Dodaj do ulubionych

Podobne do Samorosta

26.07.06, 13:49
Jeszcze chyba nie było

www.wogger.de/
Pozdr.
Wojtek
Obserwuj wątek
    • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 13:57
      Ciekawe... Mam już pajęczynę! smile
      • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 14:08
        Na 'planecie' czerwonego ludka zasadziłam trawę i nie wiem co dalej. sad
        • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 14:12
          Już wiem. smile Zwiedzam podziemia...
          • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 16:37
            KRECI SIE TOTO U GÓRY I TRAWI NI MA...
            • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 16:51
              Mamsmile
              • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 16:55
                Teraz mie wciaz zawraca ze statkiemsad
                • 1oo Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 18:32
                  Trzeba kliknąć na okręt kiedy się znajdzie na wysokości odnogi podwodnego
                  korytarza.
                  • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 18:51
                    teraz na strzałkach w jaskini - uff
                    • rabarbara Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 19:07
                      A co z tym kręcącym na górze? Ba ja kręcę i bez efektów.
                      • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 19:08
                        kliknij na wiatraczek na swojej tratwie to poleci na górę i się razem pokrecąsmile
                        • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 20:23
                          Też jestem na tych strzałkach w jaskini. Nie mogę sobie poradzić z tymi
                          środkowymi, największymi...
                          • malgorzata9 Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 20:58
                            to samosad
                            • 1oo Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 21:44
                              Te strzałki otwierają drzwi. Lewe lewą część, prawe prawą część.
                              • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 21:51
                                A środkowe?
                                • 1oo Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:01
                                  No, właśnie mówię o środkowych, tam są 4 strzałki, 2 na lewo, 2 na prawo.
                                  • julka_b Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:09
                                    gdzie mam "zostawić" światełko zabrane z tych drzwi?
                                    nigdzie nie mogę...
                                    • julka_b Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:12
                                      już wiem
                                    • rabarbara Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 13:46
                                      No nie wiem gdzie zostawić to światełko z drzwi. Może jakaś podpowiedź?
                                      • 1oo Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 15:32
                                        W "chmurce".
                                        • rabarbara Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 19:49
                                          Dzięki, skończyłam.
                                  • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:10
                                    Lewe strzałki po środku mam ustawić tak, jak są ustawione te strzałki przy
                                    lewych drzwiach, a prawe strzałki po środku tak, jak strzałki przy prawych
                                    drzwiach? Nic to nie daje. Lewe drzwi już mam otwarte. Nic z tego nie
                                    rozumiem...
                                    • julka_b Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:11
                                      dwie lewe strzałki mają wskazywać kierunek na lewo
                                      dwie prawe - na pawo
                                      • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:13
                                        Wielkie dzięki! Trudne to jednak nie było... wink
                                        • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:47
                                          I znów nie wiem... Jestem na tej planecie czerwonego ludka. Lata ptaszek i nic
                                          więcej kliknąć się nie da. A ten napis NEWLETTER podpowiada mi, że może to już
                                          koniec gierki? smile
                                          • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 26.07.06, 22:48
                                            NEWLETTER=NEWSLETTER smile
                                            • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 15:37
                                              Może ktoś powiedzieć, czy to już koniec gierki?
                                              • 1oo Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 19:56
                                                Mogę: to już koniec gierkismile
                                                • 1oo Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 20:16
                                                  Jeszcze jedno: jeśli klikniesz w napis po prawej i wpiszesz tam swój adres,
                                                  dostaniesz zawiadomienie o następnej części.
                                                  • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 21:28
                                                    A ja klikam i klikam w tego ptaszka, i przesuwam go do góry, i nic. Dziwne
                                                    zakończenie... tongue_out
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • 1oo Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 22:10
                                                    Skupiłaś się na ptaszku, a po prawej płynie sobie w górę bańka mydlana.
                                                    A koniec wydaje się szczęśliwy, nie wydaje Ci się?
                                                  • monika_gda Re: Podobne do Samorosta 27.07.06, 23:27
                                                    Bańki nie widziałam. smile Najważniejsze, że ufoludkowe marzenia z chmurek się
                                                    spełniły!
    • avarja Re: Podobne do Samorosta 28.07.06, 22:04
      a ja nie wiem co zrobic ze zwisajacym pajakiem sad
      • avarja Re: Podobne do Samorosta 28.07.06, 22:05
        npisałam i od razu ruszylo tongue_out
        • avarja Re: Podobne do Samorosta 28.07.06, 22:09
          i znowu mi sie pajak do kursora przyczepil
          • 1oo Re: Podobne do Samorosta 29.07.06, 11:07
            Przyczep go do wiatraczka na tratwie.
            • avarja Re: Podobne do Samorosta 30.07.06, 19:58
              Dzięki smile
              • pinkpanther Re: Podobne do Samorosta 16.09.06, 16:26
                a ja utknęłam w podziemiach
                złapałam muchę, zeskoczyłam na dół i nie wiem co dalej
                • pinkpanther Re: Podobne do Samorosta 16.09.06, 16:27
                  już wiem wink
    • pep-per Re: Podobne do Samorosta 05.10.06, 18:43
      jestem na planecie ludka. Statek wylądował. Ludzik wyszedł na ląd. I... Mogę w
      tej chwili jedynie przestawiać to coś na górze...
      • pep-per Re: Podobne do Samorosta 05.10.06, 18:47
        Już mam
        • pep-per Re: Podobne do Samorosta 05.10.06, 19:10
          Skończyłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka