Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 04.11.08, 22:38 @Q Otóż to, otóż to! Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 22:44 Pytam więc redakcję GC...co wyłoni ten D? ---- powiem tak - wszystko było w porządku z deathmatchami dopóki nie przyszli fani Tormenta, Wiedźmina, Final Fantasy i Fallouta... i jeszcze raz - nie, nie mamy zamiaru zmieniać systemu głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
helixking Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 22:50 "powiem tak - wszystko było w porządku z deathmatchami dopóki nie przyszli fani Tormenta, Wiedźmina, Final Fantasy i Fallouta... " Właśnie, szczególnie Final Fantasy versus Fallout to mecz podwyższonego ryzyka, aż dziw że to ten sam gatunek, to samo tyczy się fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeterSpoon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 85.239.141.* 04.11.08, 22:51 @SS No i nie zmieniajcie systemu glosowania, w koncu Wy podejmujecie decyzje. Ja wiecej nie zaglosuje i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary_joiner Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.mobile.playmobile.pl 04.11.08, 23:02 Ciekawy materiał na pracę badawczą. Ludzie inwestują swój czas i wysiłek by oszukując "udowodnić", że ich ulubiony gra jest popularniejsza od innej gry. Nie ma nagród, wszyscy wiedzą że to przekręt a ci mimo wszystko klikają nadal, zapewne w trybie zmianowym. Czy jest na sali jakiś profesjonalny psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Krabpszczółka Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.as.kn.pl 04.11.08, 23:17 @Sławek, ale to że trudno będzie przepchnąć filtrowanie IP, nie oznacza jeszcze, że nie udałoby się tego dokonać. Wierzę, że gdybyście z Radkiem się postawili, to po jakimś czasie by to załatali. W końcu jest to bug. A do czasu załatania można by wstrzymać deathmatche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.net.azartsat.pl 04.11.08, 23:22 Chcą sobie udowodnić, że sami dobrze wybrali. Nie chcą odstawać od innych, dlatego mniejszość ich grupy ich przeraża. Mają nadzieję, że dając sobie fałszywy powód do uniesienia, przynależności do większej grupy sami podniosą sobie ego i wypracują należną im (w ich mniemaniu) rangę. Albo po prostu lubią tą grę xD Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 04.11.08, 23:22 Cholera, muszę przestać wchodzić na GC bo czym dłuższe mam przerwy tym Fallout ma większą przewagę . Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D 05.11.08, 02:38 ale to że trudno będzie przepchnąć filtrowanie IP, nie oznacza jeszcze, że nie udałoby się tego dokonać. Wierzę, że gdybyście z Radkiem się postawili, to po jakimś czasie by to załatali. -- kiedyś to wprowadzimy. pamiętajcie, że ja muszę działać z perspektywy całego portalu. np. teraz wprowadzamy coś takiego jak masowe dodawanie zdjęć dla redaktorów czy wyszukiwarkę. robimy też zupełnie od zera polygamię. a to tylko serwisy o grach - w innych dzieje się równie dużo. zrobię co w mojej mocy z tymi sondami, ale najwcześniej ruszy się coś za 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 195.33.116.* 05.11.08, 08:33 Zawieśmy D na czas tych 2 miechów. Mieliśmy mieć walkę bokserską, a mamy amerykańskie WWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.aster.pl 05.11.08, 08:46 filtrowanie po ip raczej nie ma szans sie sprawdzic, jezeli laczysz sie z podsieci, to kazdy komputer ma ten sam ip zewnetrzny, tak wiec jezeli ktos z sieci np. Aster czy UPC by zaglosowal, to cala podsiec (wszyscy ktorzy sa podlaczeni do tego samego wyjscia na swiat, a moze to byc naprawde duza liczba osob, uzalezniona od operatora sieci) nie mialaby mozliwosci oddania glosu. jedyna mozliwoscia identyfikacji jest koniecznosc logowania, ale tu tez ktos moze sobie zalozyc kilka kont i z kazdego z nich zaglosowac, tak wiec nie ma szans zeby wyniku nie dalo sie nagiac, jezeli znajda sie chetni zeby oszukiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 05.11.08, 09:05 Nieźle FF poleciał... tak wczesnie rano, nie w szkole ? Ja naprawdę apeluje do nabijaczy, zróbcie by był remis wtedy przynamniej będzie ciekawie i zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlatcy moch Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 212.183.136.* 05.11.08, 09:21 @v w nocy szedl bo fallout bo stany glosowaly, teraz idzie ff bo w japonii wieczor i chlopaki glosuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 195.33.116.* 05.11.08, 09:24 FF zaraz będzie mialo 1000 glosów.... Jesli kolejna odslona bedzie się zaczynała słowami: "łaska ludu na pstrym koniu jeździ" to pękne ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.aster.pl 05.11.08, 09:33 Mam wrażenie, że ludzie z CD Projektu nabijają głosy tak, żeby najwięksi konkurenci Wiedźmina nie dostali się do finału. Pewnie myślą, że łatwiej wygrać z FF niż z Falloutem... Chyba wiem, która gra wygra cały Deathmatch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadhu Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 10:17 Nie mogę uwierzyć, że FF wygrał z Falloutem! Czyżby na nasze forum nagle weszło ponad 1000 Japończyków?! Cały ten Deathmatch zrobił się jakiś dziwny. Pojawiła się kupa wątpliwości co do uczciwości uczestników. Ktoś tu chyba się nie umie bawić... Naprawdę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: 195.33.116.* 05.11.08, 10:25 Znalazłem random encounter w F3....idziesz pustkowiem a tam PS5 z płytka FF.... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 05.11.08, 10:35 wlatco masz racje, co zrobić... to juz mnie bawi Jak w finale Baldura toto "pokona" to Baal będzie zły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysłowy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.axit.pl 05.11.08, 10:45 To może zamiast IP zrobić filtrowanie po numerze MAC karty sieciowej? Każdy człowiek będzie miał wówczas jeden i unikalny numer i oszukać się już nie będzie dało tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprawkowy Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.axit.pl 05.11.08, 10:46 @V, nie Baal, a Bhaal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.ai.com.pl 05.11.08, 10:47 no to jest qrwa skandal - nie żeby FF było słabą grą ale jest różnica między dobrą grą a grą kultową więc jeżeli kitajce wygrają to biorę zabawki i zmywam się z piaskownicy na dobre - są jeszcze inne portale o grach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 10:53 zabawa na czitach nie jest fajna. podziękuję gamecornerowi. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 05.11.08, 10:56 moj bład dzieki za poprawke, bardziej myślałem o tym starożytnym Wychodzi i tak na jedno Bhaal będzie zły !! W półfinale Dziecię Bhaala miażdży Szarego Wilka a Kotor kopie tyłek FF bo moc jest silniejsza od mangowej jeżozwierzowej fryzury i kompleksu fallicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.chello.pl 05.11.08, 11:05 Panie Serafin, wprowadźcie system filtrowania głosów i powtórzcie grupy C i D, albo sami przejrzyjcie logi z tymi tysiącami głosów i przeliczcie niepowtarzające się W Excelu w sumie można to zrobić w minutę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qcza Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA D IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 05.11.08, 11:05 @Gość Chyba trochę za poważnie to traktujesz. BTW. Dla baardzo wielu osób Finale SĄ kultowe. Odpowiedz Link Zgłoś