Dodaj do ulubionych

Crysis Warhead - ki diabeł?

IP: 89.191.147.* 06.06.08, 23:40
Buhehehe big_grin oni są nienormalni czy jak bo chyba do końca nie rozumiem... robią gre o tej samej fabule zaprezentowaną z oczu kumpla crysis'a big_grin? (pytanie retoryczne tongue_out - trudne słowo ).
Yhmm... albo nie mają pomysłów albo są ograniczeni umysłowo i trzeba im współczuć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:07
      No Crysis 2 to jest to na co czekam bo reszta gier to naprawdę słabizna polecam screenshoty warheada tutaj znalazłem max-crysis.com/index.php/Screenshoty/Screenshots/Warhead-nadchodzi.html
    • Gość: ENTER 79 Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:25
      NIEZŁA MAM PIERWSZĄ CZĘŚĆ ALE VTA TO WYCZES??????
    • Gość: ENTER 79 Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:30
      TYLKO CZY MI PUJDZIE BO 1-KA TEŻ MA NIEZLE WYMAGANIA .MAM RADE.512,1GBPAM,DWURDZEŃ 2,66PENTUM D,I NA MAXA NIEPOGRAM W 1-KĘ.A WAM JAK IDZIE????
    • Gość: edmun Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 06:51
      A tak trudno autorowi przeboleć że pojawia się coś więcej? Lepiej śladem innych ciekawych gier, odpuścić żyłę złota i zostawić fajny engine na pastwę losu?
    • Gość: Gość Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.08, 09:02
      ja tam kupię, jedynka była niezła i fajnie się grało. W końcu nie kosztuje też Bóg wie jakich pieniędzy. 60 zł - to tak jak byście kupili dodatek. Narzekają tylko Ci co nie mają kasy... taki morał!
    • Gość: gość Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.08, 15:25
      Wy chyba o tej grze nic nie wiecie, akcja dzieje się po drugiej stronie wyspy i jest dużo żywsza niż w pierwowzorze. Mają też zniknąć ogromne wymagania sprzętowe, a wy jeszcze narzekacie!!
    • Gość: Gość Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 13:08
      Zgadzam się z przedmówcą. Polakom zawsze źle
      • Gość: 1 Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 20:57
        widziałem w empiku pudełka z gra - wiec pytanie - ktoś już grał? jak wrażenia? taka sama nuda jak w 1? czy lepiej?
        (bo jak taka sama nuda to ja postoje)
    • Gość: Gosc Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 19:44
      przeszedłem juz gre bardzo krótka nie opłaca sie kupywac
    • Gość: aaa Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.torun.mm.pl 16.10.08, 19:29
      ludzie ta gra jets super!
      bardzo dobrze ze zrobili kumpla Nomada jak ktos bardzo madry powiedzial... w 1 czesci odkrywasz obcych a w 2 scigasz kontener i doktora Lee... przeszedlem w 4 godziny big_grin
    • Gość: Elias Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.satfilm.net.pl 04.11.08, 14:37
      Nie tyle co brak kasy na grę, co też zazdrość wywołana posiadaniem przez innych lepszego sprzętu. Mój kumpel nie posiada aż tak dobrego sprzętu, jednak Crysis mu jakoś poszedł. Do dziś się wykłóca, że gra do bani itd. Sprzęt sprzętem swoją drogą, ale chodzi też o to, że nie przeszedł go pierwszy z mojego grona. Gdyby to on pierwszy obleciał grę, dziś gadał by zupełnie inaczej.
    • Gość: Elias Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.satfilm.net.pl 04.11.08, 14:41
      Zapomniałem dodać, mnie gra (podstawka) bardzo przypadła do gustu i z niecierpliwością wyczekuję wypłaty ;]
    • Gość: wlodek Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.ds3.univ.gda.pl 04.11.08, 14:56
      polecam reckę gry Crysis Warhead gieromaniak.pl/gra__3793__Crysis_Warhead__recenzja.html
    • Gość: adr Re: Crysis Warhead - ki diabeł? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 22:04
      Autor to pajac, że nie ma dobrego komputera to się wyżala. Gra jest bardzo dobra, tyle ze bardzo która.A informacje, że kolejne części pojawia się na konsole wyłącznie włóż sobie w d....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka