kessarath 12.03.09, 17:23 Ja czekam na tą sexy su**kę. Owszem rozgrywka BARDZO podobna do DMC ale co z tego. Super wykonanie no i trochę golizny, sexy najazdy kamer i mamy hit! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dukakabubu Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 17:25 Jakoś ta gra do mnie nie przemawia... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:35 Ta gra jawi sie dla mnie jako kwintesencja gry konsolowej.Podkreslam to ostatniu slowo.Poza tym to japonska szkola gier, ktora bardzo lubie. Kasiorka na zakup juz odlozona Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:38 Zobaczymy co z tego wyjdzie... bo na DMC4 trochę się zawiodłem. Co do przerywników to mam nadzieje że nie zrobią podobnego błędu co w DMC4 i będą hulały na silniku gry. Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:39 ... oczywiście mam tutaj na myśli w czasie rzeczywistym Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:52 Dla mnie to wyglada jak gra dla napalonych 13 latków, chociaz ja żadnych hack and slash za bardzo nie trawie a ty Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:53 a tym bardziej cos co przypomina sekretarke z mieczami, czy cokolwiek ona tam ma :] Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:55 Gra zgarnia nagrodę za najgorzej wykonaną bohaterkę w historii. Ani to seksowne, nawet nie ładne, co najwyżej obcisłe. Wole tam DMC... Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 20:35 To slasher - trzymam się z daleka. I zgadzam się ze saqurado co do "seksowności". Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 21:10 Zgadzam się z wami ta babka miała być w zamierzeniach seksowna... ale skośnoocy chyba przesadzili i wyszła raczej karykatura sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 21:40 koszmarny design głównej bohaterki... babochłop jakiś ;o Odpowiedz Link Zgłoś