polychessman 15.03.09, 17:08 Zapowiada się genialnie, nie wiem co masz do dialogów, mi się podobają. Łączenie czarów- super, zdecydowanie gra ląduje na szczycie mojej listy do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froniupl Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 17:15 wiadomo kiedy premiera na konsolach ? Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 17:24 W tym samym czasie co na PC chyba, z tego co wiem to są tworzone jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
padre_pl Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 17:53 No nie wiem, ja chyba nie zdzierżę kolejnego xero-fantasy. Jak usłyszałem o "elfich czarodziejach", cofnął mi się obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 19:09 A mi się to właśnie podoba, od czasów Baldursa żadne inne fantasy mi się tak nie podobało, nawet teraz mam ochotę wrócić do Baldur's Gate'a 2 A Dragon Age baaardzo mi przypomina Baldursa. Odpowiedz Link Zgłoś
krisk91 Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 20:47 Już nie mogę się doczekać! Nareszcie porządna gra RPG która łączy sobie oldschoolową mechanikę i grywalność ze współczesną grafiką i ciekawymi dialogami. A to wszystko w dzisiaj już zapomnianym, tradycyjnym świecie Fantasy. Mam nadzieję, że wyjdzie na x360! Odpowiedz Link Zgłoś
engarde Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 15.03.09, 21:39 GRACZ Ta zapowiedź Dragon Age w CD-Action to jakaś trawestacja. DZIENNIKARZ (głos dobiegający z lodówki) Mój wujek jest trawestacją... GRACZ (marszcząc brwi) Twój wujek jest transwestytą, a nie trawestacją. Chcę żebyś posłuchał, a nie gadał... Dasz wiarę, że porównali go do Obliviona? DZIENNIKARZ (staje przy Graczu z piwem) No to co, przecież musieli go porównać do innego RPG. GRACZ Pewnie, ale Dragon Age to nie jakieś RPG akcji, tylko odpicowana wersja Baldurs? Gate, więc czemu nie porównać by go do czegoś właśnie w tym stylu? Na przykład do Neverwinter Nights? DZIENNIKARZ Kuźwa, no bo te gry mają chyba ze sto lat. GRACZ No i?? DZIENNIKARZ (mówi nie patrząc Graczowi w oczy i udając, że bardziej interesuje go piwo) - Nie wiem, ale może nie jesteś na bieżąco? -. GRACZ (lekko poirytowany) Słuchaj, jesteśmy w tym samym wieku. Jeśli ja nie jestem na bieżąco, to ty też nie. DZIENNIKARZ (szczerząc zęby) No, ale ja przynajmniej jestem na tyle na bieżąco, żeby wiedzieć, że ty nie jesteś na bieżąco. GRACZ (chowając twarz w dłoni) Po prostu? lepiej już nic nie mów. Jesteś jak jakiś guru niedorozwiniętych... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Prezentacja Dragon Age: Origins 16.03.09, 18:31 Mam nadzieje, ze gra zostanie na pecetach, gdzie jej miejsce. Sztuczna mechanika i oklepana tematyka fantasy, ktora byla w grach mielona na milion sto czternascie tysiecy szescset dwanascie sposobow. Ta gra o piździ włos nie wychyla sie poza skostniale koleiny.Juz o niej zapomnialem... Odpowiedz Link Zgłoś