Gość: simo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:08 Przeciez Radeon mobile 9600 jest duzo slabsza karta niz "stacjonarny" Radek 9500. Wiec nie pierdzielic glupot! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarząbek Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 19:30 Kamień z serca. Córka płakała do tej pory, że jej nie pójdzie, że nowy komp potrzebny etc. Tutaj czarno na białym mam, że będzie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: 193.200.216.* 16.12.08, 19:35 Domyślam się, że to "Minimal Requirements", a nie "Recommended" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.08, 19:45 Szkoda, że GTA IV takich nie ma...te wymagania to sprzęt sprzed paru lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: 193.200.216.* 16.12.08, 19:51 Najsmieszniejsze jest to, ze to (obiektywnie) calkiem mocny sprzet, i jesli sie nie chce grac w najnowsze gry - te najbardziej zasobozerne - to w zupelnosci wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe 16.12.08, 20:38 @SS: "Ciekawe swoją drogą, dlaczego na laptopie gra będzie potrzebowała lepszej karty graficznej i więcej RAMu?" Pewnie dlatego, ze w wiekszosci laptopow instaluje sie gowniane dyski twarde 5400RPM. To by tlumaczylo wieksza ilosc wymaganego RAM. Co do karty graficznej, to pewnie dlatego ze laptopowe wersje sa czesto wykastrowane, a i sterowniki od producentow sprzetu (nie kazdy wie o laptopvideo2go) sa duzo gorsze... U mnie roznica miedzy sterownikami Fuja i tymi z lv2g to jakies 20 fps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic132 Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 21:13 Ha,o GTA 4 to na moim komputerze mogłem tylko pomarzyć,o simsach 3 nawet nie śmiałem,a tu proszę tylko jedno pytanko,czy z 512 RAM pójdzie?Mam intel pentium 4 2.40 GhZ,GF 6600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 23:02 dokładnie Gta 4 powinno mieć takie wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia:) Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 01:01 Nie znam się na tym ale uwielbiam i Simsy i GTA Mam nadzieję, że Simsy 3 wejdą mi na kompa Ale nie wiem bo nawet nie wiem jaki mam procesor xD (Najpierw trzeba wiedzieć co to jest hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.router.finemedia.pl 17.12.08, 01:13 Symulacja życia qu... kto w to gra dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe 17.12.08, 01:32 @OMG: "Symulacja życia qu... kto w to gra dzieci ?" Nie, w to graja ludzie, ktorzy placa za gry - i dlatego jest to jedna z najlepiej sprzedajacych sie serii w historii komputerowej rozrywki. Dzieci w tym czasie sciagaja "ambitne" gry z torrentow i wypisuja kretynizmy na forach, zeby sie madrzej poczuc, a powagi dodaja sobie skrotami w stylu "OMG". Inna sprawa, ze ja tez nie rozumiem co ludzie w tych Simsach widza... Moze jakbym zagral to bym sie dowiedzial? Nieeee, poczekam na piata czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gera Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:01 Simsy sa świetne i super że niedługo będzie można kupić i pograć EA ma nosa do takich gierek, ostatnia ich gra SPORE też jest świetna i nowatorska przeciez, niby sie mówi że mogła byc "lepsza", a i tak najlepiej sie sprzedaje i dużo osób lubi grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.k2.pl 17.12.08, 11:17 wymagania, wymaganiami praktyka pokaże... tylko kto by chciał w to grać poza gospodyniami domowymi i dziewczynkami dla których zwykły domek dla lalek to za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 17.12.08, 11:43 >kto by chciał w to grać poza gospodyniami domowymi i dziewczynkami >dla których zwykły domek dla lalek to za mało? Nie śmiej się z dziewczynek, że lubią takie gry. One padają ze śmiechu jak widzą chłopców, którzy podskakują i pocą się przy strzelankach, samochodówkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 13:00 Liczyłem że to gó... będzie miało większe wymagania i sie nie sprzeda. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.2-0.pl 18.12.08, 02:13 Wow! Ale niskie wymagania sprzętowe. W końcu po latach pogram swobodnie w wersje simsów 3D. Bo do tej pory wszystki mi ścinało, a ja chce odbierać gre w pełnej krasie, nie na minimalnych detalach. Ciekawe. Zobaczymy co nowego w Simach, bo póki co NIE WIDZE TAM ŻADNYCH REWOLUCJI (próćz otwartego terenu), wszystko to samo. Nawet w edycji wyglądu nie można osobno butó zmieniać, wszystko to znów głupie komplety strojów. Dobra, końćze swe chaotyczne wypociny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia:) Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 20:19 Ten cały "y" To kompledny kretyn xD I tak samo ten cały "klocek" Ale kij z nimi ja się ciesze na The Sims 3 jak cholera xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 19.12.08, 16:22 Jest to najlepiej sprzedająca się gra na świecie, dlatego że graja w nią głównie dziewczyny, głównie małoletnie poniżej 16 r.ż. Osoby te po prostu nie umieją, nie wiedzą jak ściągnąć pirata z sieci i go zainstalować. Proszą więc tatusiów, żeby im kupili oryginał. Jest to też dobry prezent dla każdego, w każdym wieku, na dowolną okazję, uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagduSs Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.net159.okay.pl 06.06.09, 09:51 Mam 13 lat i wiem jak ściągnąć z internetu lecz to jest piractwo. Wszyscy jesteśmy uczciwymi ludźmi i ci co chcą sobie kupić Sims 3 kupią oryginały. Ja kupiłam w Emipku za 135 zł i myślę że gra jest warta swej ceny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simomaniaczka Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 14:37 A na Viscie bedą chodzic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simomaniaczka Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 15:05 Mam laptopa i Windows Vista a na ogól w laptopach jest raczej słaba karta graficzna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simomaniaczka Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 15:08 NIech mi ktoś odpisze prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 09:31 Mam sims 2 i dobze chodzom czy wymagania sie różnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.toya.net.pl 27.12.08, 23:50 Ja mam AMD? Turion? 64 X2 2,2 GHz, RAM 3072 MB, grafika ATI Mobility Radeon? HD3650 i Viste. Ciekawe czy bedzie działać chociaż na minimalnych Jak sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: The Sims 3 wymagania sprzętowe IP: *.40.164.1.sub.mbb.three.co.uk 28.12.08, 20:48 Hej. Moj procesor ma tylko 1.9 Ghz. Myslicie ze pojdzie mi ta gra? Odpowiedz Link Zgłoś