Dodaj do ulubionych

GTA IV i DRM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:34
tylko by sprubowali wwalić jakieś głupie zbezpiecznenia!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jaholek Re: GTA IV i DRM 29.11.08, 20:46
      ja tez nie znoszę jak trzeba odpalać z płyty sad
    • Gość: s Re: GTA IV i DRM IP: *.tvgawex.pl 29.11.08, 20:57
      nie znoszę dźwięku otwierania DVD-romu
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:04
      ja też nie lubię grać z płytką w napędzie.
      ja już pre-order GTA 4 zamówiłem. i z czasem zastosuje się jakiegoś crack'a no-cd i będzie. bo co jak co, ale płytki szkoda.
    • Gość: Gość Re: GTA IV i DRM IP: *.gorzow.mm.pl 29.11.08, 21:15
      mam rozumiec zabezpieczenia rodem z ALONE IN THE DARK ;]
    • Gość: gość Re: GTA IV i DRM IP: *.kol.tke.pl 29.11.08, 21:17
      Jeszcze ktoś się dziwi dlaczego cracki są tak popularne?
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:24
      i pożyteczne big_grin
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:00
      dla tej gry wszystko,a kompy i tak wam wyją więc co to za różnica czy z płytką w napędzie czy nie smile)
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:13
      Taka różnica, że szkoda płyty haratać... . smile
      a tak, to się crack'a skopiuje i już big_grin
    • Gość: Herod Re: GTA IV i DRM IP: *.tvk.torun.pl 29.11.08, 22:14
      Mam tylko oryginalne gry i we wszystkich wgrane cracki - właśnie po to, aby nie żonglować płytami. Zabezpiecznie są idiotyczne - piratów nie zniechęcą, a normalnym ludziom utrudniają życie.
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:18
      Dokładnie Herod... dobrze powiedziane.
    • Gość: Niko Re: GTA IV i DRM IP: 82.160.208.* 29.11.08, 22:38
      troche słabo szczegulnie jak komuś cd rom chodzi jak kosiarka albo kombajn
    • Gość: bes sensu Re: GTA IV i DRM IP: *.idzik.pl 29.11.08, 23:41
      bes sensu wymyslanie tych wszystkich zabezpieczen, wydaja na to niewiadomo jak wielkie pieniadze by opracowac jakies zabezpieczenia, a i tak z gory wiadomo, ze zlamanie ich przez piratow to tylko kwestia czasu... pozniej bidola, ze im piraci zysk odbieraja, jakby nie wydawali tylu pieniedzy na te systemy zabezpieczen to by i zysk mieli wiekszy pewnie... mogliby po nizszej cenie sprzedawac i moze wiecej ludzi skusilo sie na orginal zamiast pirata...
      a i tak uwazam, ze najlepszym zabezpieczeniem przed piraceniem jest wymog posiadania orginalnej gry aby pograc w necie... w tedy kazdy, kto wiaze z danym tytulem dluzsze plany co do grania w orginal sie zaopatrzy... a od ludzi ktorzy sciagaja gre piracka by wyprobowac i kasuja po 2 dniach bo sie nie podoba nie wymagajmy by kupowali orginaly...
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 23:43
      @beesat oj ciężki zawód dziwki
      żadna płyta mi się jeszcze w napędzie nie zharatała
      dla mnie to żaden problem włożyc płyte do napędu jak i tak komp wyje,a po drugie ściąganie cracków jest chyba nielegalne więc nie stosuje
    • ripper_666 Re: GTA IV i DRM 30.11.08, 03:02
      I w czym to ma za przeproszeniem pomóc. Znalezli sposób i na drm. Ciekaw jestem ile więcej kosztuje mnie gra przez takie bezsensowne zabezpieczenia... weak
    • Gość: Niko Re: GTA IV i DRM IP: 82.160.208.* 30.11.08, 03:06
      jak masz gre orginalnom to crack też jest legalny
    • Gość: majkelman Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 10:20
      @Niko gdzie takie bzdury wyczytałeś że jak gre ma sie orginalną to crack tez jest legalny?
      Mimo że mamy orginały nie możemy stosować cracków bo to nielegalne i każdy o tym wie i bardzo dobrze że z lytą w napędzia będzie trzeba grać mi to nie przeszkadza przecież to nie problem włożyć płytkę do napędu i tak komp wyje,a cracki sobie ściągajcie to nie mój problem ja przynajmniej bede czul sie lepiej grajac z plyta w napedzie niz uzywajac cracka
    • Gość: kenji Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 11:42
      hehehe, plyta w napedize, przypominaja sie stare czasy big_grin
      cracka zrobia szybko na to ;] (ale ciii ja tego nie mowilem)
    • Gość: Fylosof Re: GTA IV i DRM IP: *.tvk.torun.pl 30.11.08, 14:14
      Polskie prawo pozwala wykonać jedną kopię na własne potrzeby danej płyty. Zabezpieczenie płyty to uniemożliwia (czy łamie w ten sposób polskie prawo - nie wiem), zatem pozostaje użycie cracka. Producenci gry obchodzą prawo, my obchodzimy ich wygłupy. Moim zdaniem całkowicie legalne jest scrackowanie własnej, oryginalnej gry. Więcej tutaj:
      www.megagames.com/read.htm
      Pamiętajcie też, że obowiązuje Was polskie prawo, a nie amerykańskie!
    • Gość: q Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:15
      crack to ingerowanie w kod gry, co jest nielegalne.
    • Gość: mix Re: GTA IV i DRM IP: *.chello.pl 30.11.08, 14:34
      @majkelman: "[...] kompy i tak wam wyją więc co to za różnica czy z płytką w napędzie czy nie smile)"

Czy ja wiem czy wyją... U mnie laptop chodzi bardzo cicho - właśnie pod tym względem go wybierałem. A podczas gry chce się rozkoszować dźwiękiem i muzyką a nie szumem DVD.

• Gość: Jackass III Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:54
      mix to kup sobie słuchawki , ja będę grał w słuchawkach big_grin
    • Gość: gość Re: GTA IV i DRM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 15:10
      Ciekawe jak będzie przebiegał proces aktywacji
    • Gość: gość Re: GTA IV i DRM IP: *.kol.tke.pl 30.11.08, 15:42
      @majkelman
      Przy x360 mój komp jest niesłyszalny tongue_out
      • Gość: qwerty Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 15:49
        @gość
        "Przy x360 mój komp jest niesłyszalny tongue_out"

------

chyba że grę zainstalujesz. to wtedy jest cichuteńki
    • Gość: Majkel Re: GTA IV i DRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 16:37
      @majkelman

ja też nie narzekam żeby mój PC wył...
      to że tobie wyje, nie znaczy, że wszystkim wyje.
      3m się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka