Dodaj do ulubionych

Teledysk z Velvet Assassin

06.04.09, 13:46
Mi akurat bardzo spodobał się ten kawałek (ale to pewnie przez to, że ktoś zrobił growy teledysk). W każdym razie, muszę się przyznać, że wcześniej omijałem wpisy o Velvet Assassin i dochodzę do wniosku, że muszę nadrobić zaległości.
Obserwuj wątek
    • shastorm Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 13:57
      okej, może statycznie to jakoś wyglądało, może ja jakiś za bardzo rozpieszczony jestem ale jak widzę te "animacje" postaci, to "umieranie", to "skradanie", że już nie wpsomnę o "przeładowywaniu" broni to historia i koszula nocna nie uratuje dla mnie tej produkcji...
    • itizmi Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 14:12
      Jakże zła jest ta muzykasmile. Czuję się jak w 2000 gdy na listach rządziło P.O.D i Linkin Park.
      Sam gameplay natomiast - miernie. Wygląda jak średniak. Co więcej montaż klipu słaby strasznie.
      Nie postarali się.
    • pro_krawiec Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 15:40
      to jak ta babka biega to mi fallouta przypomina xD
    • rockboy84 Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 16:10
      Sam kawałek nie jest niczym nowym, jeżeli chodzi o Velvet Assassin, ponieważ pojawił sie już w ostatnim trailerze do tej gry.
      Ponownie stwierdzam, że nu-metalowe-rapcore'owe brzmienie w ogóle nie pasuje do tej gry... jakaś instrumentalno-orkiestralna nuta tak, ale nie to. Co innego, gdyby akcja działa się w czasach dzisiejszych, ale tu mamy czasy IIWŚ.

@xiem - nie ktoś, tylko zapewne studio deeloperskie wink

@itizmi - dlaczego zła? LP i P.O.D. - to świetne zespoły, chociaż ten pierwszy skończył się dla mnie na albumie Meteora. Natomiast Hoolywood Undead to stosunkowo młody zespół, który w swoich kawałkach eksperymentuje z kilkoma gatunkami muzycznymi, a trailer G.I. Joe bardzo mi się podobał, głównie dzieki użyciu ich kawałka.
    • igis92 Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 17:25
      piosenka tragiczna... w ogóle nie pasuje do gry przy okazji. Nie śledziłem za bardzo gry ale wygląda naprawdę nieźle tylko czy... nie za dużo już takich nowych "świeżych" produkcji okazało się strasznymi średniakami?
    • rockboy84 Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 18:02
      @igis92 - zagramy zobaczymy, nie oceniajcie tej gry po kiepsko zmontowanym trailerze... przecież sama gra może być ciekawa

P.S. Trochę więcej o grze www.miastofantastyki.pl/2009/03/08/velvet-assassin/
    • rorkdcr Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 18:05
      Strasznie mierne.Chęć zagrania w ten tytuł oddala się jak pędzące teżewe.Mam nadzieje że to tylko głupi marketing, i że gra sama w sobie nie jest tak zryta jak akcja promocyjna.
    • sumzwonsami Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 19:47
      Co ciekawe, sam początek jest całkiem fajnie zmontowany - dopiero później wygląda to słabo, jakby im czasu/chęci zabrakło.
      Grafika niezbyt zachęcająca, powiedziałbym że jakoś na poziomie gier sprzed 3 lat. Bohaterka jest za to całkiem przyjemna.
    • bubu1337 Re: Teledysk z Velvet Assassin 06.04.09, 19:47
      Wersja instrumentalna do poprzedniego trailera brzmiała znacznie lepiej. Zgadzam się, że animacje nie wypadają na tym filmiku za dobrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka