krolowa.mieczy 29.07.13, 10:52 Przywitać się chciałam, bo zaproszenie dostałam. Nie miałam pojęcia, że jest nowe forum! Powodzenia i oby się kręciło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: hej :) 29.07.13, 12:26 Witamy, witamy... Zajrzyj - rozejrzyj się - usiądź wygodnie i.. jak tradycja nasza każe wyciągnij 1 kartę na działanie forum Odpowiedz Link
leda-is-one Re: hej :) 29.07.13, 12:31 brakowało nam Ciebie a mnie Twojego bloga też.widzę że i blog ruszył /czytam z pasją blog algarii i freyii ,Twoj mnie do blogów zaszczepił.Pozdrawiam Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 13:06 leda-is-one napisała: > brakowało nam Ciebie a mnie Twojego bloga też.widzę że i blog ruszył Tak, zrobiłam kilka wpisów, ale znów ruszam w drogę i nie wiem jak tam będzie z netem. > > /czytam z pasją blog algarii i freyii ,Twoj mnie do blogów zaszczepił.Pozdrawia > m Super! nie spodziewałam się, ze mój blog będzie motywacją nowego hobby Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 13:05 algaria napisała: i.. jak tradycja nasza każe wyciągnij > 1 kartę na działanie forum Nie da rady, bo każda talia mi wariuje od kilku mcy i opowiada tylko o mnie i moim życiu, a nie na zadane pytanie. dlatego wstrzymuję się z wróżeniem dla innych. Oczyszczanie też nie pomaga Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 13:03 freya_v napisała: > Witamy serdecznie w naszych progach Witam też Odpowiedz Link
babowa Re: hej :) 29.07.13, 14:27 chciałoby sie zawołac- mamo !! jak dobrze, ze jestes ciesze sie, ze wróciłas, zawsze darzyłam cie sympatia ciepla z ciebie osoba i serdeczna taka az mi sie dziob cieszy jak widze twoj nick witaj krolowo miła Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 15:38 Babowa, mamą to Ty jesteś! Te kurki w stopce to za kim lecą? ciesze sie, ze wróciłas, zawsze darzyłam cie sympatia > ciepla z ciebie osoba i serdeczna taka > az mi sie dziob cieszy jak widze twoj nick No to mnie powaliłaś, bo ja i mój nick działają na niektórych odwrotnie Ale za to opowiem Ci coś, co zdarzyło się naprawdę a propos mojej sympatyczności. Miejsce akcji" Balingen, B-W, Niemcy, dom starców Uczestnicy: ja (tłumacz), mój eks (Głupiec), szefowa placówki Powód przebywania w placówce: złożenie CV przez mojego eks na stanowisko konserwatora Więc tak sobie jesteśmy w tym domu starców, ja tłumaczę, on stoi z boku, a pani szefowa w ogóle nie zainteresowana aplikacją eksa zagaja mnie czy nie chciałabym u nich pracować, bo mam tak przyjemną i anielską powierzchowność, ze ludziom w placówce miło będzie patrzeć na mnie i przebywać w moim towarzystwie. Przekonuje mnie kwadrans, daje wizytówki i na moją odmowę mówi: "nieważne, jak pani będzie kiedykolwiek chciała, to bez CV jest już pani przyjeta do pracy". No i co może zdziałać powierzchowność, którą dostaje się ot, tak, od rodziców. Sympatyczność Odpowiedz Link
babowa Re: hej :) 29.07.13, 15:56 kuzwa, tak to jest jeden dostaje w spadku miły dziob a inni-ja- wyraz twarzy mowiacy- czego? moja dyr mi powtarza, agata tylko sie usmiechaj, bo masz ponury wyraz twarzy :d i co mam poczac? ja z sercem na dłoni a ze twarz mam jak buldog francuski przyjemna jak zyc, jak? Odpowiedz Link
algaria Re: hej :) 29.07.13, 18:24 babowa napisała: > ja z sercem na dłoni a ze twarz mam jak buldog francuski przyjemna > jak zyc, jak? Ty się tak nie ślinisz jak buldog - ja bym Cie raczej porównała do pekińczyka > Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 18:38 Ja Ci powiem, babowa, że po prostu masz beznadziejne lustro w takim razie Kup se nowe, bo aktualne coś Ci kłamie! Odpowiedz Link
baba_potwor Re: hej :) 29.07.13, 14:40 Tak się właśnie zastanawiałam, co porabiasz. Dobrze Cię widzieć . Odpowiedz Link
algaria Re: hej :) 29.07.13, 18:32 Skoro zrobiło się tak miło to wypijmy za to spotkanie Lemoniada - dla tych co nie mogą A dla tych co mogą podaję mocniejsze orzeźwienie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 18:38 Biorę procenty. Bo w środę wyjeżdżam, to na zapas się napiję Odpowiedz Link
babowa Re: hej :) 29.07.13, 19:13 wiesz krolowo, to jak zaczniesz teraz pic na zas i po czasie, to zeby wstydu nie było bo my, to same panie sa i tylko winko do obiadu schłodzone ale ze ty znow na wygnanie jedziesz to ci polskie klimaty zaraz zapodamy jeju, znowu beda tance, wodka i zagrycha Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 19:33 Polskie klimaty chcę. Ogorasy, żołątkowa, smalec, ona tańczy mnie itd. Kto przebija? PS kumpel-Niemiec wysiadł przy 4tym kieliszku i 23cim zapętleniu ona tańczy dla mnie Odpowiedz Link
freya_v Re: hej :) 29.07.13, 19:57 Majteczki w kropeczki oho ho ho jakoś ta nutka mi się przypomniała Odpowiedz Link
algaria Re: hej :) 29.07.13, 20:09 No to do tańca Nóżka w lewo nóżka w prawo i w górę raczki robimy gwiazdki i mrugamy - i dupcie w prawo w lewo i do przodu - kółeczka bioderkami .... Milano - Bara Bara To dla Ledy bo to włoski przebój - po polsku Big Dance - Balla Balla (Oficjalny Teledysk) Odpowiedz Link
algaria Re: hej :) 29.07.13, 19:59 Mówisz i masz Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Official Video (2012) I do tego masz grtaisa ode mnie Boys - Jesteś szalona disco polo Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 20:22 Noooo! to rozumiem! Ale wolę gorzą żołądkową ziołową (tą o kolorze bursztynowym). Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 20:43 Gorzka najlepsiejsza! Wchodzi szybko, nawet chińczykowi znajomemu! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: hej :) 29.07.13, 20:25 Algaria,jesteś szalona,mówię Ci!!!!! ale dziękihahaha... .ogóry ogórasy.kto w nocy nie może to mu ogórek pomoże!!!!!!!hejj!!! To ja całą ta żołądkową biorę!!!nie dam rade???!!dam!!!!bez przegryzki...i trza dokupic....bo wypiłam...ponad połowę... Zooorrrooooo!!!skund mosz takiego kuuuniaaa!!!Zorrroooo a na co ci taki kuńńńńń!!!!! i w górę Mateczkę/przełożoną znaczy się!!/i nie łapać!!!!!! królowa zapraszam tak po połowie sierpnia.beda specjały..i wódka i sledzie -- Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: hej :) 29.07.13, 20:42 Ja w środę wyjeżdżam i nie będę miała chyba znów neta, to jak załapię się na te śledzie? Ominą mnie buuuuuuuu Odpowiedz Link
ja-tekla Re: jak zwykle spózniona :-( 29.07.13, 22:16 ale witam pięknie Królową Zagraj nam, piękny Cyganieeeee, zagraj piosenkę sprzed laaaat, Krolowa tu zawitałaaaa, a zaraz odjeżdza w swiaaaaat! Cieszą się wiedzmy, ogórkiem częstują i wódeczki pysznej nie żałują! I sledzik, i smalczyk jest.... a jak!! tylko dlaczego szarlotki brak ???? Odpowiedz Link