ula421 09.02.06, 15:42 Już cztery razy próbowałam opanować łódź podwodną i za każdym razem gina mi wszyscy komandosi. Proszę , podajcie mi sposób na to pudło bo nijak nie moge sobie dać rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula421 Re: HIDDEN & DANGEROUS POMOCY !!!!!!!!!! 09.02.06, 15:47 Prosze podpowiezieć mi jak nadać mel dunek po odnalezieniu radiostacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: HIDDEN & DANGEROUS POMOCY !!!!!!!!!! 09.02.06, 16:57 A moze kody pomoga? Naciśnij klawisz ~ w trakcie gry, aby otworzyć okienko konsoli. Teraz wpisz jeden z poniższych kodów. - heal 1 - Leczenie - heal 4 – Leczenie drużyny - kill – Samobójstwo - giveitem – Wybrany przedmiot z listy poniżej Nazwy przedmiotów: - ais - akaopt - aqualung - arisaka - backpackgb1 - backpackgb2 - backpackgb3 - backpackger - backpackrus - bazooka - binoculars - brengun - camera - carbine - clummybomb - colt - degtyarev - delisle - dynamite - enfield - explosivesbag - grand - grenade36 - grenadeger - grenadejap - k98opt - kniferger - knifesas - lee k98 tokarev - leeopt - medikit - medikitbig - mine - mosin - mp40 - panzerfaust - parabellum - pps spagin - shotgun - springfield - springfieldop - stengun - stengunsil - taisho - tankmine - thompson - wirecutter - zb26 Odpowiedz Link Zgłoś