zzjacek 20.01.07, 19:58 Witam. Szukam graczy grających w tą grę. Dokładnie chodzi mi o informację jak przejśc niektóre misje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesiu210 Re: Far Cry 20.01.07, 21:57 Gra jest stworzona tak, że daną misje można przechodzić na różne sposoby. No ale jak czegoś nie umiesz zrobić w jakiejś tam misji to mów w czym masz problem Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zzjacek Re: Far Cry 21.01.07, 04:39 Witam. Po prostu mam kłopot z przejściem 14 misji (kłopot z helkopterem). Ale znalazłem już opis misji i wiem że można go jakoś zestrzelić wyrzutnią rakiet. Do tej pory myślałem że już próbowałem wszystkiego, że można go jakoś ominąć. No ale będę próbował dalej. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka2929 Re: Far Cry 24.01.07, 18:08 Pozdrawiam , jak ci idzie ? niedawno ją przeszedłem całą i tylko w ostatniej misji / Vulkano / musiałem skorzystać z kodu nieśmiertelności. Gra była super. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrecki5 gg 9178441 22.02.07, 21:50 w helikopter trzeba wpakowac z 8 rakiet z wyrzutni. jest to bardzo trudne bo statek tonie a zolnierz z helikoptera celnie strzela. mi ten moment brat musial przejsc jest jeszcze jeden masakrycznie trudny moment w tej grze ale jak dojdziesz to zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś