12.06.06, 15:52
weszłam do otoczenia miłowo i do rodziny marzyciel po chwili na górze po prawej stronie w chmurce pisała że marzyciel chce zostać artystą jak tego dokonać? pomóżcie!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • meredithz Re: MARZYCIEL 12.06.06, 18:25
      musisz rozwinac kreatywnosc na maxa, nastepnie napisac powiesc lub namalowac
      arcydzielo. powinno wystarczyc smile
      • luiza41 Re: MARZYCIEL 12.06.06, 22:46
        dzideki co bardzo!!!!!!
    • katrino-1997 Re: MARZYCIEL 14.10.06, 14:26
      Ja mam piękną historię, ale też i smutną.. Wskrzeszyłam Marlenę. Pierwszą żonę
      Dariusza. A on już ma 1 małe dziecko z Kasandrą. Ożenili się... Nie wiedziałam
      że Marlena nadal będzie kochała Dariusza... I teraz wszytko mi się wali... Nie
      mogę nic zrobić.. Teraz Marlena jest wściekła na Dariusza... Chce go bić.. A ja
      nie mogę żeby się zakochali, bo on przecież ma Kasandrę!!!
      Będę wdzięczna za jakieś rady... Jedna myśl przychodzi Mi do głowy... Spalić
      Marlenę i już jej nie ożywiać, NIGDY!!!

Pozdrawiam i czekam na inne wwskazówki...
      • eluch_a Re: MARZYCIEL 06.01.07, 23:57
        A jak ją wskrzesiłaś?
      • stokrotka_112 Re: MARZYCIEL 24.01.07, 14:57
        Powiedz jak ją wskrzesiłaś. I mam jeszcze radę. Napisz kod
        boolProp TestingCheatsEnabled true i wejdź w kontakty Dariusza. Doładuj
        kontakty z Marleną na 100/100 i tak samo zrób z Marleną. Wejdź do niej do domu
        chyba że mieszkają razem jeśli tak zaśnij Kasandrę i pocałuj trochę Dariusza i
        Marlenę.

Siema!!!
        • katrino-1997 Re: MARZYCIEL 14.02.07, 15:04
          Cześć Stokrotko!

dziękuję za kod. Wskrzesiłam ją poprzez ten WSKRZESZOMANIACZ czy coś takiego...
          Można użyć specjalnego kodu. Wykorzystam kodzik smile Dzisiaj zagram i zobaczymy smile
          • tess24 Re: MARZYCIEL 18.03.07, 15:28
            Jakim kodem sie wskrzesza?????????
      • siuska Re: MARZYCIEL 04.02.07, 13:48
        ja też chce wiedzieć jak wskrzeszyłaś ja wskrzeszyłam tylko belle, ale takim
        sposobem marleny sie nie da
        • doma777 Re: MARZYCIEL 14.02.07, 20:07
          Bella nie była chyba umarła uncertain Ja ją na parceli publicznej widziałam...
        • katrino-1997 Re: MARZYCIEL 16.02.07, 15:08
          To nie wiem.. Ja tym wskrzeszomaniaczem czy jakoś tak.. A Bella żyje. A jak ty
          ją przywróciłaś? Tzn. Bellę...

Czekam na odpowiedź...
          • luiza41 Odp. Katrino-1997 23.02.07, 18:20
            Jeżeli chodzi ci o bellę ćwir to tak:
            Pewnego dnia grałam w simy aż w końcu bella ćwir przyszła do mojego domu... No
            ok zaprosiłam ją i już wiedziałam co z nią zrobię: ZAPRZYJAŹNIŁAM JĄ Z MOIM
            SIMEM POTEM ONA SIĘ WPROWADZIŁA I DOM Z NIĄ PRZENIOSŁAM DO MIŁOWA: NO I
            WPROWADZIŁAM JA DO ĆWIRÓW... ALE ONA NIE POZNAŁA MONITERA ANI ON JĄsad I DORRY
            ŻE TAK DŁUGO CZEKAŁEŚ NA ODsmile
            • katrino-1997 Odpowiedź do Luizy41 24.02.07, 15:05
              Dziękuję Luizo41 ! Czy chodzi o otoczenie Dziwnowo? Chyba tak.. smile Ale
              czytałam, na forum(jeśli ktoś jest zainteresowany, podam link) , że ona jest w
              Miłowie! W parku którymś.. Ale jak mam zrobić, skoro ożeniłam Mortimera z
              Diną..? (oczywiście ożenić Mortimera z Bellą) A zauważyłam, POSŁUCHAJCIE!! To
              dziwne, Bella była z Mortimerem, a bratem Belli jest Michał, który był związany
              z Diną. Teraz Michała ani Belli nie ma, więc Dina dobrała się do Mortimera!!!
              Wskrszyyłam Michała, ale nie ma Belli.. Muszę jej poszukać. A propos.. Bella z
              Dziwnowa to podróbka. Na tym forum, jest strona na której jest portret
              prawdziwej Belli i tej z Dziwnowa. Ta z Dziwnowa jest kompletnie inna!!! To
              dlatego nie ma drzewa genealogicznego. Nie pamięta Mortimera, swych dzieci.
              NIC!!! To nie ona. Lepiej poszukaj(radzę) w Miłowie tej prawdziwej. Ktoś
              znalazł i napisał, że ją zeswatał z Mortimerem i ona wie, że była żoną
              Mortimera, ma dzieci, DRZEWO GENEALOGICZNE ale we wspomnieniach: umarłam. Jakto
              umarła?? Żyje i umarła??? Tą zagadkę, dała nam produkcja maxis.

Pozdrawiam, Kasia.
              P.S. ZAPRASZAM NA www.simsik.funtest.pl , www.bella-cwir.funtest.pl oraz
              www.olsenki-mary-kate-and-ashley.funtest.pl
              Czy ty też masz jakiś/eś swoje funteściki?
              • katrino-1997 Zapomniałam.. 24.02.07, 15:08
                Jeszcze jedno! Ktoś pisze, że ona odleciała balonem z Miłowa do Dziwnowa. A
                właściwie, że ktoś ją porwał tym balonem. Ale przecież w simach nie ma
                balonów!!! HA HA HA!!! XD XD XD XD XD
              • eluch_a Re: Odpowiedź do Luizy41 24.02.07, 16:31
                To podaj link na forum, o tym parku.
                • katrino-1997 Odpowiedź do eluch_a 25.02.07, 09:38
                  Nie ma sprawy. O to linczek: www.forum.simsweb.pl/showthread.php?t=3485&page=2

Pozdrawiam, Kasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka