Dodaj do ulubionych

Galeria: Bayonetta

12.03.09, 17:23
Ja czekam na tą sexy su**kę. smile Owszem rozgrywka BARDZO podobna do DMC ale co z tego. Super wykonanie no i trochę golizny, sexy najazdy kamer i mamy hit!
Obserwuj wątek
    • dukakabubu Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 17:25
      Jakoś ta gra do mnie nie przemawia...
    • czezare_pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:35
      Ta gra jawi sie dla mnie jako kwintesencja gry konsolowej.Podkreslam to ostatniu slowo.Poza tym to japonska szkola gier, ktora bardzo lubie. Kasiorka na zakup juz odlozonasmile
    • kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:38
      Zobaczymy co z tego wyjdzie... bo na DMC4 trochę się zawiodłem. Co do przerywników to mam nadzieje że nie zrobią podobnego błędu co w DMC4 i będą hulały na silniku gry.
    • kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:39
      ... oczywiście mam tutaj na myśli w czasie rzeczywistym smile
    • olas_trzymiasto Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:52
      Dla mnie to wyglada jak gra dla napalonych 13 latków, chociaz ja żadnych hack and slash za bardzo nie trawie a ty
    • olas_trzymiasto Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:53
      a tym bardziej cos co przypomina sekretarke z mieczami, czy cokolwiek ona tam ma :]
    • saqurado Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 19:55
      Gra zgarnia nagrodę za najgorzej wykonaną bohaterkę w historii. Ani to seksowne, nawet nie ładne, co najwyżej obcisłe. Wole tam DMC...
    • gregmcrazy Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 20:35
      To slasher - trzymam się z daleka. I zgadzam się ze saqurado co do "seksowności".
    • sumzwonsami Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 20:55
      Ta babeczka to niezły trans.
    • kondy.pl Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 21:10
      Zgadzam się z wami smile ta babka miała być w zamierzeniach seksowna... ale skośnoocy chyba przesadzili i wyszła raczej karykatura sekretarki big_grinbig_grin
    • szemrany_typek Re: Galeria: Bayonetta 12.03.09, 21:40
      koszmarny design głównej bohaterki... babochłop jakiś ;o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka