Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: inFamous

04.04.09, 22:32
Co jednak nie przeszkadza temu żeby była to BDB gra ! smile W PSXE opisali swoje wrażenia z wersji preview i zapowiada się całkiem fajnie ! Wstępna ocena jak dobrze pamiętam to 8+ i co najważniejsze misje są ciekawe i nie wieje nudą a przynajmniej w tym fragmencie kodu, co prorokuje dobrze smile
IGN też całkiem przychylnie się o tej grze wypowiada a osoba która testowała też tą grę podkreśliła krótko
'inFamous is awesome'
Całkiem ciekawy system karmy , nasze zachowanie dobre/złe będzie miało wpływ na nasze moce i ich rodzaj oraz zachowanie przechodniów. No jak dla mnie gra warta zainteresowania , może cichy hit ? Kto wie smile
Obserwuj wątek
    • froniupl Re: Rozgrywka: inFamous 04.04.09, 22:41
      I jeszcze muszę dodać że jak na grę typu sandbox/free roaming to grafika jest całkiem dobra smile
    • czezare_pl Re: Rozgrywka: inFamous 05.04.09, 08:34
      Moje odczucia co do tej gry ida dokladnie w przeciwna strone.Gra wyglada oblesnie, a animacja to jakas kpina!
    • to_mee Re: Rozgrywka: inFamous 05.04.09, 09:33
      Właśnie, ja także czekam na tą grę, moim zdaniem będzie to cichy hit, cichy, bo mimo dużej ilości materiałów i trailerów większość osób - nie mam pojęcia czemu - jest dość sceptycznie nastawiona suspicious
      Ja czekam na demo. Prototype na trailerach wygląda może bardziej widowiskowo, ale oprócz rozwałki nic tam nie widzimy.
    • ezronymius Re: Rozgrywka: inFamous 07.04.09, 11:51
      jak sandbox - to będzie dobra. Jeśli miasto będzie żyło własnym życiem, to już wogóle wymiatać będzie.

Skryptom i liniowej fabule/eksploracji - mówimy: nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka