Gość: eh IP: 78.88.18.* 14.03.09, 14:52 Nie grałem w 1 i do 2 też mnie jakoś nie ciągnie :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o.O Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 78.88.18.* 14.03.09, 14:54 Szczerze mówiąc też nie grałem w 1 i nic z tego slangu bioszokowego nic nie zrozumiałem >.< Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 14:57 o.O -> Żałuj, oj żałuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaborsuk Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 79.97.230.* 14.03.09, 15:01 BD nie był głównym przeciwnikiem w Bioshock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daddy cool Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:17 przecież w pierwszej cześći też zostajemy BigDaddegy'm wiec taka sobie to nowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 212.76.37.* 14.03.09, 15:25 pomysł świetny, ale fajniej by było jakbyśmy NAJPIERW grali Tatuśkiem, a w nastepnej części - tak jak w 1 ich zabijali. wtedy pamiętając jak my nim graliśmy - ciężej by sie nam ich zabijało ze wzgldu na pamięć ze oni też czują i nie bez powodu ochraniają little sisterki fajne tło moralne by było bo wiedzielibyśmy jak to jest jak ktoś nas atakuje i probuje odebrac little S i mogloby nam ich byc po prostu ..szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vimes Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 212.76.37.* 14.03.09, 15:26 "przecież w pierwszej cześći też zostajemy BigDaddegy'm wiec taka sobie to nowość" hm>? cos przegapilem? jak to 'zostajemy nim w pierwszej czesci" Odpowiedz Link Zgłoś
cr4nk Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 15:30 Też nie grałem w pierwszą część. Mówicie, że warto?? Może będzie trzeba się zainteresować tym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 15:31 @ p.p "Moim głównym przeciwnikiem w Bioshock 1?" Hę? Głównym wrogiem był Ryan a nie tatuśki, ich to tak przy okazji uwalniania siostrzyczek. BS w nikłym stopniu, ale jednak, grał na emocjach - zabijać siostrzyczki czy też je ratować? Czy tatusiek jest opiekunem czy stręczycielem? A może ofiarą siostrzyczek? Pomysł fajny a kolega P.P się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 15:34 Fakt, nie jest głównym w całej grze, chodziło mi raczej podczas walki. Tatuśki są jakby główną ich atrakcją . han_solo_79 -> Pf, sam się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 15:35 Ps. Pomijam fakt, że walki w BS były słabe, wręcz beznadziejne, a Tatuśków się rozwalało kilkoma strzałami z kuszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novus Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 78.8.221.* 14.03.09, 15:36 A ja grałem i gierka kozak!!! Trzy dni z rzędu przy niej spędziłem aż do ukończenia! Ma klimat jak mało która gra. Zachęcam do kupna, gdyż można ją nabyć za 50 zł. Grafa cudo! Ma kilka błędów, ale nie wpływają na miodność płynącą z gry! Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 15:43 Kilka godzin temu chciałem wysłać wiadomości z zagranicznej prasy mówiące właśnie o BioShock'u, niestety nie znalazłem e-maila kogokolwiek z redakcji. Paweł podaj, tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4t3k Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.e-wro.net.pl 14.03.09, 15:55 W Bioshock nie zostajemy tatusiem tylko przebieramy się za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 16:07 @han - [SPOILER ALERT] Ryan głownym przeciwnikiem? No to się zbłaźniłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.chello.pl 14.03.09, 16:10 ale nierzewidywalni ci tworcy gier wideo! KTO BY POMYSLAL?!!!!111one Odpowiedz Link Zgłoś
uookie Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 16:35 ja grałem w jedynkę i uważam, że była słaba. kiepskie giwery, automaty ze szczepionkami genetycznymi, oczojebna kolorystyka. dwójka nie zapowiada się lepiej... szykuje nam się rodzina zastępcza plus, z mamuśkami, tatuśkami, siostrzyczkami, może jeszcze jakiś śliniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 16:39 mmm to będzie kolejne cudo xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.noe.estpak.ee 14.03.09, 16:58 Ja gram w Bioshock drugi raz. Za pierwszym ratowalem siostrzyczki , teraz wszystkie je unicestwiam-zobaczymy czy bedzie inne zakonczenie. Big Daddy to nie glowny przeciwnik ,mie zaatakuje nas dopoki my go niezaatakujemy, lub niezblizymy sie za blisko siostrzyczki. Rayan jest naszym glownym przeciwnikiem gdzies do polowy gry, a pozniej wszystko sie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 16:59 lolo -> Nie ma to jak spoilerowanie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.noe.estpak.ee 14.03.09, 17:02 d pawel- jesli ty rozwalales Tatuskow kilkoma strzalami z kuszy to gratuluje ci wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym 14.03.09, 17:05 lolo -> A to niemożliwe jest? Jakoś przeszedłem Bioshocka i kusza właśnie idealnie się nadawała na Tatuśków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.noe.estpak.ee 14.03.09, 17:14 d pawel- OK ,ja robie tak- stawiam na drodze Tatuska kilka elektrycznych pulapek z kuszy, a gdy on zaplatuje sie w nie dobijam go strzalami z granatnika. Idealni nadaje sie do tego Tatusek z wiertlem, gdyz szarzuje na nas na oslep i dazy do zwarcia. Dodam ze gram na najtrudniejszym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: 78.88.18.* 14.03.09, 18:15 O co chodzi z tymi siostrzyczkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: W Bioshock 2 zagramy Big Daddym IP: *.noe.estpak.ee 14.03.09, 18:51 ee- siostrzyczki mozesz ratowac lub zabijac je. Odpowiedz Link Zgłoś