Gość: abc IP: *.spray.net.pl 08.02.07, 14:14 wie ktos jak wyglada rekrutacja (pierwsza rozmowa) w tej firmie z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rinekath Re: orange rekrutacja IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 15:33 a o jakie stanowisko się ubiegasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 08.02.07, 18:10 stanowisko specjalistyczne w centrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rinekath Re: orange rekrutacja IP: *.icpnet.pl 09.02.07, 09:51 Mogę powiedzieć, tylko tyle że znam bardo dobrze osobę, która pracuje w orange na stanowisku informatycznym. Jeśli chodzi o rekrutacje, to w gre wchodzi raczej tylko rozmowa (max 2 rozmowy), ewentualnie jakis test z wiedzy praktycznej. Na waruniki socjalne i płacowe, narzekac nie można. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 16:39 juz wiem. poszłam, bylo milo i przyjemnie:) choc na poczatku sie stresowalam oj nawet strasznie \, praca ciekawa bardzo, choc niestety nie dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: orange rekrutacja 10.02.07, 16:43 A dlaczego nie dla ciebie? Nie spodobalas sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 17:16 jeszcze nie wiem, czy sie spodobalam,czy wprost przeciwnie, ale stawiajac sie w roli pracodawcy poszukujacego kogos na zastepstwo stawiałabym na ludzi, którzy mieli doswiadczenie z czynnosciami, ktore bedzie trzeba wykonywac na tym stanowisku...zaluje, ze nie mialam..bo praca naprawde ineresujaca... Odpowiedz Link Zgłoś