powercontrols 06.01.09, 22:25 Co do Square Enix i PS2 to jeszcze "nie opuscili". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akuma_pl Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 22:35 A jak ma się sprawa z save'ami? Czy można zapisywac gre w dowolnym miejscu pomiędzy walkami czy może są savepointy - jeśli ta, to czy sensownie rozmieszczone? Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 22:49 akuma_pl, save pointy. Dość sensownie, aczkolwiek jak wejdziesz już do dungeona, to jest problem, bo są rzadko. Ale zawsze możesz zn iego wyjść i potem zacząć od tego miejsca, skąd skończyłeś wcześniej. Nieprzeszkadzająco, że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 23:57 Oooo, można sejwować w dungeonach? Super, w 3 brak tej mozliwosci czasem dawał nieźle popalić. Czy walka opiera się głównie na znalezieniu słabości przeciwnika i walenia odpowiednim żywiołem?? Bo ten schematyzm w "3" mnie wkurzał. Mamy wiekszy wybór ekwipunku niz w poprzedniej częsci? No i czy jest większa swoboda działania, czy tez jesteśmy sztywno uzależnieni od narzuconych pór dnia i kalendarza jak poprzednio? Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 12:36 hehe, wygląda na to że nasze next geny PS360 są za słabe by pociągnąć taką grę Ale jak widać, jeśli nie upycha tony grafiki to zostaje jeszcze miejsce na samą grę Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 13:25 hill.01 - nie chcę zdradzać zbyt wiele, ponieważ jeszcze musi zostać coś na recenzję, ale odpowiadając częściowo chociaż na pytania - ekwipunku jest sporo, czy więcej - tego nie wiem. A kalendarz jest istotny, w niedzielę do szkoły nie pójdziesz. Jak w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokugatsu Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 20:01 Żałuję, że sprzedałem PS2 Bo gra wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś