Gość: Andrzej IP: *.stansat.pl 05.05.08, 10:37 ja przez GTA IV kupilem sobie Xboxa 360 Tak samo bylo z san andreas dla ktorej kupilem playstation 2 a czy nie wkurzaja was jak sie rozwala samochod to zaczynaj od tak sobie palic sie opony??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kronoss Re: Wojna o GTA IV IP: *.chello.pl 05.05.08, 11:36 kurde niezle wyniki - milion w pierwszy dzien jeszcze nie mam GTA kupie pewnie w nastepnym tygodniu trzeba najpierw zdac pare kolosow a dopiero potem bedzie czas na giercowanie -- 19 tysięcy darmowych gier on-line na ZAMBA.PL games.zamba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wojna o GTA IV IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 11:59 a ja bede czekac na wersje PC jesli takowa sie w ogole pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wojna o GTA IV IP: *.spray.net.pl 05.05.08, 18:24 Nie pojawi sie na PC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austin Re: Wojna o GTA IV IP: *.adsl.wanadoo.nl 06.05.08, 01:10 pewnie ze sie pojawi, nie odpuszcza sobie okazji wcisna jeszcze ze 2 miliony kopi tej gry pecetowcom. Tylko najpierw maja umowy z sony i micro, jak im sie zwroci poczwornie, to bedzie wersja na PC. Tak pewnie przed gwiazka.. Odpowiedz Link Zgłoś