Dodaj do ulubionych

Na szybko - Homo Internetus

IP: 212.59.230.* 19.03.09, 11:29
ACD wymyślakował Holmesa, który z obecnosci śladów błota na trotuarze był w stanie wymyślakować mordercę, motyw zbrodni i preferencje kulinarne sąsiada ofiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: AJA Re: Na szybko - Homo Internetus IP: 94.251.137.* 19.03.09, 11:31
      A ja moge tylko powiedzec ze pecety i tak sa lepsze od konsoli a WoW bije na glowe wszystkie gry.
    • Gość: ]I[ Re: Na szybko - Homo Internetus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:35
      lepsze od konsoli bo wydzielaja wiecej ciepla i moga sluzyc jako piecyk w domu?
    • Gość: greg Re: Na szybko - Homo Internetus IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 11:51
      @]I[: jako piecyk chyba bardziej może służyć xBox tongue_out a do tego jeszcze tak fajnie, "uspokajająco" szumi wink taka farelka z opcją grania wink
    • rip.van.winkle Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 11:51
      keys, czy ty przypadkiem nie masz mojego darkness na xO? przeprowadzam inwentaryzacje i nie moge sie doszukac.
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 11:55
      @rip - Darkness mam i Burnouta chyba też... chyba, że to nie twój Burnout big_grin

@mayonez - musisz się bardziej postarać big_grin przez trudy do gwiazd smile albo i na Księżyc ;P
    • rip.van.winkle Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:11
      @keys
      moj ci on. chyba ekslibrisy zaczne wstawiac smile
    • Gość: mayonez Re: Na szybko - Homo Internetus IP: 212.59.230.* 19.03.09, 12:20
      ha! nazwisko! mają wspólne nazwisko! szerlok i majk Holmes!
    • venmort Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:22
      ACD - Holmes Sherlock
      myślak p.k. - High-Optional, Logical, Multi-Evaluating Supervisor, Mark IV, Mod. L = Holmes IV
    • Gość: mayonez Re: Na szybko - Homo Internetus IP: 212.59.230.* 19.03.09, 12:25
      teraz pełna odpowiedż na dzisiejsze pytanie: ACD jest twórcą postaci Sherlocka Holmesa, a "myślak pierwsza klasa" to Mycroft Holmes superkomputer z powieści Roberta A. Heinlaina "Luna to surowa pani"
      • don_wroc_love Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:32
        @greg
        heheh big_grin trochę fakt - ale jak ktoś nie instaluje gierki na iksie na hdd to jego problem smile po zainstalowaniu ww. objawy znikają wink
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:35
      @mayonez - brawo smile wygrałeś uśmiech kierownika smile i Vampyre Story, które wala mi się po biurku w pracy smile przyślij mi swój adres na slawomir.serafin (at) gazeta.pl, to wyślemy ci grę smile

no i brawo za umiejętność korzystania z wyszukiwarki big_grin mogłeś jeszcze dodać, że Mycroft Holmes to mądrzejszy brat Sherlocka, ale to szczegół smile

@venmort - blisko, ale chodziło mi dokładnie o podanie tytułu książki, w której był "myślak pierwsza klasa" Mike "Mycroft" Holmes smile
    • radek.zaleski Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:35
      mi ktoś ukradł Ninja Gaiden II.

ODDAJ ZŁODZIEJU!
    • Gość: mayonez Re: Na szybko - Homo Internetus IP: 212.59.230.* 19.03.09, 12:39
      dziękujęsmile a można tez dostać książkę? bo nie mam swojej 'Luny" lol
    • the_emjoot Re: Na szybko - Homo Internetus 19.03.09, 12:40
      jako piecyk chyba bardziej może służyć xBox

---

z Falconem na pokladzie juz nie smile
    • Gość: sex Re: Na szybko - Homo Internetus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 13:46
      sex
    • Gość: Dryblas Re: Na szybko - Homo Internetus IP: *.magma-net.pl 19.03.09, 14:35
      I niby od korzystania z internetu człowiek jest mądrzejszy/efektywniej myśli? Bzdura. Młode pokolenie zamiast przy książkach i na dworze wychowuje się w internecie i przy telewizji i rosną same debile, trolle i kretyni, którzy nie umieją napisać poprawnie zdania w ojczystym języku bez 10 błędów.
    • Gość: mant3z Re: Na szybko - Homo Internetus IP: 80.50.237.* 19.03.09, 14:42
      Kiedy recka Landwirtschafts Simulator 2008?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka