Gość: y IP: *.k2.pl 07.11.08, 11:27 hmm no wreszcie bo mam już wszystkie sub-questy ukończone 20 poziom i F3 wieszające się co 2 minuty od momentu wejścia do symulacji w schronie 112 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lunar Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:02 To ten patch wiele ci nie da... choć może jakiś cud się zdarzy Niestety ale poprawili jedynie małe dość nieznaczące błędy -> bo bez alt+tab się da obejść... a gra jak się wieszała tak dalej się wiesza (czytaj wywala do windy) przy dłuższym graniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porażka Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.pf.com.pl 07.11.08, 12:12 Ten max 20 poziom to rzeczywiście totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Pierwszy patch do Fallout 3 07.11.08, 12:13 Lvl 20 to największy minus tej gry, jak mogli dać tak cap! osiągnąłem go gdzieś w połowie gry Takie perki jak swift learner tracą sens właściwie. ogli by też poziom trudności zwiększyć, pierwsza gierka którą ukończyłem na verry hard za pierwszym zamachem :x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 217.153.161.* 07.11.08, 12:23 pewnie pojawią się (nie)oficjalne patche zdejmujące limit levela postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żonaty Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:31 .. a ja pograłem i stwierdziłem, że trzeba grać od nowa więc znów jestem na początku gry I w takim systemie to gra mi jeszcze na długo wystarczy..... Po prostu trzeba grać po troszkę a nie łupać przez 10 godzin non stop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.k2.pl 07.11.08, 13:03 @Żonaty ty możesz grać po troszku ktoś wraca z roboty i łupie ile wlezie nie ma dobrego sposobu zwłaszcza, że gra jest świetna.... tylko ten zwis co 2 min w 112, nie da się ukończyć gry po 4 restarcie w czasie 10 minut siadły mi nerwy i płyta wylądowała w pudełku do czasu porządnego patcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żonaty Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:08 @y to współczucie poważnie.. Gra jest ekstra..... Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Pierwszy patch do Fallout 3 07.11.08, 14:04 Jestem swiezo po ukonczeniu gry. Gra naprawde dobra duzo ciekawych pobocznych zadan. Brakuje mi jednego...w fallout 2 po skonczeniu mozna bylo grac dalej tu niestety ending to ending i juz Ja niemialem problemu z alt-tab [jestem na XP] wlasnie tez jakos do momentu dotarcia do symulacji potem schodzenie alt-tab stalo sie trudne jesli wogule mozliwe a wczesniej dziallo tak bezporblemowo jakby to 1 albo 2 byla zrzucana na pasek...dziwne. SPOILER ALERT [czytanie na wlasne ryzyko] Skonczylem jako zly ktory rozwalil chocby megatone i ogolnie poddal sie pustkowia i ich zasadom . Ale wkopalem tez mloda lyons do srodka zeby to ona wlaczyla kod [oh jak sie fajnie zachowywala jak jej powiedziec go nie chcialem] wiec przezylem...czemu niemoge grac dalej pownni to zaimplementowac^^. END OF SPOILER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 80.50.237.* 07.11.08, 14:59 UWAGA!!! GRA SIĘ NIE WIESZA W TRYBIE OKIENKOWYM!!! DZIAŁA DUŻO LEPIEJ!!! Potwierdzili to już użytkownicy radków jak i nVidii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.k2.pl 07.11.08, 15:22 to jest półśrodek. Ale może będzie musiał wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 17:09 Mi się od czau do czasy gra wyłącza. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirmajkel Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.ocean.univ.gda.pl 07.11.08, 18:13 ja miałem ten problem, ale udało mi się go rozwiązać (thanks to Bethesda Forums users). Po pierwsze odinstalowałem wszystkie codecpacki jakie miałem i media converter firmy Arc Soft (podobno były z nim cyrki już przy oblivionie) i po restarcie systemu,tada, działa jak trzeba! Gra nie zwalnia jakby ktos benchmarkował procesor Crysisem w tle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:41 ano jak ktos sie na xp jeszcze pieprzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Pierwszy patch do Fallout 3 07.11.08, 21:23 A co polecasz? Na linuxie gry raczej cienko maja z chodzenie...no chyba ze polecasz viste to ja podziekuje za chec popsucia komputera takims zmelcem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 07.11.08, 23:32 I wlasnie dlatego jak czytam takie teksty i przypominam swoje problemy gdy jeszcze gralem na PC zastanawiam sie , primo: jak mozecie to znosic i tak dawac robic siebie w balona, secundo: wysmiewac konsole, na ktorych takie problemy nie wystepuja. Wlasnie przed chwila skonczylem wieczorna partyjke z Falloutem 3 na X360 - dwie godzinki bez zwiech, trybu okienkowego (rozbawilo mnie to co nie miara) i innych form masochizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Pierwszy patch do Fallout 3 12.11.08, 11:00 Nie zapominaj o jednym. F3 na PC został przez producentów potraktowany bardzo po macoszemu, gra jest przeznaczona przede wszystkim dla konsolowców. Gry robione specjalnie na PC nie mają problemu wieszania się z definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_uk_dev Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.ukonline.co.uk 08.11.08, 00:00 Mi się F3 zawiesił na X360 po jakichś 3-4 godzinach gry. Szedłem sobie przez Megaton i wszystko się zatrzymało. Gry na konsole też nie są wolne od podobnych problemów. Jedynie patche nieco szybciej niż dla PC się pojawiają w takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 08.11.08, 07:45 Mnie sie wieszal tylko UT3 i to podczas dolaczania do rozgrywki przez internet. Tylko na konsoli jak cos sie wiesznie, to po 2 minutach grasz od nowa, PC = restart albo wariacje CTR,ALT,DEL. Have a nice day. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggi Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.net 08.11.08, 09:49 Problem z "wieszaniem" się Fallout 3 leży(głównie)po stronie usługi Live która nie jest wspierana w polsce.Dla dociekliwych:proszę spojrzeć w podgląd zdarzeń systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
randal20 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 08.11.08, 10:43 setgs imaxcharacterlevel 30 -> powiem wam , że po zwiekszeniu limitu do 30 gra sie dopiero zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 11:00 "A co polecasz? Na linuxie gry raczej cienko maja z chodzenie...no chyba ze polecasz viste to ja podziekuje za chec popsucia komputera takims zmelcem ." Vista jest zajebista ;p a Linux to szmelc, nic tam nie chodzi, trzeba sie pieprzyc z programami do tego eh, żal tego systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 08.11.08, 12:03 A mnie się Fallout3 *w ogóle* nie wieszał: XP, 7300GT, 4GB RAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogmeat Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.acn.waw.pl 08.11.08, 13:45 Mi sie zawieszal kilka razy podczas dluzszego grania, wylaczylem opcje 'overdrive' na karcie graficznej (radeon HD4850) i hula bez zwiech. Ta gierka ma spore wymagania i jak masz podkrecona karte to sie przegrzewa mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: Pierwszy patch do Fallout 3 08.11.08, 14:34 pl.youtube.com/watch?v=BpcuiWR4Y_8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 08.11.08, 15:44 A mnie chodzi na FULL naIBM PowerPC Xenon (trzy rdzenie taktowane zegarem 3,2 GHz każdy) GPU: ATI R500 (Xenos) 48 zunifikowanych jednostek Shader Model taktowanie rdzenia ? 500 MHz RAM: 512 MB GDDR3 współdzielonych przez procesor główny i układ graficzny taktowanie pamięci ? 700 MHz (1,4 GHz efektywnie) 10 MB eDRAM = X360. Jak czytam, ze na 4GB RAM i jakims nowym GeForce ta gra ma spore wymagania to ciekaw jestem jak wam dziala FarCry2 czy dwuletnie Gearsy jedynka. Bo u mnie nowe Gearsy wygladaja na powyzszym sprzecie oblednie. I ile wydajecie na kompy zeby zobaczyc to na FULL, a i tak bedzie sie wieszac. Odpowiedz Link Zgłoś