black_and_white 22.06.06, 11:54 Latwa i przyjemna. pzdr home.scarlet.be/~bbonte/bonteroom2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aammsstt Re: Bonte room 2 23.06.06, 16:18 oj chyba niż jest - mam patyk, monetę, metalowy zagięty pręt i stoję... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Bonte room 2 23.06.06, 17:10 Mnie się udało zapalić ogień w kominku i otworzyć wentylator. Zabrałam stamtąd kartę do maszyny z orzeszkami. Zaostrzyłam też ten zagięty pręt i dostałam od kaktusa mleczko. Aha, jeszcze upiekłam orzeszki na grilu, ale papuga w klatce je zjada i nic. Może coś z tym mleczkiem trzeba kombinować? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_16 nie czytajcie,jesli chcecie sami poglowkowac:) 23.06.06, 22:44 wszystko tak jak napisala 1oo tylko orzeszki+mleczko+grill - i będzię koniec Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: nie czytajcie,jesli chcecie sami poglowkowac: 24.06.06, 09:42 błagam! jak rozpalić tego cholernego grilla??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: UWAGA! rozpalanie kominka. 24.06.06, 15:12 hehe, a wydawało mi się, że już wszystkie możliwości naciskania wykorzystałam i też się kierowałam cyframi z tablicy dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: UWAGA! rozpalanie kominka. 26.06.06, 11:21 Witam. Czy te zielone drzwi trzeba otwierać? O jakim wentylatorze mówicie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Pomóżcie 26.06.06, 11:27 Aaaa... Już wiem jaki wentylator. Ten obok kaktusa. Nie pomyślałam, że to może być wentylator. A jak go otworzyć? Bo tam w środku coś jest... Odpowiedz Link Zgłoś