Dodaj do ulubionych

GTA IV i DRM

• falcion Re: GTA IV i DRM 30.11.08, 17:54
      Niewiem co z tym wyciem ludzie maja, ja swojego kompa nie slysze nigdy zeby charczal, wyl czy rzepolil...

A co do zabezpieczen ...prosze to jets prawie jakby rzucali wyzwanie cracerom ktorzy im tym szybiej zalatwia pirata w necietongue_out Odwrotny skutek od zamierzonego.
    • Gość: BUNCH Re: GTA IV i DRM IP: *.2-0.pl 30.11.08, 18:10
      Zabezpieczenia, zabezpieczenia a i tak wiadomo, ze crackerzy je złamią, kwestia czasu. Jak było z Prince of Persia albo co gorsza z Alone in the Dark? Niby nie możliwe i co? mamy - gramy.
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 18:24
      mój stary komp z GF4 tez nie wyje więc sie nie dziwie ze wam te slabiutkie kompy nie wyja
    • Gość: gość Re: GTA IV i DRM IP: *.kol.tke.pl 30.11.08, 18:55
      mój stary komp z GF4 tez nie wyje więc sie nie dziwie ze wam te slabiutkie kompy nie wyja
      --------------
      Znasz się na kompach jak pies na gwiazdach smile
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 19:34
      @gość znasz się na kompach jak pies na gwiazdach
      .......................
      hmmmm lepiej niż ty piesku
    • Gość: gość Re: GTA IV i DRM IP: *.kol.tke.pl 30.11.08, 20:16
      Jak byś się znał to byś wiedział, że to jest kwestia dobrego (wydajnego i cichego) chłodzenia, a nie wydajności.
      Krótko mówiąc piszesz głupoty.
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:18
      @gość

Dokładnie smile
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:30
      a nie tak szczeże powiedziawszy to majkelman ma racje
      @gość ty ofiaro
    • Gość: nikko Re: GTA IV i DRM IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.08, 23:37
      geez...jak ja czekam na tę grę...nie wiem czy wytrzymam tongue_out

--------------------------------------------
      hotcheats.pl/ - blog z kodami do gier
    • Gość: pepe Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 10:03
      @nikko zaloz pampersa, bedziesz mogl spokojnie popuscic
    • Gość: 2shuter Re: GTA IV i DRM IP: *.exorigo.pl 01.12.08, 10:15
      Jest nowy serwer gier. Ma swietne parametry, lacze i niskie pingi.

www.direktplay.pl
    • Gość: x Re: GTA IV i DRM IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.08, 10:16
      A ja nie lubię tych wszystkich DRM'ów czy innych starforców w ogóle. Cholera mnie bierze jak producent za moje własne pieniądze traktuje mnie jak złodzieja i na moim własnym komputerze stawia mi zasieki. Jako złodziej miałbym mniejsze nieprzyjemności niż jako uczciwy obywatel - paranoja. Z takiego Windowsa korzystam bo nie mam innego wyboru. Z kilku innych "drobiazgów" niestety też. Ale grać w konkretną grę na szczęście nie muszę. Jest multum gier bez tych wszystkich cybercerberów, w które można z powodzeniem pograć - pojawiają się też inicjatywy pozwalające takie gry kupować smile (nasz polski, aczkolwiek nie do Polaków skierowany GOG).
    • Gość: Gość Re: GTA IV i DRM IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 10:17
      Zainstaluj dobre chłodzenie to wyć ci nie będzie
    • demicanadian Re: GTA IV i DRM 01.12.08, 10:32
      ja widzę tylko jedno "ale"... konieczność posiadania płyty w napędzie też ejst rodzajem DRMu...
    • Gość: HH Re: GTA IV i DRM IP: *.comarch.com 01.12.08, 10:58
      I najlepsze jest to, że swoje oryginalne gry muszę crackować aby móc grać bez płytki w napędzie, czyli żeby mieć tak wygodnie jak piraci... ech...
    • Gość: Haxxor Re: GTA IV i DRM IP: *.tvk.torun.pl 01.12.08, 11:01
      > crack to ingerowanie w kod gry, co jest nielegalne.

Nieprawda, nie każdy crack tak działa. Dlatego właśnie serwis www.megagames.com może działać legalnie, chociaż udostępniają "cracki". Po prostu żaden z cracków na ich stronie nie ingeruje w kod gry, więc są legalne. Proste? Zrozumieli?

Aha, mój komp jest cichszy niż Xbox360 - buda Tacens Algeo, dobre radiatory i można spać z głową przy kompie.
    • Gość: mix Re: GTA IV i DRM IP: *.stacje.agora.pl 01.12.08, 12:27
      @Jackass III: Ja nie wiem co to za przyjemność grać na słuchawkach jak się ma zestaw 5.1 tongue_out
    • Gość: gg Re: GTA IV i DRM IP: *.legnica.vectranet.pl 01.12.08, 12:29
      błazny
      i tak ich scrackują
    • Gość: Pawel Re: GTA IV i DRM IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 12:44
      majkelman, komu wyje, temu wyje. ;P
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.nowasarzyna.pl 01.12.08, 12:55
      bom się wku...l ze macie problem wlozyc plytke do napedu
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.nowasarzyna.pl 01.12.08, 12:57
      mam nadzieję że wszystko sobie wyjaśniliśmy smile czy nie sad
    • Gość: gosc Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:27
      Ale zauważcie dlaczego musimy instalować tyle tego dodatkowego oprogramowania... Przecież to nie jest ich wina że je tam impletują, tylko wina piratów że non stop kradną gry. A my musimy cierpieć.
    • Gość: HEH Re: GTA IV i DRM IP: *.ds2.agh.edu.pl 01.12.08, 14:18
      A nie lepiej zrobic obraz przez clonecd??:p
    • Gość: ajajajaj Re: GTA IV i DRM IP: *.centuria.pl 01.12.08, 14:21
      To może lepiej zrobić coś by posiadającym oryginały życie ułatwić?? a nie tylko utrudniać piratom... bo jakoś to utrudnianie piratom sprowadza się do utrudniania wszystkim... a mnie w właśnie przeszkadza, że muszę co chwila płytek szukać!!! czuję się jakbym miał Amigę, gdzie dysku nie było i trzeba było dyskietkami żonglerkę prowadzićsmile Na PS3 mam to samo też muszę płytki wkładać pomimo, że gra się instaluje na dysku!! Może by po prostu wprowadzili więcej on-line'owych bonusów dla posiadaczy danej gry... Na PS3 są... szkoda tylko, że w większości dodatkowo płatne na PS Store...
    • Gość: Maciekxx Re: GTA IV i DRM IP: 80.55.215.* 01.12.08, 15:03
      "Gta" na pc sux...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka