacykowana lala.
          • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:36
            sorry, nie chcialem urazic zadnej rudowlosej niewiasty, aczkolwiek
            podany przyklad jest z zycia wziety.
            • leo48 Re: żenada 27.08.08, 22:39
              Mój też
              • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:42
                dobrze wiedziec ze stereotypy - rude jest wredne - upadaja
                • leo48 Re: żenada 27.08.08, 22:44
                  Bo stereotypy nie odnoszą się do dziewcząt.
                  • zibi-pruszkow Re: żenada 27.08.08, 22:48
                    to facetow chyba tez nie zawsze, w koncu nie kazdy facet to swinia,
                    czego jestem najlepszym przykladem.
    • valczak Re: żenada 29.08.08, 15:17
      Prawde powiedziawszy to mam dosyc twojego marudzenia :) non-stop cos ci nie pasuje, zmien forum bedzie po sprawie... Choc wydaje mi sie ze po prostu szukasz zaczepki zeby skupic na sobie uwage a inni daja sie na to zlapac ;) Idz precz szatanie jezeli wszystko ci nie pasi ;P
      • zibi-pruszkow Re: żenada 29.08.08, 18:45
        a kto marudzi? mi cos nie pasuje? moje posty wprost ociekaja poezja
        najwyzszych lotow ... nie no zaczepki szukalem jak bylem maly, teraz
        kiedy juz doroslem ... uwagi nie musze skupiac, czasami mam jej
        wrecz w nadmiarze ... szatan ze mnie taki, jak z Ciebie aniolek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka