Dodaj do ulubionych

The Sims 2 Wakacje

12.12.08, 22:23
Niedawno kupiłam TS2W i mój sim ma już wszystkie 45 wspomnień z podróż. Jeżeli ktoś z was ma problem z przejściem czegoś to chętnię pomogęsmile
Obserwuj wątek
    • luiza41 Re: The Sims 2 Wakacje 15.12.08, 19:14
      Pamiętam, że miałam problem z ninją, gdyż ten, robiąc mi zapewne na
      złość nie pojawiał się. Po krótkim czasie kombinacji, wróciłam z
      simem do domu, i aby przywołać ninja użyłam kodu boolProp... na
      skrzynce pocztowej smile
      Czechsłowacja a Twój ninja jak się spisywał?
      Pozdr.;
      • luiza41 Re: The Sims 2 Wakacje 15.12.08, 19:15
        Przepraszam- czechosłowacja, a nie czechsłowacja xD Sorrki.
        • czechoslowacja Re: The Sims 2 Wakacje 18.12.08, 21:07
          Z tym ninją jest trudnosmile Zanim kupiłam tę grę przeczytałam tutaj
          sporo wypowiedzi i od razu się uczuliłam na niego, jak tylko go
          upolowałam to nie chciałam żeby przepadł. Kilka razy mi uciekł ale
          potem go dorwałam i nauczyłam sima teleportować.
          Z ninją jest jak z wampirami z nocnego życia- trzeba mieć szczęściesmile
    • benjamin_franklin Re: The Sims 2 Wakacje 26.12.08, 17:18
      Mam ten dodatek od niedawna i mam pewien problem : Co oznacza
      stwierdzenie " Zdobądź kudłatego przyjaciela"?
      Wielka Stopa jest już przyjacielem mojej simki a miejsce na to
      wspomnienie wciąż jest puste.
      • czechoslowacja Wielka Stopa 27.12.08, 12:27
        Miałam ten sam problem. Pierwszym simem zaprzyjaźniłam się z Wielką Stopą i nic. Sim siedział tam i długo się przytulali itp. aż mięli 100/100. Nadal nic. Dopiero, gdy poprosiłam Wielką Stopę do wprowadzenia się to to wspomnienie się pojawiło.
        Następnym simem znowu się tam udałam i pomyślałam, że trudno, tego jednego wspomnienia nie będzie miał. A tu działa normalnie- zaprzyjaźnił się i się pojawiło. To widocznie błąd w grze, trzeba ściągnąć łatkę, może tam coś będzie...
    • onlyt Re: The Sims 2 Wakacje 30.12.08, 00:10
      Ja mam mały problem z gestem z Wyspy Tiki. Siedzę tam już po raz wtóry a nikt nie chce mnie z nim zapoznać.
      I co mam zrobić by mieć "baw się z tubylcami".
      I mam jeszcze problem ze znalezieniem skarbu. Moja simka przeorała już całą plażę (tą gdzie jest statek) a dalej go nie mam.
      Bardzo proszę o pomoc.
      • czechoslowacja Re: The Sims 2 Wakacje 30.12.08, 13:31
        Gesty to mój osobiście znienawidzony punkt. Miejscowi wcale nie są chętni do witania. Zazwyczaj robię tak, że jeśli jeden sim na osiedlu umie się witać to wita wszystkich sąsiadów i w ten sposób umieją wszyscy. A co do nauczenia się na wyspie- zagaduj do miejscowych, zabawiaj, a potem stań przy nich i nic nie rób. U mnie to działa. Tylko to jest czasochłonne, nieraz trwa kilka simogodzin.
        Co do wykopywania skarbów to próbuj na różnych parcelach. Mój sim wykopał dwa skarby pod rząd u siebie w ogródku. Na wakacjach ani razu. Ale często jest tak, że na jednej parceli wykopuje same kamienie i kości a na innej w kółko wazy. Jedyna rada to często zmieniaj miejsca kopaniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka