ratheal 02.07.08, 11:22 nowy WoW?! chyba dodatek Wrath of the Lich king Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyho Re: Blizzard szokuje IP: *.chello.pl 02.07.08, 11:39 Te wasze newsy są jakościowo coraz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Why Re: Blizzard szokuje IP: *.agora.pl 02.07.08, 11:50 czemu tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Blizzard szokuje IP: 80.50.237.* 02.07.08, 11:54 bo jest nierobem, nudzi się, cały dzień siedzi w domu i z dupy strzela komentarze... mentalność typowego polaka narzekacza news jak news, dobrze że jest przynajmniej coś wiadomo, jak ci przeszkadza jakość to na ch*j tu zaglądasz krótki penisie Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: Blizzard szokuje 02.07.08, 12:25 ta nowa gra będzie o pingwinach pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Blizzard szokuje IP: *.agora.pl 02.07.08, 12:34 Oo tak na pewno. Dla tego pojawiła sie ta fotka. To właśnie był wyciek, ale nikt wtedy nie domyślał się, że chodzi tutaj o nową grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vra Re: Blizzard szokuje IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 22:44 Problemem tego newsa jest fakt, że jest o tym wiadomo już od bodajże pół roku... nie wiem czy nawet nie wcześniej niż o starcrafcie 2. Tak mi się coś wydaje bo pamiętam, że zastanawiałem się czy to nie będzie właśnie World Of Starcraft Odpowiedz Link Zgłoś