GoĹÄ: V IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 04.12.08, 12:21 ehhh to nawet nie ma sensu kupować, kolejne pół roku czekania żeby pograć w GTA zanim oodlozepieniązki na nowego kompa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borekx GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:24 Super.. to podaj Sławku, jakieś druczki, i co gdzie trzeba wysłać i myślę, że akcja społeczna murowana... trochę pojechali z tym multiplayerem.. ale chyba tak tego nie zostawią ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alex Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 213.155.168.* 04.12.08, 12:25 a z tym zaskarżeniem M$ to nie taki głupi pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
adds1 Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:29 Proponuje masowy zwrot towaru do sklepu. bo to jaka kase chca od nas wydawcy i co w zamian moge skomentowac tylko w ten sposob: " $%#@*^%# sie na %#!&@ &%$!@*$%!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.man.poznan.pl 04.12.08, 12:30 to ja szarpne se pirata na próbę Odpowiedz Link Zgłoś
borekx Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:31 szarpnij szarpnij 18 giga ściągania.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.net.pulawy.pl 04.12.08, 12:36 moze wkrotce dadza jakas latke albo cos Odpowiedz Link Zgłoś
borekx Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:36 No i prośba do Ciebie Sławku - wiem, że już próbowałeś, ale może uda się ustalić z dystrybutorem, jak mamy grać on-line - no chyba byli świadomi tego, że się nie da - więc jakie mają dla nas rozwiązanie?? - logowanie w innych krajach chyba nie pomaga z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Konsolarz Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 193.200.216.* 04.12.08, 12:38 PCciarzom gratulujemy GTA4, a na X360 chodzi multi bez problemow. Wystarczylo podlaczyc konsole do neta Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:39 Ciekawe tylko czy chłopaki z GC odważyliby sie taki szablon przygotować dla swoich czytelników Cóż, jak to ostatnio jest w modzie, dobra gra zbiera cięgi za głupie pomysły właścicieli praw autorskich, ktorzy, jak zwykle, tak czy siak zgarną tyle kasy ile chcieli. Dobrze że mam jeszcze spora kolejke nowych gier do pogrania i nie rzucilem się na te gre. Poczekam spokojnie na rozwoj sytuacji. Co do haczenia to chyba nie ma co narzekać. gra wyglada i chodzi conajmniej tak jak na konsolach nawet na slabszych konfiguracjach, a to że wypasione komputery niewiele wiecej dają to już kaprys rockstara że zdecydowali się tą wiedza z graczami podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żonaty Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:39 Boże jak ja się cieszę, że nigdy mi się GTA nie podobało... Zawsze jakoś mocno mi od niej konsolą wiało..... Znowu zrobili jakiegoś gniota z zerową optymalizacją za kupę szmalcu.. Swoje zarobili a ludzie się wkurzają......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: y Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.k2.pl 04.12.08, 12:40 można taka inicjatywę zorganizować - tylko, że do ministerstwa trzeba złożyć pismo w tradycyjnej formie, no wiecie takie z papieru i w ogóle ale można do niego dołączyć adres internetowy z podpisami np. kilku tysięcy internautów łączącymi się w bólu Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:40 Tylko kto sie odwazy na takie pismo z tym Live. Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:42 @konsolarz a czy dziala wam ten Live tez tak jak powinien? Bo mi cos sie wydaje ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: konsolarz Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 193.200.216.* 04.12.08, 12:43 calkowicie. jestem zarejestrowany w gb na live'ie i dziala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mason Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 193.120.255.* 04.12.08, 12:43 Glowa do gory! Za rok kupicie nowe karty graficzne, ktore to obsluza. Moze w miedzyczasie wyjda jakies latki poprawiajace bledy Ja w miedzyczasie pogram w dwa dodatki na Xboxie a gdy wy skonczycie GTA4 ja zaczne GTAV Odpowiedz Link Zgłoś
drmad Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:44 ja chciałbym tylko wiedzieć, czy.. bo wiecie ja jestem anglikiem, tylko chwilowo w Polsce... eee i czy jak podam "swój" zip code z Anglii to będę mógł korzystać z multi w GTA? jakiś inny Anglik może się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:46 @Mason - dowartościowałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mason Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 193.120.255.* 04.12.08, 12:47 @Slawek - a nawet nawet, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:49 @Mason - a nie ma sprawy, GC pełni też funkcje terapeutyczne, bez ukrytych opłat Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:50 jeszcze jedno odnosnie liczby klatek na sekunde. Znając wymagania poprzednich czesci GTA mozna smialo zalozyć że Rockstar jest w czołówce jeśli chodzi o optymalizacje kodu. W momencie kiedy wychodzilo ich gry, dalo sie w nie grac na "konsolowych" ustawieniach na sprzecie sprzed 2,3 lat.. I prawdopodobnie tym razem jest podobnie, z ta różnicą że na dalszy wzrost jakość nie istnieje jeszcze technologia (z konsolami włącznie) i zanim się jej nie wymyśli to ani Pececiarze ani konsolowcy nie doczekaja sie lepszej grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: y Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.k2.pl 04.12.08, 12:50 @strachster ja mam zamiar je wysłać do ministerstwa, serio. Kupiłem Xboxa360 zachęcony reklamami a nie mogę w pełni korzystać z tego produktu mimo, że w reklamach byłem inaczje zapewniany. To samo się tyczy opisów gier na stronie MS - w każdej, która ma multi jest tłusty obis jakie to XBL jest świetne i czego to nie będę mógł zrobić (vide L4D www.xbox.com/pl-PL/games/d/deadoralive4/ ) - to jest naruszenie praw konsumentów - poza tym to ministerstwo się będzie tym zajmować jako inicjatywa państwa na rzecz ochrony konsumentów do Ciebie się nikt nie będzie odzywać w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mason Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 193.120.255.* 04.12.08, 12:52 @Slawek, dlatego tez tu zagladam Odnosnie multi to jesli Windows Live dziala podobnie co Xbox Live (a chyba tak) to rejestrujcie sie na fikcyjne adresy z UK czy Irlandii. Powinno zadzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 04.12.08, 12:57 Spoko @y moze jedyny polak ktoremu by sie cos udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gusti Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.cyf.gov.pl 04.12.08, 13:00 @Mason Lool Gratuluje optymizmu. Jeżeli w ogóle GTA5 ujrzy światło dzienne to raczej na Xpudle360 w nie nie pograsz. Jeżeli chodzi o karty graficzne, to jak mniemam (z tekstu powyższego niusa) gra chodzi na dostępnych obecnie (może nie biega , a i tak lepiej wygląda niż na konsolach, wiec WTF? Masz gościu jakiś kompleks chyba? P.S. W kwestii wojny PC vr pudła (czyt. Xbox itp.) to każdy szanujący gracz powinien mieć jedno i drugie. Nie było by wojny. Kiedy mi syn podrośnie to kupię mu jakieś pudło Odpowiedz Link Zgłoś