Dodaj do ulubionych

Pierwszy patch do Fallout 3

• Gość: k Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:08
      @AK47
      Tia... tyle, że na konsoli masz 2x mniej szczegółów, rozmyte tekstury i obiekty znikają ci jak są dalej niż 50m.
      Zresztą u mnie na średnim kompie (C2D 2.1GHZ, 8800GTS 512, 4GB) chodzi super płynnie i bez problemów. Przez tydzień grania wywaliło mnie do pulpitu 2 razy. A przede wszystkim mam MODY! Level Cap na 30lvl?, lepszy dźwięk?, lepszy interfejs? Wchodze na fallout3nexus i mam. Możesz tak na konsoli!?
    • Gość: k Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:20
      @AK47
      Tia... tyle, że na konsoli masz 2x mniej szczegółów, rozmyte tekstury i obiekty znikają ci jak są dalej niż 50m.
      Zresztą u mnie na średnim kompie (C2D 2.1GHZ, 8800GTS 512, 4GB) chodzi super płynnie (1280x1024, maks detale, AAx2, AFx8) i bez problemów. Przez tydzień grania wywaliło mnie do pulpitu 2 razy. A przede wszystkim mam MODY! Level Cap na 30lvl?, lepszy dźwięk?, lepszy interfejs? Wchodze na fallout3nexus i mam. Możesz tak na konsoli!?
    • Gość: Gość Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.hstl6.put.poznan.pl 08.11.08, 17:38
      nie wiem czy ktos z was grał w pierwsza lub druga czesc Fallouta... Fallout 3 nie ma w porównaniu do nich wogule fabuly a perki polegaja tylko w zasadzie na zwiekszaniu skili postaci. Gra jest raczej action RPC dla fanów fallouta sam fakt ze to fallout wystarczy ale daleko jej do dobrej gry RPC. pozatym cały ten swiat jaki stworzyli jest nieralny te miasta itd.. ehh potwierdza sie zasada swietna grafika to zerowa fabuła.
    • Gość: iki Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:40
      mam podobnie wszystko bylo OK do momentu wejscia do krypty 112 i uczestniczenie
      w jakiejs glupiej symulacji
    • Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 08.11.08, 18:55
      @k
      Obiekty znikaja dalej niz 50m ?! Czlowieku, czy ty wiesz co piszesz ? Chyba jestes w czasach PSone. Widziales w ogole F3 lub Far Cry2 na X360? PC wygrywa tylko w jakosci tekstur i to tez bez rewelacji. Ja mialem okazje widziec F3 na bardzo dobrym komputerze, nie znam dokladnej specyfikacji, kupiony 2 miesiace temu za 3,5 kafla w Komputroniku, sygnowany logiem Heya Cybersport czy cos w tym guscie - wiesz mi, F3 na mojej Bravii 52` robi duuuuzo wieksze wrazenie, takze na moich qpmlach, PCmaniakach.
    • jadeim Re: Pierwszy patch do Fallout 3 08.11.08, 19:07
      Zero zwiech jak na razie wink
    • Gość: bb Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.subscribers.sferia.net 08.11.08, 23:44
      co moge zrobic,liczac ze mam nowy i dobry komputer liczac ze wychodze z 101 schronu i gra co chwile wywala mnie do windowsa ??? help
    • Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 09.11.08, 00:09
      To co ja poltora roku temu. Qpic konsole (najlepiej X360) i F3 z jakiegos sklepu z Allegro za 170 zl. Pieca sprzedac, wszystkie gry rowniez spieniezyc i kupic laptoka do pracy, a najlepiej Apple.
    • Gość: bb Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.subscribers.sferia.net 09.11.08, 00:16
      Hmmm ciekawa propozycja ale jak narazie dobrze mi z moim komputerem :]
      A wracajac do tematu, liczac ze juz mam wersje F3 na pc to co moge zrobic zeby normalnie ( bez wychodzenia do windowsa ) pograc ??? Dla porownania gry typu Far Cry2, Crysis 1 i 2, Dead space i inne gry ktore wymagaja naprawde dobrego sprzetu chadza mi pieknie na full detalach i bez problemu, wiec dlaczego F3 sprawia takie klopoty i co mozna z tym zrobic ?
    • falcion Re: Pierwszy patch do Fallout 3 09.11.08, 08:50
      Chryste, appla polecaja, viste wychwalaja a linux to be...tak pranie mozgow przez koncerny naprawde dziala.

Naprawde smutne.

Co do wymagan. Ja mam koma z lutego tego roku za jakies 2,3-2,4 k. Automatycznie na max detale mi wszystko dalo i gra az do 112 chodzila dla systemu jak saper zero obciazenia przy alt-tab, raz chcialem pokazac PES koledze i zapomnialem ze fallout mam na pasku, obie gry szly rownoczesnie i ani sec zaciecia.
      Potem zachowuje sie juz jak normalna ciezsza gra przy alt tab trzeba chwilke poczekac zeby zrzucilo ale daje rade.
      Na konsolach mozesz grac po 2 minutach? To dobrze ja moge grac po jakichs 3 bo dobrze zarzadzany system nie laduje sie pol godziny, to tez nie czasy atari ze loading bedzie trwal od 10 do 120 minut.

Konsole sa dobre jak chce tylko grac, ale jak chce miec maszynke i do gry i do wazniejszych rzeczy to niema jak dobry piecyk big_grin
    • Gość: Truteń Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.icpnet.pl 09.11.08, 10:07
      @falcion
      Konsole sa dobre jak chce tylko grac, ale jak chce miec maszynke i do gry i do wazniejszych rzeczy to niema jak dobry piecyk big_grin
      ---
      To nie tylko to. Po prostu zależy w jakie gatunki gier chcemy grać. Niektóre są na konsolach nieosiągalne.
    • Gość: http://www1.orgfre Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 15:53
      www1.orgfree.com/index.php
    • Gość: AK47 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.chello.pl 10.11.08, 09:30
      Konsola do 90% gier, Piec (najlepiej laptop ze względu na mobilność) do pracy, strategii i MMO, chociaż z tymi strategiami też będą niezłe hece... bo już wychodzą na konsole i całkiem nieźle sobie radzą. Zobaczymy co jeszcze w tej materii powiem Tom Clancy z End War.
    • Gość: CZESIO Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 193.111.166.* 10.11.08, 10:30
      A mi F# śmiga aż miło na Athlon64x2 2,6Ghz, 2Gb RAM i karcie Galaxy GeForce 7900GS CoolerMaster podkręconej 650/1800Mhz - system XP SP3. Mam zainstalowaną wersję ENG z polskimi napisami. Na początku miałem problemy ze znikającymi teksturami /szczególnie podczas włączenia VATS-a, lecz przeinstalowałem grę, ustawiłem rozdzielczość 1280x1024, wszystkie ustawienia max i efekt Bloom - chodzi aż miło i gra jest super !!!
    • Gość: ubique Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.augustow.mm.pl 10.11.08, 20:17
      Witam mam w miarę mocny sprzęt i fallout 3 chodzi aż miło oprócz tego że wywala do pulpitu smile ale to wina niedopracowanej wersji pc. Konsolom podziękuję w natywnej rozdzielczości monitora 22 gra wygląda o wiele lepiej niż na bardzo dobrym telewizorze.
    • Gość: L Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.e-wro.net.pl 11.11.08, 18:39
      z alt+tab tez mialem problemy i nie bylo to zalezne od jakiegokolwiek momentu w grze, zwyczajnie po wlaczeniu kompa trzeba wlaczyc jakis folder czy przegladarke a pozniej uiruchomic F3, alt+tab przy tym dziala bezproblemowo i nie ma "wywalania" gry.

co do samej rozgrywki to mam niedosyt, quest glowny jest strasznie krotki (za to duzo pobocznych) poza tym to taka smutna historia (moja postac byla skrajnie dobra wink ).

Czekam na F4 lub F3 z podtytułem... .
    • Gość: Czesio Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 193.111.166.* 12.11.08, 10:10
      Macie tu linka do patcha - po instalacji nie wywala do pulpitu i tnie w czasie grania:

patch : rapidshare.com/files/160384863/Fallout.3.FinalFix.Skullptura_up_Transferland.rar
      haslo do archiwum : www.www1.orgfree.com

Hasło do archiwum należy wpisać ręcznie !!!
    • Gość: Czesio Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 193.111.166.* 12.11.08, 10:14
      Zapomniałem - po rozpakowaniu odpalic "start_patching.exe", potem nic tylko grać... smile
    • Gość: Czesio Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 193.111.166.* 12.11.08, 10:17
      Haha - oczywiście miało być "Macie tu linka do patcha - po instalacji nie wywala do pulpitu i NIE tnie w czasie grania:

patch : rapidshare.com/files/160384863/Fallout.3.FinalFix.Skullptura_up_Transferland.rar
      haslo do archiwum : www.www1.orgfree.com

Hasło do archiwum należy wpisać ręcznie !!!

Zapomniałem - po rozpakowaniu odpalic "start_patching.exe", potem nic tylko grać... smile "
    • Gość: M0rti Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 01:05
      Juz to hasło mogłeś podać a nie jakas dziebawna stronke dajesz, gdzie sie zadnego hasla doszukac nie mozna uncertain
    • Gość: johncrow Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.icpnet.pl 28.11.08, 17:07
      Hasłem jest wyrażenie: www.www1.orgfree.com smile
    • Gość: krt Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.torun.mm.pl 29.12.08, 21:56
      ten patch naprawdedziala?
    • Gość: a Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: 212.244.71.* 15.02.09, 21:52
      tylko, ze to haslo nie dziala
    • Gość: Amadi510 Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 11:39
      Mi tam się nie wiesza ale mam kompa na którym się na high nie wiesza nawet GTA4 ;/ (ale na fullest nie działa crying ) co do fallouta ja chce żeby nie było ***** buga z chodzeniem na ukos
    • Gość: trAm Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.05.09, 15:05
      Gram na 6-ścio letnim P4 2600MHz,1GB RAM-u i GF 7300 już drugi raz .
      Zwiechy czasem są ,ale generalnie spokojnie ją przeszedłem .
      Zobaczę z ciekawości co da ten patch.
      • Gość: trAm Re: Pierwszy patch do Fallout 3 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.05.09, 02:19
        po sześciu godzinach gry ani jednej zwiechy .
        Czyli jest lepiej na 100%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka