Dodaj do ulubionych

ArmA 2 - wymagania sprzętowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 01:38
1GB Ram'u? WoW, już dawno zapomniałem o tych czasach smile
Obserwuj wątek
    • wypisany Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe 03.03.09, 01:59
      Razy dwa? Ośmiordzeniowy procesor? Chyba mnie nie stać...smile
    • wypisany Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe 03.03.09, 02:01
      A poważnie, to nie mnoży się "przez razy dwa" a raczej "przez dwa". Zakładam, że to wina późnej godziny.

----------------------------
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92061515.html
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92092970.html
    • Gość: gość Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:13
      poprzednia czesc to bugerfall a szkoda.
      Pamietam, jak w Arma miałem wysadzić most, podkładałem ładunki wybuchowe na 100 róznych sposobów i tylko raz go wysadziłem.
      A patche buhaha, w sumie chyba 1,5 GB miały.
      Sama gra pomimo orginału przez starforce nie rozpoznawała mojej nagrywarki DVDRW i musiałem na cracku jechać.
      ARMA była spieprzona aż smuuutno.

Dlatego do ARMA 2 nie podchodze z wyczekaniem ale do Operation Flashpoint 2 od mistrzów kodu już tak
    • galekanalek Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe 03.03.09, 10:02
      No jak próbowałeś na cracku wysadzić mosty to się nie dziwie - z fadem, który robi przy każdej ofensywnej akcji gracza losowe psikusy to dziwie się, że w ogóle się udało. Starforce to lipa, ale w którymś wczesnym patchu (1.04?) zrezygnowano z niego i wszystko działa bez większych problemów. No i nie przesadzajmy pierwszy OFP był kompletnie niegrywalny w stosunku do ArmA, a trzeba pamiętać, że Bohemia nigdy nie olewała swoich produktów i skrupulatnie wypuszczała poprawki.
      Przede wszystkim, ArmA2 gwarantować ma pewnego rodzaju rozgrywkę i możliwości związane z jej uatrakcyjnianiem, podczas gdy OFP2 to trochę inna bajka, która nawet bez bugów raczej nie będzie mogła sprostać moim oczekiwaniom - no ale zobaczymy.
    • Gość: maribot Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.dot-com.net.pl 03.03.09, 12:53
      Przypomni mi ktoś kiedy premiera?
    • Gość: gosc Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.nat0.sta.nsm.pl 04.03.09, 12:45
      w 2009-ym.
    • Gość: krysia Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.echostar.pl 22.05.09, 23:27
      premiera arma 2 jest na poczatku czerwca, czekam z niecirpliwoscia !
    • Gość: matt Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.direct-adsl.nl 03.10.09, 09:49
      koles ale pier... z tym ze pierwszy OFP byl niegrywalny ! no po prostu NOOB wink jestes i nie wiesz co to znaczy GRYWALNOSC wink a twoj nick to chyba sie sklada z GALA i ANAL ... sciagam teraz demo arma 2 zraz zobaczymy , pamietam po OFP 1 byla amra i sciaglem demo i tyle z mojej strony nawet 10 min z nia ze spedzilem od razu przegrala z OFP wink pozdro dla prawdziwych graczy.
    • Gość: Gość Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: 93.179.237.* 04.10.09, 22:48
      Do tego "gościa" od OF 2. Kolego jak już coś to OF Dragon Rising. A co do twoich "mistrzów kodu" to dałeś plamę bo OF i ArmA I oraz II zrobiło to samo studio (Bohemia)! Natomiast OF Dragon Rising robią już ludzie z innego studia (Codemasters).
    • Gość: Mój stara Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 11:31
      Mistrzowie kodu czyli chodziło mu o Codemasters cepie. Ty dałeś plame a nie on -.- Co do Army II, zdecydowanie lepsza od pierwszej częsci. Nie ma co porównywac do ArmA I. Polecam wszystkim co mieli styczność z OFP oraz lubią gry taktyczne z szerokim arsenałem wyposażenia.
    • Gość: Jrdio Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.02.10, 12:51
      MOIM ZDANIEM WYMAGANIA PODANE ZALECANE SĄ ZANIŻONE . NA INTEL 3.0 MHZ 2 RDZENIE-2GB RAM-GEFORCE 7900 GS 512MB. U MNIE NA MINIMUM LEDO LEDWO "IDZIE".
    • Gość: baniak Re: ArmA 2 - wymagania sprzętowe IP: *.pool.mediaWays.net 13.02.10, 17:31
      uff spoko mi ujdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka