Gość: Kasprzyn IP: *.cnb.com.pl 08.10.08, 16:50 Dajcie save'y podczas gry i demo. Bo nie każdy ma znajomków z konsolami żeby zobaczyć jak to wygląda na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.k2.pl 08.10.08, 17:25 wierz mi GTA IV jest warte każdej złotówki nie mogłem się odkleić od tej gry do póki jej nie skończyłem... nawet w pracy liczyłem sekundy do powrotu, żeby ciąć w to dalej - to jest cholernie dobra i przy okazji chyba najlepsza część GTA od czasów vice city. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny chlopak Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:39 y: a ja nie lubilem Vice City, tzn. lubilem ale to nie bylo to samo co GTA III. Niby dodali fajne opcje takie jak przebijanie opon, wybijanie szyb itd itp, ale mroczny i tajemniczy klimat GTA III o wiele bardziej mi się podobal. Poza tym GTA III była to gra przełomowa, a ja byłem młodszy i lepiej działała na moją wyobraźnię. Aaa wogole pominalem San Andreas...bo wcale mnie nie krecilo, jakos nie moglem sie wczuc w role murzyna i te teksty w kolko "Wassup nigga, we gotta do this for the Hood, for The Homies. C'mon bro" Przesadzone i przegadane... GTA III przeszedlem 3 razy. VC 2 razy. a San Andreas raz. Teraz licze na to ze GTA IV odda ten klimat co 3. Fajnie bedzie tez chodzic kolem slowianskiego pochodzenia, na pewno lepiej bedzie sie wczuc nam Polakom w ta postac;D nowego kompa kupilem specjalnie dla GTA IV!...no i Mafii 2(najlepszy klimat w calej historii gier, jak film), Burnota paradise, Starcrafta 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:16 Wiadomo SS to pisał to normalne.. Ciesze się że będziecie Pc-towcy mogli pograć w GTA 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:18 A ty szanowny Panie Sławku pewnie nie miałeś okazji zagrać jeszcze w GTA 4 ? Zapewniam że to udany tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 08.10.08, 20:19 fajna muzyczka w tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:20 Hmm, nie myślałem, że to powiem ale mam ochotę w to pograć No i fakt, muzyczka całkiem fajna Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Nowy trailer GTA IV PC 08.10.08, 20:30 A mi się 3 w ogóle nie podobała, zagrywałem się w 1 i 2 i tu nagle 3D, i to mnie jakoś zraziło. Natomiast VC strasznie mi się podobało ze względu na klimat (kocham filmy gangsterskie typu Scarface ). a SA, wprawdzie nigga nie było aż tak fajne, ale dało się posłuchać Gunsów i Depeszów w radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:11 jason, nie zesraj sie. gral czy nie gral, jego sprawa, czego sie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:50 eech.. a ja jeszcze nie zdążyłem przejść czwórki, mimo że nabyłem ją parę dni po premierze... niestety brak czasu nie pozwala cieszyć się tą grą, a na horyzoncie już Fallout 3... pewnie też przejdę go nie szybciej niż Gta... Odpowiedz Link Zgłoś
nagly_atak_zwieracza Re: Nowy trailer GTA IV PC 08.10.08, 22:13 GTA 4 na Pieca przybywaj!! Czekam Cię! [oddaje pokłony przed monitorem] Albo nie, zaraz, nie mam miejsca... jar! argh! Na troje babka wróżyła, ktoś będzie musiał odejść z domu Wielkiego Pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crapbszczółka Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.as.kn.pl 08.10.08, 22:15 Do tej pory najbardziej udaną i rozbudowaną częścią było San Andreas. Szkoda, że w GTA IV będzie tylko jedno miasto i zero lasów oraz wiosek. No ale nic. Zobaczymy co tam nam twórcy gry zaserwują zamiast tego. Do premiery już niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
nagly_atak_zwieracza Re: Nowy trailer GTA IV PC 08.10.08, 23:15 To było tak (subiektywnie): GTA 3 - najbardziej nowatorska, 3d i w ogóle, Vice City - najlepszy klimat, San Andreas - najbardziej rozbudowana, a tak ma być GTA 4 - wszytko razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 23:26 Ja bym wolal nie czekac i miec gorsze tekstury bo i tak ich nie wyswietle na gf8600 i core 2 duo 2.1 bo komp mam za stary na to. A i tak jestem w niezlej sytuacji wiekszosc ludzi ma jeszcze gorszy sprzet. A pojazdy do tych cholernych konsolarzy to chyba tylko poprawianie sobie humorów bo co z tego ze mamy lepsze tekstury (mamy jak mamy kompa za 4kafle z tego miesiaca ) jak oni juz to poprzechodzili i maja nas w d... Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Nowy trailer GTA IV PC 09.10.08, 09:31 Co kto lubi, ja tam wolę mieć lepszą grafikę, i mam komp który spokojnie to pociągnie. mam za 2 kafle i ze zeszłego miecha (za 4 to tylko w Tesco ). Zreszta wolę zagrac w ulepszoną wersję gry a nie konsolową betę Odpowiedz Link Zgłoś
slizgi Re: Nowy trailer GTA IV PC 09.10.08, 11:56 oj mysle ze 8800 640 moze sobie nie poracic z tym w FullHD na pelnych detalach, bedzie trzeba sie zaopatrzyc w cos nowszego..., co do vice city, to zgadzam sie ze miala klimat, ale jak pierwszy raz do niej siadlem i to zobaczylem to wylaczylem... przerazily mnie te kolorki, a potem sie czlowiek jakos przyzwyczail, ale to tak zawsze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.k2.pl 09.10.08, 12:43 dla mnie vice city było najlepszym gta dotychczas właśnie za klimat, klimat i jeszcze raz klimat. Ok, gta3 pokazało, że gta w 3d wcale nie jest złym pomysłem i miało fajny solidny scenariusz... ale to vice city dawało klimaty miami vice w pełnej krasie... no i postać Kena Rosenberga kosiła totalnie. GTA4 broni się przede wszystkich zajebistym bohaterem, Niko jest świetny i ma absolutnie genialny akcent. Polecam też sweterek naszego kuzyna Romana od razu poczułem się jak w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:26 swietny serwis... jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem wideorecenzji i komentarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich25 Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:29 Moim zdaniem najlepsze były gta 3 , vcs i SA. A teraz wychodzi 4 na pc. moim zdaniem to najlepsze gra roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich25 Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:31 do premiery na pc zostało 38 dni i 11 godzin , czyli wyjdzie 18 listopada szkoda ze tak jeszcze długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich25 Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:38 jakby ktoś chciał to są to wymagania sprzętowe na 100% prawdziwe. Procesor: wystarczy Intel Core 2 Duo lub AMD Athlon 64 X2 (5000+), ale najlepiej wyposażyć się w Intel Core Quad lub Phenom X4 9550. -Grafika: co najmniej 512MB, NVIDIA GeForce 8800GT lub ATI HD 3870, jednak nawet po obniżeniu detali GTA IV jest bardzo grywalne. -RAM: 1GB pod XP i 2GB markowych pamięci pod Vistę,chociaż lepiej mieć dwa razy więcej ze względu na procesy działające w tle.Gra nie będzie obsługiwała zintegrowanych kart graficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich25 :) Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:42 sorry za pomyłkę to jest data wydania: Premiera Ameryka Północna GTA 4 na PC: 18 listopada Premiera Europa GTA 4 na PC: 21 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Nowy trailer GTA IV PC IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 10:33 dziś jest 26 Listopad jeszcze tylko tydzień i zagramy w GTA!!! nareszcie już nie mogę się doczekać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubson4444 Re: Nowy trailer GTA IV PC 29.11.08, 16:57 Mi GTA IV na PC pójdzie na największych wymaganiach ;] Tylko jeden problem moje sterowniki dzwiekowe muszą miec SP 2 a pod to GTA trzeba SP 3 więc niewiem co zrobic a gre już zamówiłem xD Odpowiedz Link Zgłoś