Dodaj do ulubionych

Cryostasis - recenzja wideo

• slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:53
      @martrzyk - ale przecież jest podsumowanie smile "przeciętniak" smile i teraz dopasowujesz sobie do tego taką ocenę, jaka ci odpowiada big_grin
    • william_dr Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 17:00
      To może dać oceny typu:
      Kill'em all - jeśli super.
      Kill'em half - średniak.
      Kill'em... no, OK - (pochodzenie OK od 0K - zero killed) - badziewie.

Albo nie wiem:
      1. Za tę grę poszedłbym nawet na koncert Piotra Rubika!!! - super gra!

Oj chyba mi się już nudzi... ide do domu!

Pozdrawiam
      william_dr
    • martrzyk Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 17:08
      @slawku:
      Tak prawda powiedziales przecietniak, ale chodzi mi o to zeby w kazdej rencnzji bylo takie podsumowanie wlasnei ze to i to. Wedlug jakiejs formuly zeby mozna bylo wejsc, przewinac pod koniec i uslyszesz zawsze wink i jakos mowie zaznaczyc to ze PODSUMOWUJAC trzemac sie na kilometr!
    • Gość: Kangaraxx Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.as.kn.pl 30.03.09, 18:08
      No, coraz lepiej. Jeszcze kilka recenzji i się wyrobisz smile Z niecierpliwością czekam na kolejne.
    • Gość: Brak Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 30.03.09, 18:37
      EEEE tam dobrze było, kiedyś musi być ten 1 czy też drugi raz, potem Sławek nabierze wprawy i będzie coraz lepiej zobaczycie wink
    • kas_ptas Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 18:57
      Sławek pońcówka-podsumowanie było supersmile uśmiałam się, fajnie się całość oglądało. więcej takich.
    • Gość: dżej Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:09
      Sławku, masz ton głosu, który łatwo zagłuszyć (ja też tak mam) i z tego powodu proszę, aby pozostały dźwięk nieco wyciszyć, bo trzeba siedzieć z głośnikiem i podgłaszać kiedy mówisz, i ściszać kiedy dzieje się co innego. smile
    • Gość: Taucer Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 20:12
      Porównajcie z recką DoW2. Tutaj lepiej Sławka słychać. Jest też więcej treści (odwrotnie niż w DoW2).
      Dla mnie styka. Jesteście jakimiś krytykami kinowymi żeby takie pierdoły gadać i tak narzekać?
    • Gość: sex Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.chello.pl 30.03.09, 20:18
      sex
    • mr.lipton Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 20:55
      Hmm uczucia miałem mieszane, ale przyznam że Pan Sławek nawet nie straszy z ekranu wink
      na serio fajnie to wygląda, tylko faktycznie jak pisał pankomentarz Sławek nieco dziwnie się poprawiał ja powiedział coś "mądrego", wdg mnie niepotrzebnie. Jak se kulega nie zrozumi recenzyji to se niechaj nauczy polskiego, a nie gwary podwórkowej tylko. smile
      PS poza to pozytywną opinią to przypomniało mi się i za tą listę zespołów do Guitar Hero nie darują Sławkowi że zabrakło Tool`a i NIN, chociaż to drugie wiem że się nie nadaje.
    • mr.lipton Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 20:56
      A i zapomniałem. Sławek ma dobry głos do V-recenzji, nie to co ten jakiś Krzysiek czy Krzysia (po głosie nie poznałem) od DOW2.
    • killneq Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 21:05
      Witam,

pierwszy mój komentarz w tym serwisie i... pierwszy pozytywny (mam nadzieję, że będą tylko takie). Muszę przyznać, że czułem się świetnie oglądając tą recenzję, czasem bardziej interesowała mnie wypowiedź recenzenta aniżeli gra. Czułem się tak jakby mój dobry znajomy opowiadał mi o danej grze i za to 5/5 jak dla mnie.

Keep up doing good work smile

Pozdrawiam,

Miłosz
    • Gość: greg Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.lewandow.net.pl 30.03.09, 21:58
      w porównaniu z poprzednią recenzją S.S. to trzeba przyznać duży postęp, się chłopak wyluzował, twarz mu ożyła i już oddaje, albo przynajmniej stara się oddawać różne emocje, pojawiły się zróżnicowane grymasy wink jeszcze kilka takich recek + wcześniej ćwiczenia przed lustrem i będzie git, Panie Sławku. także ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć ; ) tylko w początkowej fazie wzrok jakoś tak zjeżdżał w dół i na lewo, czegośmy tam szukali, hę?
    • Gość: Rid Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.hardcom.3s.pl 30.03.09, 22:03
      A mosz te hary big_grin

Hehe
      Ogólnie misa osobiście twierdzi że recka,jest całkiem "fporzo"..

Ładuj więcej takich,tylko troszkę szybciej mógłbyś dobierać słowa..
      Ale i tak jest git.Na pewno lepiej jak te "fahofce" z poligamii..
      Na prawdę Sławku browar 4 you smile

PEACE 4 ALL GAMERS
    • Gość: greg Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.lewandow.net.pl 30.03.09, 22:17
      i jeszcze jedno - naprawdę fajny montaż, w każdej recenzji wideo powinno być coś takiego - nadaje dynamiki i fajnie się komponuje z tym co mówi S.S. dobra robota!
    • civil84 Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 22:19
      Przyznam się szczerze że mój pierwszy kontakt z GC miał miejsce jakieś pół roku temu. Podajże przy okazji deatchmacha o broniach w grach... pomyślałem sobie WTF, czy to jakiś żart... Z ciekawości przejrzałem kilka wpisów, nie które mnie bardzo ubawiły, inne pozostawiły niesmak... Ogólnie GC oceniłem jako nic niezwykłego, a wręcz śmiesznego (w sensie - godnego politowania).
      Dziś zaglądam tu praktycznie codziennie, relacje na żywo, wideorecenzje, zaangażowani autów w wielorakie dyskusje w komentarzach... impressive smile
    • Gość: harry3847 Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.03.09, 22:21
      całkiem niezła recenzja, choć przydałoby się nieco więcej informacji
    • mis_iu Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 22:38
      Mój ulubiony fragment: "ja wiem, brzmi to tak dziwnie trochę, ale... <pauza> tak to działa w grze" i w ogóle cała ta część z "szzzzz" big_grin. Hehe, bardzo pozytywnie, serio.
    • Gość: lavrenzo84 Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.03.09, 23:21
      Swietna recenzje!.Z jajem recenzja ;].Takie to ja lubie i oby tak dalej ;].Czekam na recenzje Diablo 3 i Starcraft 2 i wtedy zobaczymy jak wam to wyjdzie ;]/
    • Gość: Szyszka Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 09:47
      Wielki postęp! Fantastyczny montaż (tylko po co ten bajer na początkubig_grin)I Miodek czy nie, ale mnie się tam podoba to mówienie z głowy, a nie z kartkismile
    • Gość: paroovka Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: 195.164.97.* 31.03.09, 11:24
      Dorysować wąsy i Sławomir będzie wygladał, jak Bohdan z Gangu Wąsaczy big_grin
    • Gość: obiiii Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.toya.net.pl 31.03.09, 11:46
      świetna recenzja. brawa! smile
    • Gość: re Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.chello.pl 31.03.09, 14:20
      co to za syf?
    • Gość: bainit Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.mn.agh.edu.pl 31.03.09, 15:14
      A teraz cos zupełnie z innej beczki.
      GameCorner, naprawdę inny serwis o grach zaczyna coraz bardziej przypominać inne serwisy o grach(odnośnie nowego wyglądu). Nie wiem jak wam, ale mi się podobał poprzedni styl. Był taki prosty, przejżysty.
      Kla.:pa
    • slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 31.03.09, 15:22
      @bainit - to samo powiedziałem kierownictwu smile powiedzieli mi, że jestem typowym userem, którzy jak zobaczy coś nowego to narzeka big_grin no to czekam, aż się przyzwyczaję big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka