Gość: y IP: *.k2.pl 20.10.08, 16:47 hmm 20 usd to trochę dużo jak na produkcję garażową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rev Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 17:21 nie dużo jak na gre ktora ma srednia ocen 95%, na rowni z GTA IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 14:00 hotfile.com/dl/7517410/e0e595c/World_of_Goo.rar.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.ghnet.pl 20.10.08, 18:46 jest tez na steamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tap Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.08, 20:00 Nawet, nawet ale jakiś czas temu grałem w grę Gumboy Crazy Adventures (była w CD-Action) Miała trochę podobną stylistykę. Gumboy to naprawdę fajna gra którą mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.2-0.pl 20.10.08, 21:32 Z innej beczki: świetna muzyka, szkoda, że nieosiągalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lc Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.marymont.pl 20.10.08, 23:09 A ściągnę sobie tą gierkę rapidszera i przetestuję. Jak będzie tak fajna jak z opisu wynika (a póki co na alternatywach się nie zawiodłem), to z przyjemnością te 20 zielonych wydam. I będzie 2 gra z alternatyw, którą zakupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Browny Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.upc-i.chello.nl 20.10.08, 23:10 A ja dodam że wiele lat temu z kumplami na Polibudzie w Gdańsku zabawialiśmy się w bardzo podobną (jeśli chodzi o sposób budowy mostów)i wówczas naprawdę nowatorską grę, a nazywała się bodajże Bridge Builder (zresztą wejdźcie i sprawdźcie: www.bridgebuilder-game.com/). Więc UWAGA!!!: Sposób rozgrywki w grze World of Goo to czysty PLAGIAT. A panowie Ron Carmel i Kyle Gabler po prostu gołej zabawce założli ubranko, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Browny Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.upc-i.chello.nl 20.10.08, 23:13 Także polemizowałbym z newsmanem, czy to taka innowacyjność, przyszłość oraz styl i klasa hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.2-0.pl 21.10.08, 00:50 Panie Sławku a Pan ma już tę Full gierkę? Jak nie to mogą udostępnić pełną wersję, tak, tak - piractwo się szerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.2-0.pl 21.10.08, 00:59 Aaaaa....! A nie sądzicie, że muzyka garściami czerpie z Theme Edwarda Nożycorękiego do Danny'ego Elfmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łiii:) Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 07:23 Gościu Browny ale Bridge Builder a World of Goo to jedank inne produkcje... Zupełnie inne środowisko, inne wyzwania, inny typ rozgrywki choć z pozoru to rzeczywiście może wydawać się to samo... idąc Twoim tokiem myślenia to 90% obecnie wydawanych gier to plagiaty bo czerpią dużo dużo z innych produkcji często w jeszcze bardziej bezpośredni sposób Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Alternatywy 9: World of Goo 21.10.08, 09:07 Gierka wyszła również na WiiWare, w stanach kosztuje 1500 punktów, w Europie będzie wydana jako wersja pudełkowa za 30 Euro. Zgadzam się z Autorem tekstu w 100%, tylko niezależni twórcy są w stanie zrobić coś naprawdę nowego. Niedawno na Wii wyszedł rewelacyjny deBlob, teraz mamy WoG'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.net.pulawy.pl 21.10.08, 16:44 A ja z takich gierek logicznych polecam chromatron. Trzeba przeprowadzić wiązkę lasera przez określone punkty. Ale ostrzegam gra jest trudna ( szczegolnie kolejne części ). Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Alternatywy 9: World of Goo 21.10.08, 19:02 "Sercem, elementem napędowym, World of Goo jest symulacją fizyczną". Co to za język wolski?? (czym?) Sercem (czego?) World of Goo jest (co?) symulacja, a nie (czym?) symulacją. Zdanie poprawnie brzmieć powinno "Symulacja fizyczna jest sercem, elementem napędowym World of Goo" lub wersja ze zmianą miejsca poszczególnych elementów zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.08, 08:02 nic nowego... po prostu odswiezone lemmingi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icho Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.219149130.ip.amg.net.pl 22.10.08, 08:33 fantasticcontraption.com 21 poziomów za darmo! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
webgang Re: Alternatywy 9: World of Goo 22.10.08, 08:35 Łatwo napisać niepochlebną opinię o braku nowatorstwa, czy plagiacie pomysłu. Któż to pisze? Zapewne Ci którzy codziennie rano zaskakują świat nowym powalającym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: 82.177.11.* 22.10.08, 09:34 możemy na razie kupić grę tylko za pośrednictwem jej oficjalnej strony. No, nie tylko. Można jeszcze kupić w STEAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 10:33 polecam stronkę www.sodaplay.com. na swoj sposob podobne, a jednak wymaga wiecej fizykowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.echostar.pl 24.10.08, 12:07 fajne polaczenie pontifex'a z lemingami, niestety krotkie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daver Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 16:24 Ja nią ściągnąłem nielegalnie z neta i gra mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aziateu Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 09:57 Swietna gierka, polecam! usiądziecie przy niej z herbatą, kawą... to wam wystygnie ( przy piwie najbardziej odjechana pomysły wpadają ;] ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grog Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.acn.waw.pl 27.10.08, 14:20 Dobry tekst panie Serafin, po gierkę sięgnąłem - i potwierdzam - rewelacja, wciąga jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 12:35 świetna gierka, właśnie przed chwilą ją skończyłem, baaardzooo wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość kish Re: Alternatywy 9: World of Goo IP: *.nsm.pl 09.11.08, 03:08 gościu BROWNY... jak zabawialiście się brigde builderem na pg to współczuje... nawet na beelce nikt sie tym nie bawił Odpowiedz Link Zgłoś