Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

orange rekrutacja

IP: *.spray.net.pl 08.02.07, 14:14
    wie ktos jak wyglada rekrutacja (pierwsza rozmowa) w tej firmie
    z gory dzieki za info
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rinekath Re: orange rekrutacja IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 15:33
        a o jakie stanowisko się ubiegasz?
        • Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 08.02.07, 18:10
          stanowisko specjalistyczne w centrali

• Gość: Rinekath Re: orange rekrutacja IP: *.icpnet.pl 09.02.07, 09:51
            Mogę powiedzieć, tylko tyle że znam bardo dobrze osobę, która pracuje w orange
            na stanowisku informatycznym. Jeśli chodzi o rekrutacje, to w gre wchodzi raczej
            tylko rozmowa (max 2 rozmowy), ewentualnie jakis test z wiedzy praktycznej. Na
            waruniki socjalne i płacowe, narzekac nie można. Pozdrawiam :)
            • Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 16:39
              juz wiem. poszłam, bylo milo i przyjemnie:) choc na poczatku sie stresowalam
              oj nawet strasznie \, praca ciekawa bardzo, choc niestety nie dla mnie :(
              • annajustyna Re: orange rekrutacja 10.02.07, 16:43
                A dlaczego nie dla ciebie? Nie spodobalas sie???
                • Gość: abc Re: orange rekrutacja IP: *.spray.net.pl 10.02.07, 17:16
                  jeszcze nie wiem, czy sie spodobalam,czy wprost przeciwnie, ale stawiajac sie w
                  roli pracodawcy poszukujacego kogos na zastepstwo stawiałabym na ludzi, którzy
                  mieli doswiadczenie z czynnosciami, ktore bedzie trzeba wykonywac na tym
                  stanowisku...zaluje, ze nie mialam..bo praca naprawde ineresujaca...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka