Dodaj do ulubionych

Fifa 09 - recenzja wersji PC

• Gość: kao_chen Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.zone5.bethere.co.uk 22.10.08, 13:58
      starałem się, zaciskałem zęby wmawiałem sobie, że będzie lepiej ale nie zdołałem ugrać sezonu w fife09. Sterowanie padem w tej grze doprowadziło mnie na skraj rozpaczy;/ na szczęście pes mnie pocieszyłsmile
    • Gość: gosc Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.nsm.pl 22.10.08, 17:32
      Realizm w PES 2008 (!) widzę jest o niebo lepszy niż w FiFA 09 (ciekawostka - w niektórych hipermarketach ta gra, wersja PC jest tańsza o 25,- od Fifa 08). Owszem jeśli rajcują kogoś efektowne bramki nie wynikające tak do konca z efektywnej gry całego zespołu to OK. Byc może po to są konsole by bawiły. Natomiast zwolennicy symulacji, przeżycia z PC czegoś porównywalnego z oglądaniem prawdziwego meczu chcący byc świadkami pięknych, realistycznych (nie tylko) goli, ale i sytuacji wynikających z konkretnych umiejętności danego zawodnika i zespołu (oraz gracza) z pewnością nie zawiodą się na PES 2008 (w 2009 jeszcze nie grałem, bo się boję, że będzie gorzej niż w 2008 wink). Uff. ale mi wyszło zdanie..
      Pozdrowienia dla wszystkich fanów piłki.
    • Gość: Matys Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.zdnet.com.pl 22.10.08, 17:42
      Jestem fanem PES'a. A właściwie byłem, dopóki nie porównałem najnowszych odsłon obu kopanych. Grafika w PESie jest duużo gorsza, tryb Become a Legend ma gorszą kamerę niż Fifa, nie ma możliwości grania na jednym kompie: klawiatura : pad. Wydaje mi sie, że jest jeszcze mniej licencji niż w roku ubiegłym, sterowanie jest mniej intuicyjne.
    • blacq Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 22.10.08, 21:47
      Grałem w FIFĘ na PC i PS3,zgadnijcie gdzie lepiej wygląda? Chociaż dla mnie to nie ważne,bo i tak wolę świecące się "jak jaja" twarze zawodników z PES'a niż plastelinowe z FIFY.
    • Gość: Bartek Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 23:42
      Czesc zastanawiam sie czy kupic FIFE09 czy 08 doradcie
    • Gość: dresik70 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 29.10.08, 14:27
      Jejcia widze że tutaj są sami ten co obrażają fifę a kto wam każę ją kupowac niekupujcie i niekomentujecie pajace wy pewnie nie umiecie piłki kopnąc ha ha ha
    • Gość: Oakraven Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.retsat1.com.pl 01.11.08, 23:06
      Jako wielki fan PES-a powiem Wam, że skończył się na 5 częsci. Potem to już zupełnie nie to, 6-ka mocno średnia, reszta beznadziejna lub słaba. Fifa jednak, to zupełnie nie ta bajka, to tylko arcade, do którego PES nie upodabnia...
    • Gość: Oakraven Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.retsat1.com.pl 01.11.08, 23:09
      * do której PES się upodabnia...
    • Gość: ksg Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.sileman.net.pl 21.11.08, 17:08
      miałem okazję gra w pes-a i w fifę i troszkę większe wrażenie zrobił na mnie pes
    • Gość: Gość Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 18:04
      fifa to bezsens
    • Gość: ksg Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.pools.arcor-ip.net 09.08.09, 14:39
      zal
    • Gość: Lukas Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.net.pulawy.pl 08.09.09, 14:14
      Bylem wielkim fanem na kazdym kroku mowilem sobie:i tak pes jest gorszy.wczoraj sciagnolem demko pesa.wlaczylem gre...JAKBY WALNELO WE MNIE COS
      gra mi sie bardzo spodobala
      pozyczylem pesa i...
      wloczylem tryb co byles gosciem na poczatku na lawie itp(nazwy niepamietam)
      olsnilo mnie to
      ale zaraz zaraz powiedzialem...a co z fifka?
      niewiem czy poczekac do fifa 10 czy kupic peska
      a propo pes badziewna grafika
      ale tu sie gra a nie podziwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka