kessarath Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:48 Właśnie, ja również potrafię powiedzieć, że coś z X360 czego mnie ma/nie będzie na PS3 a mi się podoba jest po protu dobre! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:53 ja mając ps3 równiez slinie się na niektóre gry na sprzęt konkurencji, to normalne a ten co mysli inaczej i wypisuje jakies bzdury okłamuje sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kilmaurs Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 12:57 tak trzymac nie badzmy dziecmi i niewypisujmy bzdur jak jakis "fanboye" ja to juz przestalem dawno czytac , szkoda czasu mojego , a jak ktos napisze cos madrego to jest to naprawde milo przeczytac , a potem, skomentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:02 Ciekawe czy będzie w tej grze jakaś nutka fantastyki.. jak z tymi obcymi w 1 części.. Może w tych górach spotkamy Yeti albo chociaż odcisk stopy po nim Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:13 Przepięknie to wygląda szkoda że na Xa nie bedzie, ale zapożyczeń z Gears of War od cholery plus Assassins Creed, ale nie mówie, że to źle. Przepiękne po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
kessarath Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:18 Wiecie co,... od razu mi się ten gameplay skojarzył z teaserm RE5 sprzed wielu lat. www.gametrailers.com/player/6904.html inne a jednak podobne jakieś to otoczenie.(nie mam nic złego na myśli) Choć śmiem twierdzić, że U2 wygląda lepiej. Co ciekawe dla mnie jestem fanem RE od lat a nie grałem w U1 nawet, a to naprawdę mnie zamurowało. O.o Nic, chyba warto po pierwszą część sięgnąć w takim razie, bo czytam tu Wasze opinie o pierwszej części a przyjemności nie miałem. Pozdrawiam PS: Ciekawe czy tylko ja mam takie skojarzenia RE5 vs. U2. Odpowiedz Link Zgłoś
valium104 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 13:51 Bedzie swietna gra, ale jakos miasta mi do Uncharted nie pasuja. Dzungla, gory w sniegu, zdecydowanie bardziej. Oby proporcje miedzy nimi byly dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 16:40 Dawno żaden gameplay nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Dla takiej gry warto kupić konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 19:21 Mniam normalnie miód jak w płatkach Nestle Gold Flakes Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 28.03.09, 20:15 martinez-1 ja sie nie oklamuje, tobie cos z ixa sie podoba to zostaw to dla siebie. A co do gry to juz nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze zostanie u mnie na polce jak gta i jedynka bo lbp i killzone idzie na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 10:25 nie mozna w slepo patrzec na jedna konsole i wmawiac sobie ze na innej konsoli wszystko jest bee,ale tak to jest jak ma się w domu jedna konsole i zal dupe sciska ze nie tatus z mamusia nie chcą kupic drugiej to trzeba sie wtedy pocieszac i wmawiac ze ma się najlepszy sprzęt a na reszte wypisywac takie bzdury jak niektórzy Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 11:04 martinez-1: Gdyby mi się podobały exl. z x360, to bym go kupił. Co do "tatusia i mamusi", to takie gó...arskie. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 29.03.09, 11:44 o to mi chodziło własnie bo takie pierdoły to przewaznie mode gnojki pisa co mysla ze wszystkie rozumy zjedli nich kazdy gra w co i na czym mu się podoba tyle wkurzaja mnie takie głupie komentarze odnosnie konsol/gier których nie posiadają Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Rozgrywka: Uncharted 2 30.03.09, 00:55 Właśnie przechodzę U1 na crushing mode. Do platyny brakuje 5 treasures i 15 chapterów Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: Rozgrywka: Uncharted 2 30.03.09, 12:27 mała errata: to nie byli obcy lecz "zainfekowani" hiszpanie. doomy@ ech a ja nie jestem w stanie przeleźć ostatniej strzelaniny na statku na najwyższym poziomie, tylko tego brak do platyny Widocznie nie jestem godzień platyny Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Rozgrywka: Uncharted 2 08.04.09, 04:52 @shastorm Zajrzyj tutaj www.youtube.com/watch?v=Aj5Scim5MtQ Odpowiedz Link Zgłoś