Dodaj do ulubionych

Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:24
nie ten klimat co kiedyś big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: Bri Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.devs.futuro.pl 12.11.08, 18:24
      Ech ja też się wzruszyłem smile wszystkie Ufa, LaserSquady, SabreTeamy, JaggedAlliance, i te Silent coś tam, miodne turóweczki smile
    • Gość: cl Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:02
      To nie jest kontynuacja!!!
    • Gość: Jarząbek Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 20:59
      cl mądrze prawi. To MIAŁA być kontynuacją. Ale, że wyszło jak wyszło, to tuż przed premierą zerwano z rosjanami kontakt. I dobrze, bo czułbym się nieznośnie gdyby seria Jagged Alliance została zbrukana tak niechlubnym potomkiem.

Dobrze, że nie kupiłem na ślepo, a "pobawiłem" się przez chwilę samym demem, które starczyło...w ramach alternatywy dla współczesnego stratega ponownie polecam Jagged Alliance 2 w wersji 1.13. smile
    • Gość: SNettleson Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.tvgawex.pl 12.11.08, 22:55
      A ja gram w Hired Guns i bardzo dobrze sie bawie. Jest slabsze od JA2, ale powiedzmy sobie szczerze, ze 95% gier w ogole jest slabszych od JA2. A HG to bardzo solidna i fajnie zrobiona gra o najemnikach - jeden z lepszych klonow JA, w jakie zdarzylo mi sie grac. Pieniedzy wydanych na HG nie zaluje. A zaluje Spore'a, Neverwinter Nights 2, a chwilami nawet Mass Effecta. Szans na sukces takich jak te poprzednie gry HG nie ma, bo gracze niecierpliwi dzisiaj i turowek nie trawia. Prawdziwie niechlubnym potomkiem serii JA jest JA2.5. A ze Rosjanie probuja ozywiac stare klimaty, poprzez HG czy 7.62mm - docenmy to, do licha!
    • Gość: devdd Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: 80.54.67.* 13.11.08, 09:15
      a pamieta ktos Shadow Company? Uproszczona w stosunku do JA (zreszta SC bylo realtime), ale mialo ciekawsze scenerie, mozliwosc poruszania sie pojazdami, mnostwo broni - cos takiego bym chcial ale z zajeb... fizyka i grafika wyciskajaca siodme poty z GPU.
    • Gość: y Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.k2.pl 13.11.08, 10:09
      JA to JA i tyle. tylko JA3 mogłoby być lepsze...
    • Gość: http://www1.orgfre Re: Hired Guns: The Jagged Edge - fragment gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 18:57
      www1.orgfree.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka