5_zona_grabarza 17.06.07, 00:04 raczej cick&point niż escape, ale bardzo sympatyczny, często używamy młotka a kod ustalamy na podstawie godzin na zegarku)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_zona_grabarza Re: Jinja 17.06.07, 00:05 jinja.at-ninja.jp/INTERFACE2.html zapomniałam linka wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Jinja 17.06.07, 12:16 mam perły kopaczkę łuk [uzyłam] łom, pudełko spod pudełka kamyczki woda mi cieknie i utknełam Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Jinja 17.06.07, 12:20 dotttek napisała: > mam perły kopaczkę łuk [uzyłam] > łom, pudełko spod pudełka > kamyczki > woda mi cieknie > > i utknełam > łom ci się przyda do rozwalenia sufitu, a potem do przesunięcia kamienia kopaczki użyjesz do kopania, gdy przesuniesz płytę ... daj znać jak przejdziesz "basen" za ścianą Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett mi zabrakło cierpliwości na "basenie" :) 17.06.07, 19:06 po co są te kulki, figurka i jakiś papirus? czemu na tym basenie nic się nie klika? no i czemu nie mogę potraktować kotka młotkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: mi zabrakło cierpliwości na "basenie" :) 17.06.07, 19:23 figurke dajesz jako łapówke [czyt w łape] młotkiem walisz we wszystko co ci do glowy przyjdzie kulki dodajesz przy basenie ;] a kota nie da sie niczym zabić próbowaliśmy z kumplem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: na jakim zegarku? 17.06.07, 18:08 Na zegarku ze wskazówkami, nie elektronicznym. Skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: na jakim zegarku? 17.06.07, 18:37 to juz przerobiłam dalej nie działa ;] albo do mnie nie dotarło co mam zrobić aaaa dotarło chyba Odpowiedz Link Zgłoś
5_zona_grabarza Re: na jakim zegarku? 17.06.07, 18:38 szukasz symboli i patrzysz np. którą godzinę wskazuje malowidło na ścianie w pokoju na górze (to pierwsza cyfra kodu) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: na jakim zegarku? 17.06.07, 18:49 no ok a statua i malowidło? wskazują dwucyfrowe na moj gust Odpowiedz Link Zgłoś