Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Uncharted 2

• kessarath Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:48
      Właśnie, ja również potrafię powiedzieć, że coś z X360 czego mnie ma/nie będzie na PS3 a mi się podoba jest po protu dobre! Pozdrawiam
    • martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:53
      ja mając ps3 równiez slinie się na niektóre gry na sprzęt konkurencji, to normalne a ten co mysli inaczej i wypisuje jakies bzdury okłamuje sam siebie
    • kilmaurs Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:57
      tak trzymac
      nie badzmy dziecmi i niewypisujmy bzdur jak jakis "fanboye" ja to juz przestalem dawno czytac , szkoda czasu mojego , a jak ktos napisze cos madrego to jest to naprawde milo przeczytac , a potem, skomentowac.
    • fanus-plejus Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:02
      Ciekawe czy będzie w tej grze jakaś nutka fantastyki.. jak z tymi obcymi w 1 części.. Może w tych górach spotkamy Yeti wink albo chociaż odcisk stopy po nim wink
    • olas_trzymiasto Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:13
      Przepięknie to wygląda szkoda że na Xa nie bedzie, ale zapożyczeń z Gears of War od cholery plus Assassins Creed, ale nie mówie, że to źle.

Przepiękne po prostu
    • kessarath Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:18
      Wiecie co,... od razu mi się ten gameplay skojarzył z teaserm RE5 sprzed wielu lat. www.gametrailers.com/player/6904.html
      inne a jednak podobne jakieś to otoczenie.(nie mam nic złego na myśli) Choć śmiem twierdzić, że U2 wygląda lepiej. Co ciekawe dla mnie jestem fanem RE od lat a nie grałem w U1 nawet, a to naprawdę mnie zamurowało. O.o Nic, chyba warto po pierwszą część sięgnąć w takim razie, bo czytam tu Wasze opinie o pierwszej części a przyjemności nie miałem. Pozdrawiam
      PS: Ciekawe czy tylko ja mam takie skojarzenia RE5 vs. U2. smile
    • valium104 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:51
      Bedzie swietna gra, ale jakos miasta mi do Uncharted nie pasuja. Dzungla, gory w sniegu, zdecydowanie bardziej. Oby proporcje miedzy nimi byly dobre. wink
    • cux87 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 14:07
      Hm, fajnie to wyglada. ;]
    • totonek Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 16:40
      Dawno żaden gameplay nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Dla takiej gry warto kupić konsolę.
    • ale_glupota Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 19:21
      Mniam normalnie miód jak w płatkach Nestle Gold Flakes
    • pips3 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 20:15
      martinez-1 ja sie nie oklamuje, tobie cos z ixa sie podoba to zostaw to dla siebie.

A co do gry to juz nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze zostanie u mnie na polce jak gta i jedynka bo lbp i killzone idzie na sprzedaz.
    • martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 10:25
      nie mozna w slepo patrzec na jedna konsole i wmawiac sobie ze na innej konsoli wszystko jest bee,ale tak to jest jak ma się w domu jedna konsole i zal dupe sciska ze nie tatus z mamusia nie chcą kupic drugiej to trzeba sie wtedy pocieszac i wmawiac ze ma się najlepszy sprzęt a na reszte wypisywac takie bzdury jak niektórzy
    • kemiru Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 11:04
      martinez-1:
      Gdyby mi się podobały exl. z x360, to bym go kupił. Co do "tatusia i mamusi", to takie gó...arskie.
    • martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 11:44
      o to mi chodziło własnie bo takie pierdoły to przewaznie mode gnojki pisa co mysla ze wszystkie rozumy zjedli
      nich kazdy gra w co i na czym mu się podoba tyle wkurzaja mnie takie głupie komentarze odnosnie konsol/gier których nie posiadają
    • doomny Re: Rozgrywka: Uncharted 2 30.03.09, 00:55
      Właśnie przechodzę U1 na crushing mode. Do platyny brakuje 5 treasures i 15 chapterów tongue_out
    • shastorm Re: Rozgrywka: Uncharted 2 30.03.09, 12:27
      mała errata: to nie byli obcy lecz "zainfekowani" hiszpanie.

doomy@ ech a ja nie jestem w stanie przeleźć ostatniej strzelaniny na statku na najwyższym poziomie, tylko tego brak do platyny uncertain Widocznie nie jestem godzień platyny
    • doomny Re: Rozgrywka: Uncharted 2 08.04.09, 04:52
      @shastorm
      Zajrzyj tutaj www.youtube.com/watch?v=Aj5Scim5MtQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka