Dodaj do ulubionych

Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.04.09, 08:22
Fajnie,że nie będzie to kolejna bezmyślna naparzanka jakich ostatnio wiele.
Obserwuj wątek
    • Gość: AmericanMuscle Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum IP: *.net.igaz.net 08.04.09, 09:30
      Fajnie się zapowiada; coś podobnego do Assassin's Creed. Zastanawiam się nad fizyką gry, niektóre elementy mnie nie przekonują np. bieg ;p Tak samo jak inteligencja przeciwników nietoperka, troche przygłusi są i przyślepi w real'u już dawno bym usłyszał te jego linki wystrzelane w te ozdobne coś przy suficie. Ale to tylko gra i zaowiada się na całkiem dobrą grę w porównaniu do innych tego typu gier, czyli powstających na bazie filmu.
    • Gość: :) Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum IP: *.stella.net.pl 08.04.09, 10:03
      nawet fajne wink
    • Gość: Morfidon Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:04
      Bardzo fajne, mi się podobało.
    • Gość: Gość Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:46
      z pewnością przy coraz to kolenej lokacji będziemy mieli do czynienia z takim samym schematem to nuda gwarantowana. kolejna lokacja kolejni ludkowie do wybicia i wiemy że jak skończymy tą to pojawi sie kolejna z jeszcze większą ilością ludków itd. dla mnie za dużo podchodów żeby dać wieczny odpoczynek dla marnych 4 przeciwniczków.
    • noone.x360 Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum 08.04.09, 12:22
      Czy batarang (czy jak to się tam nazywa) ma celność na poziomie 100%? Gracz rzucił 2 razy, 2 razy trafił, z czego raz z rykoszetem. Bardzo widowiskowe, ale trochę za proste smile Co stoi na przeszkodzie, żeby wszystkich oprychów tak wykańczać?

Czy wiadomo coś o trybie multiplayer? Jak ma wyglądać rozgrywka? Będzie w ogóle multiplayer?

Rozgrywka wygląda świetnie, ciekawe, czy się nie nudzi po godzinie... Rozumiem, że cała gra właśnie tak wygląda, z zmieniają się jedynie lokacje na coraz bardziej skomplikowane i mniej przyjazne?
    • noone.x360 Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum 08.04.09, 12:28
      @AmericanMuscle: jak słusznie zauważyłeś to tylko gra i jak każda gra zawiera liczne uproszczenia. Nie wiem czy grałeś kiedyś w grę "Commandos" (wydana w 1998r.)? Ogólnie: grało się grupą komandosów skradających się po terenie należącym do wroga. Na minimapce widzieliśmy w którą stronę przeciwnik aktualnie patrzy i jaki jest zasięg jego wzroku. Germańce generalnie cierpiały na gigantyczną krótkowzroczność, z zasady stojąc kilkanaście metrów od wroga byłeś poza linią jego wzroku big_grin To samo zresztą było w Metal Gear Solid - mam wrażenie, że "bezpieczną odległością" było jakieś... dziesięć metrów suspicious
    • Gość: 123 Re: Zobacz jak się gra w Batman: Arkham Asylum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:29
      omg zajefajny gameplay! faktycznie w pewnym sensie odrobine podobne do splinter cella

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka