Dodaj do ulubionych

Wszystko co wiemy o FIFA 09

• Gość: Froq1as Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.kalisz.mm.pl 11.07.08, 11:47
      Droga redakcjo... muszę wam niestety powiedzieć, że się mylicie. Jeden z twórców nowej fify na PC (John Hossack) ogłosił w wywiadzie, że "Wersja PC ma się nie różnić jakością grafiki od edycji NextGen..." Tym razem będą zmiany. Napewno
    • Gość: gosc Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.profnet.com.pl 19.07.08, 22:52
      Moim zdaniem fifa zrobi postęp.
      A co do PES nie zapominajmy o takich karygodnych błendach jak nazwy klubów zawodników inne herby choc przyznam że grafa lepsza styl gry również lecz głupia obrona. big_grin
    • Gość: scottie Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.btk.net.pl 20.07.08, 23:00
      jakie sa jej wymagania?
    • Gość: tomme4 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.net.studio7.pl 22.07.08, 14:06
      Mam w serdecznym poważaniu wasze konsloki i electronicts artas . Po pierwsze pc>xbox+PS3
      Po drugie Pes 2009 zniszczy fife jak to zresztą robi co roku . Mówicie licencje ...... i coś jeszcze ? ? ? Do pesa jest mnóstwo patchy które dodają licencji a fifa co roku dokłada 1 lub 2 licencje i robi zmiany w grafice które moim zdaniem wpływają na miekorzyść . W fifi 07 strzelałem bramki z 70-80metrów a w fifie 08 na najwyższym poziomie bramkarza z 2-3metrów . Wniosek ea przesadza w jedną albo drugą stronę . A wracając do walki pc konsole to nie rozśmieszajcie mnie z rdzeniami . Przecieżteraz wykorzystywane są 1lub 2 jeśli będzie potrzeba to intel i amd będą robić procki kilkunasto rdzeniowe . Spójrzcie tylko na nędzne ilości ramu w konsolach. Bądźmy szczerzy jak cośco produkuje maicrosoft może być dobre ?
    • Gość: Froq1as Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.kalisz.mm.pl 22.07.08, 14:08
      jak Assassin's Creed szedł na max detalach i miał taką samą grafę jak na Xboxie i PS3 (była nawet lepsza) to
      Fifa pójdzie luzem... A jakie będą wymagania dowiemy się w dniu premiery (lub wcześniej)
    • Gość: Froq1as Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.kalisz.mm.pl 22.07.08, 14:15
      Poczytajcie troche gazetek... w CD Action i w Playu są dobre screeny...
    • Gość: Froq1as Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.kalisz.mm.pl 22.07.08, 15:02
      a oto link do oficjalnej strony Fifa 09 PC
      www.fifa09.ea.com/pl/readnews/entryid/24422
    • Gość: Froq1as Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.kalisz.mm.pl 22.07.08, 15:09
      A tu jeden z tych "brzydkich i nic nie mówiących screenów"
      www.fifa09.ea.com/pl/page/dynpid/9876
    • Gość: tomme4 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.net.studio7.pl 22.07.08, 15:35
      Zaczekam do dema ale jeśli mnie nie zachwyci na max detalah to będzie to ostatnia fifa w jaką zagram . Problem fify polega na tym że oni robią co roku krok do tyłu a konami w przód .
    • Gość: C. Ronaldo Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:05
      Jedyne co mnie ciagnie do Fify to tryb menadzerski, ale z PES'em nie maja sie co równać smile Wiec jak nie to nie obedzie sie. EA straci na uzytkownikach PC duuuzo wink
    • Gość: Fabregas Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:19
      Fifa jest sztuczna na amatorów a Pes jest najlepszy
    • Gość: Błaszczykowski Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:24
      Fabregas masz racje Fifa to jedno wielkie dno co każdą część na pc jest taka sama grafika i wszytko takie same FIFA TO PORAŻKA A PES JEST COOL
    • Gość: gość Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:11
      ja sie zaloze ze w tym roku bedzie lepsza fifa niz popszednie
    • Gość: lesiu123 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:28
      co PES lepszy niż FIFA nigdy PES jest do dupy
    • Gość: Wivek Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 18:20
      12.08.08, 21:28
      Gość: lesiu123
      co PES lepszy niż FIFA nigdy PES jest do dupy

Ziomek Wolisz grać w fife która na chama chce się wepchać na konsole żeby niebyło piractwa czy lepiej wydać choćby troche więcej kasy i grać w PES 2009 który moze się okazać prawdziwym chitem???

A jak kupisz Fife 2009 i okaże sie że zrobili większe szajstwo i niepotrzebnie wydasz kase.

Ja wole się niepakować w taki brut jak fifa.

Lepiej kupić PES (Pewniejszy i dokładniejszy w h..)
    • Gość: Roy Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.chello.pl 29.08.08, 16:13
      gosciu, zagraj w pesa 2008 i fife 08 - oczywiscie na xboxa - a juz nigdy na pesa nie spojrzysz, jest w porownaniu do fify na konsole denny, oczywiscie na PC pes jest zdecydowanie lepszy od fify, tu masz rację...
    • jojo3641 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 31.08.08, 13:53
      oby była lepsza grafika i triki z piłką bo jak nie to hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ... tylko zartowałem.Bo jeśli nie to wyrzuce wsystkie części jakie mam czyli wsystkie cześci jakie są ,.
    • Gość: mar15 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 18:00
      pes najlepszy jet
    • Gość: asa Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.elb.vectranet.pl 15.09.08, 22:16
      najlepszy to byl GOAL 3 czekam na trojwymiartowe przygody "grubaskow" Riki i Kunio mam nadzieje ze technos wprowadzi nas w nextgenowy swiat gier!
    • Gość: Nucek Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.biznesklasa.lisek.pl 05.10.08, 20:01
      Ehh... Może ktoś mi powie dlaczego ci idioci z EA kolejny rok pomijają swoich najliczniejszych klientów(bynajmniej na razie). Grałem w demko no i sie trochę mile nawet zaskoczyłem, lecz kiedy czytam tą recenzje co mnie to czuje się jako posiadacz PC troche głupio. Na PC-tach mogą osiągnąć przecież jeszcze więcej niż na PS3.
    • Gość: bartezzo Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.centertel.pl 07.10.08, 15:45
      jezeli zalezy nam na emocjach i pieknej grze w pilke przezucmy sie NA PES naprawde
    • Gość: quaresma Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.eranet.pl 09.10.08, 16:55
      Fifa zawsze była lepsza od pro evolution i nigdy pes nie wypszedzi fify powinni wycofać pro evo z sprzedaży.A FIFA 09 BĘDZIE TEGO NIE ZBITYM DOWODEM
    • abcd-3 Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 10.10.08, 22:43
      Gość: quaresma ,ty jesteś chory musisz się wycofać z gry, fifa ci szkodzi ja jestem ciekawy czy ty umiesz grać bo głupio mówić to ty umiesz ale jak tak samo grasz jak gadasz to powiadam ,wycofaj się bo się główka na dobre zepsuje, pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
      PS HAAAAAAAAAAAAAAAAA CO ZA PACJĘT
    • Gość: FIFA Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 11:59
      i tak Fifa 09 jest lepsza od PESA 2009 mam oby dwie gry i mogę się wypowiedzieć
    • Gość: mati Re: Wszystko co wiemy o FIFA 09 IP: *.limes.com.pl 18.03.09, 23:29
      wie ktos moze jak w fifie 09 zmienic pogode bo gram i gram a ani deszczu ani nic niema uncertain pomocyyyyy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka