rabarbara 25.07.06, 12:31 Polecam samare.free.fr/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 16:14 A ja kręcę się w kółko. Aktywowałam 5 znaków, kolejny mi się gdzieś zgubił i nie pamiętam, gdzie był. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 17:54 Dziwna gierka. O co tu chodzi? Po co są takie kolorowe kółka pod ekranem? Trzeba tu coś zbierac? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 17:58 Co robić z tymi znakami na niektórych kamieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
flor7 Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 18:03 znałazłam 5 znakow na kamieniach, do jednego moge sie zblizyc ale nic nie nie dzieje.. i tych kółek tez nie kumam.. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 18:20 Gdzieś tam, w cieniu jest dziura w ziemi. Wchodzimy i znajdujemy 3 muszelki. Można je położyć na znakach nakamiennych. Potem wlazłam na górę i odwróciwszy się kliknęłam na nasłonieczniony teren. W lewym rogu pokazała się mapka ze znakami. Potem pościągałam te znaki położyłam na innych i znowu wlazłam na górę. Nic się nie dzieje, szukam dalej. Pewnie trzeba wszystkie znaleźć żeby się dostać na te schody. A te kółka poklikałam i w każdym pokazały się promyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Samare - krótkie, łatwe i przyjemne 25.07.06, 18:27 Tam, przy tych schodach jest napis, że jest za ciemno i potrzebujemy źródła światła. Wpadłyście na coś? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Do rabarbara. 25.07.06, 23:43 Rozumiem, że przeszłaś do końca. W wylocie dziury, gdzie znalazłam muszelki widać gwiazdy. Takie same punkty zapaliłam na tej kamiennej pustyni. Te kółka-amulety można aktywować i wyłączać. Daj jakąś wskazówkę, co dalej, tylko nie taką wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Do rabarbara. 26.07.06, 01:26 Sama sobie wydedukowałam tę wskazówkę Mam kubek ze skrytki w skale. Na dzisiaj kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara Re: Do rabarbara. 26.07.06, 11:17 100 jesteś tak szybki, że nawet nie zdążyłam odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Do rabarbara. 26.07.06, 13:05 Poszukaj dziury w ziemi na zacienionym terenie. Znajdziesz tam muszelki. Zwróć uwagę na widok gwiazd przy wychodzeniu. Na pustyni szukaj kamieni ze znakami. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Do rabarbara. 26.07.06, 14:55 ok, 7 gwiazd, 7 znaków odtworzyłam na pustyni, widać to na mapie. Co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Do rabarbara. 26.07.06, 15:23 Przyjrzyj się jeszcze raz gwiazdom w wylocie dziury w ziemi. Niektóre się wyróżniają. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Do rabarbara. 26.07.06, 17:57 wylazłam wreszcie na górę i jest ciemność. Tak się kończy gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara Re: Do rabarbara. 26.07.06, 18:13 Trzy znalezione muszle musisz połoźyć na trzech kamieniach tak, żeby po wejściu na górę świeciły, a światełka muszą odpowiadać obrazkowi z dziury. Muszle trzbeba potem zdjąć i poukładać na pozostałych kamieniach co jakiś czas wchodząc na górę. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Do rabarbara. 26.07.06, 18:30 Jeśli wyszłaś przez klapę w suficie, to owszem, koniec gry - fine=koniec. Odpowiedz Link Zgłoś