Dodaj do ulubionych

Empire: Total War - bitwy lądowe

IP: *.ptim.net.pl 30.09.08, 11:06
normalnie az mam pelne gacie na widok tej gry
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.chello.pl 30.09.08, 11:12
      niestety na mojej konsoli to nie pójdzie wink czas wyposażyć się w nowy PC big_grin
    • Gość: y Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.k2.pl 30.09.08, 11:23
      jak dla mnie najlepsza seria strategii.
    • Gość: da Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.tvgawex.pl 30.09.08, 11:51
      strzelania fakt, trochę dużo. ale z drugiej strony w takich kozakach II po pierwszej salwie i tak się szło na bagnety, bo przeładowanie broni trwało baaaardzo długo.
    • Gość: A Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 12:00
      chcialbym zwrócic uwage ze gra nie jest o czasach napoleonskich. Tylko umiejscowiona w 18 wieku. Jest rożnica. Czasy napolenoskie obejmuja okres hmm bodajze 1795-1815 to tylko 20 lat a gra nie opowiada tylko o tym. Moze dodatek dorzuca. Przeciez ma byc grywalna Rzeczpospolita czyli zaczniemy w 1700 zapewne.
    • Gość: Quii Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: 217.153.39.* 30.09.08, 14:41
      a ja chciałbym zwrócić uwagą że gra jak najbardziej jest o czasach napoleońskich tyle ze nie tylko o nich, a epoka napoleońska niby czemu miała by się rozpoczynać w 1795?
    • Gość: asga Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 16:56
      tak swoja droga jakie byly glosniejsze strategie w tych czasach, z akcja w Europie ? Kojarze tylko Fields of Glory
    • Gość: Quii Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: 217.153.39.* 30.09.08, 17:03
      Age of Empires III
    • Gość: sevil Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:50
      Cóż, Imperial Glory działo się w tych samych czasach co ta gra, ale za bardzo im w IG bitwy nie poszły. Epoka naprawdę z potencjałem, ale ciężej jest zrobić taką grę, niż chociażby Medievala, w którym strzelanie to tylko salwy z łuku, a i tak nie były one skuteczne. I jeszcze 1 pytanie? Czy gra wychodzi na konsolę? Czy tylko na piecyki?
    • Gość: Falcion Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.zax.pl 01.10.08, 05:24
      Jak nie bylo skueczne? Nieraz sie mobilnymi konnymi lucznikami przetrzebilo wroga tak ze bal sie ruszyc zeby sie nie odlslonic i nie dostac strzala.

Coz tu duza role odegra teren jak widac...wkoncu mozna go bedzie w pelni wykorzystac do wlasnych celow. Mimo ze preferuje walke wrecz to Empire Total War wyglada przyjemnie.
    • Gość: maribot Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.dot-com.net.pl 01.10.08, 10:40
      "tak swoja droga jakie byly glosniejsze strategie w tych czasach, z akcja w Europie ?"
      Europa Universalis?
    • Gość: Quii Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 22:26
      Bo wczesnije Napoleon nie był osoba znaczącą a wojny francji były wojnymi rewolucyjnymi.
    • Gość: Quii Re: Empire: Total War - bitwy lądowe IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 22:26
      to byl moj komentarz ale w loginie mialo byc do quii sorry za podszywanie":

Bo wczesnije Napoleon nie był osoba znaczącą a wojny francji były wojnymi rewolucyjnymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka