Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia - Persona 4

06.01.09, 22:25
Co do Square Enix i PS2 to jeszcze "nie opuscili".
Obserwuj wątek
    • akuma_pl Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 22:35
      A jak ma się sprawa z save'ami? Czy można zapisywac gre w dowolnym miejscu pomiędzy walkami czy może są savepointy - jeśli ta, to czy sensownie rozmieszczone?
    • tap-chan Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 22:49
      akuma_pl, save pointy. Dość sensownie, aczkolwiek jak wejdziesz już do dungeona, to jest problem, bo są rzadko. Ale zawsze możesz zn iego wyjść i potem zacząć od tego miejsca, skąd skończyłeś wcześniej. Nieprzeszkadzająco, że tak powiem.
    • hill.01 Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 06.01.09, 23:57
      Oooo, można sejwować w dungeonach? Super, w 3 brak tej mozliwosci czasem dawał nieźle popalić.
      Czy walka opiera się głównie na znalezieniu słabości przeciwnika i walenia odpowiednim żywiołem?? Bo ten schematyzm w "3" mnie wkurzał.
      Mamy wiekszy wybór ekwipunku niz w poprzedniej częsci? No i czy jest większa swoboda działania, czy tez jesteśmy sztywno uzależnieni od narzuconych pór dnia i kalendarza jak poprzednio?
    • shastorm Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 12:36
      hehe, wygląda na to że nasze next geny PS360 są za słabe by pociągnąć taką grę wink

Ale jak widać, jeśli nie upycha tony grafiki to zostaje jeszcze miejsce na samą grę big_grin
    • tap-chan Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 13:25
      hill.01 - nie chcę zdradzać zbyt wiele, ponieważ jeszcze musi zostać coś na recenzjęsmile, ale odpowiadając częściowo chociaż na pytania - ekwipunku jest sporo, czy więcej - tego nie wiem. A kalendarz jest istotny, w niedzielę do szkoły nie pójdziesz. Jak w życiu. wink
    • rokugatsu Re: Pierwsze wrażenia - Persona 4 07.01.09, 20:01
      Żałuję, że sprzedałem PS2 uncertain Bo gra wygląda świetnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka