Gość: Nevermind IP: *.chello.pl 30.06.08, 16:16 A ja tam się ciesze, że będzie coś świetnego tylko na PC W końcu konsolowcy będą mogli czgoś zazdrościć PeCetowcom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratheal Re: Diablo III tylko na PC 30.06.08, 16:19 No wreszcie będzie stary dobry interface z PeCeta a nie to cuś serwowane przez konsole. Ok sprawdza się to w niektórych grach, ale też w niektórych rujnuje cały gameplay, przynajmniej mi... No i jest w końcu powód by mieć blaszaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusio Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:22 ciesze się że ulepszanie mojego PC zamiast kupowania konsoli nie poszło na marne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Diablo III tylko na PC IP: *.grybow.net.pl 30.06.08, 16:24 Widocznie Diablo III byłoby za trudne dla konsolowych graczy, którzy jak wiadomo preferują gry krótkie i proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Diablo III tylko na PC IP: *.stacje.agora.pl 30.06.08, 16:24 To w takim razie niektóre gry z Xobxa 360 nie powinny wychodzić na PC. Taki Mass Effect przykładowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Diablo III tylko na PC IP: *.stacje.agora.pl 30.06.08, 16:30 "Widocznie Diablo III byłoby za trudne dla konsolowych graczy, którzy jak wiadomo preferują gry krótkie i proste." Zwłaszcza Ci co grają w FF, Mass Effect i tego typu gry. Jak czytam takie komety to śmiać mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Diablo III tylko na PC 30.06.08, 16:31 przecież są gry wydawane exclusive dla konsol, dlaczego nie ma być odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Diablo III tylko na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:32 No w końcu rekompensata za Starcraft Ghost co to na konsole frajerskie wyszedł tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Diablo III tylko na PC IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.08, 16:54 I bardzo dobrze. W końcu jakiś exclusive na PC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Diablo III tylko na PC IP: *.stacje.agora.pl 30.06.08, 16:58 Mnie nie stać na nowego kompa. Dla tego chętnie bym zagrał na konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsolu Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 17:52 Ja tez jestem za wersja na konsole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asuwish Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:03 jeszcze dużo czasu do premiery, sporo moze sie zmienić. panowie z Blizzarda przecież muszą zdawać sobie sprawe, że wydając gre tylko na pc rezygnują z wiekszej cześci rynku! nigdy nie byłem "konsolowcem" ale już dawno przestałem modernizować swój komputer, bo sie to poprostu nie opłaca. dla tych 3-4 nowych tytułów, w ktore mozna jeszcze zagrać na konsoli? odkładam na x-boxa.. i spodziewam sie ze bede mógł na nim zagrać w diablo. a tak w ogole rezygnowanie części "pecetowców" na rzecz tańszych i mających więcej do zaproponowania konsol jest smutnym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:34 Blizzard wie co robi, to na pecetach zarobili kupę kasy. Daleko idące modyfikacje gry po to tylko żeby wydać ją na konsole mogły by im wyjść bokiem. Gra ma mieć na tyle niskie wymaganie, że wpadka jak Crytek z Crysis im nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Diablo III tylko na PC IP: *.ghnet.pl 30.06.08, 19:27 konsole to lesne ssaki, sa dla mieczakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necrohronos Re: Diablo III tylko na PC IP: *.chello.pl 30.06.08, 20:15 Ja tam sobie nie wyobrażam Diablo bez myszki Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: Diablo III tylko na PC 30.06.08, 21:29 coś mi śmierdzi wojną z Onetu na Gamecornerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Diablo III tylko na PC IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 21:37 @pankracyk: yup. masz racje. myslalem ze przynajmniej tutaj ten debilizm nie dotrze ale chyba bylem zbyt naiwny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geniusz Re: Diablo III tylko na PC IP: *.as.kn.pl 30.06.08, 21:39 Blizzard to jedna z niewielu firm, która zdaje sobie sprawę, że konsole są dla dzieci, które mają problemy z zainstalowaniem gry i dlatego wolą konsole, gdzie wkłada się kardridż i gra działa od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:01 Taaa a blaszaki dla gosci ktorych nie stac na maszynke do grania aby miec dobry telewizor i konsole.Nie komputerowcy wola siedziec przy biurku zgarbieni i grac sobie na malych monitorkach z karta graficzna megacos 2000 mimo ze i tak grafika bedzie podobna jak na konsoli gdyz nie oplaca sie robic lepszyvh gier na lepszych silnikach. To tak jak bys porownam Mc Donalda to jakies restauracji. Mc Donald to siedzenie przed kompem a mega wypasiona restauracja, to konsola, fotel i dobry telewizor albo monitor, a komp do pracy. Proste. Niestety ludzie tego nie rozumieja i nadal mysla ze komp jest do wszystkiego jakie to infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geniusz Re: Diablo III tylko na PC IP: *.as.kn.pl 01.07.08, 00:37 Nie0stety niektórzy nie rozumieją, że kompa tak samo można podłączyć do telewizora jak i konsolę. Trzymają się jakichś dziwnych stereotypów, że grajac na komputerze trzeba siedzieć zgarbionym przed małym monitorem. Nie potrafią zrozumieć, że do cyfrowego telewizora LCD 50'' bez problemu można podłączyć komputer i oglądać na nim film lub odpalić sobie gierkę. Niestety konsiolarze mają ograniczony punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Diablo III tylko na PC 01.07.08, 00:41 Nie wyobrażam sobie Diablo na konsoli. Przecież modding to ogromnie ważna, nieodłączna część gry! No a jak robić moda na konsoli? Czy taka konsola to w ogóle ma klawiaturę? Czy na konsoli można chociażby pisać wiadomości do innych? Nadawać imiona postaciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luckash Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:21 Niestety to konsole pierwsze wprowadzily 3d i one sa do grania. Poza tym juz widze jak ludzie podlaczaja milion kabli aby grac na TV żal. To takie dopasowywanie jednego sprzetu do wszystkiego a jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Diablo III tylko na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:44 @Luckash A to ciekawe, bo ja podpinam peceta do tv jednym kablem (hdmi), skąd ty wytrzasnąłeś te miliony , może po prostu nie masz zielonego pojęcia? Z tym 3D to też przywaliłeś, pierwszy fps, Wolfenstein 3D wyszedł w 1992, po nim Doom, Quke i cała reszta, wszystko na PC. Odpowiedz Link Zgłoś