Dodaj do ulubionych

Trailer: Final Fantasy Versus XIII

• pablohp Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 12:57
      @djfurio Jak na PS3 wyjdzie na 2x BD to...ciekawe na ilu DVD wyjdzie na 360. hehe
    • djfurio Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 13:08
      Ktoś , kiedyś tam pisał, że wersja x'a ma być okrojona ale nie chcę tu wszczynać takich wojenek bo zaraz się krzykacze zlecą.
    • jojok21 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 13:55
      Jeden z najpiękniejszych komputerowych modeli kobiet jakie widziałem. Babka jest w moim typie wink
      Versus zapowiada się baardzo dobrze.
    • tracer87 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 14:46
      @djfurio- na bank to i ff13 miał wyjść tylko na ps3smile pewnie kwestia czasu nim SE ogłosi VS na x-a. Zabawne jak ff13 ogłoszono na x-a to nagle fanboye ps3 zaczęli się zachwycać ffvs ;D niech obie gry wyjdą to wtedy się oceni
      - okrojoną to masz fantazję smile

ps. dane na dvd zajmują znacznie mniej miejsca niż na b-r, obstawiam 4-5dvd na finala smile
    • lordkaka Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 15:29
      wszystkie finale 13-stki zapowiadają się bardzo dobrze ale najbardziej liczę na versusa i wreszcie powinni zacząć robić kingdom hearts 3, nową valkire profile i seqel chrono trrigera
    • janci0 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 16:04
      Ale skąd wy wiecie że "versus" będzie lepszy? Czepiam się bo szukałem jakiś informacji na temat fabuły i rozgrywki, ale nie znalazłem wiele?
      A przecież może się okazać że to będzie tak jak z FF:X-2...

PS. To nie pytanie retoryczne. Naprawdę jestem zainteresowany.
    • valium104 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 16:21
      Mnie tam bardziej pasuje zwykla XIII, a nie jakies emo-klimaty Versusa. smile Lightning nie przebije zadna babka, nawet Tifa. smile
    • coniu Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 16:27
      Czemu podejrzewamy iż będzie lepszy? Ano dlatego iż ma niesamowity klimat,zupełnie inny od FFXIII. 'Zwykła XIII' to po prostu jakaś opowieść w baśniowym świecie takim samym jak w innych jrpgach. Versus natomiast zapowiada się świetnie poniekąd ze względu na swoją mroczność,bardziej klimatyczną muzykę,nawiązanie do Szekspira i wątek miłosny dwóch zwaśnionych postaci [jak wnioskuję z dotychczasowych trailerów^^].Myślę że dali podtytuł Versus tylko dlatego że jest to projekt w pewnym znaczeniu eksperymantalny,wcześniej Fajnale tak nie wyglądały. I pokładam wielkie nadzieje w to,że Versus będzie najbardziej zajebistą grą roku [tego w którym oczywiście wyjdzie wink ]
    • jojok21 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 17:58
      Może ktoś zna nazwę utworku lecącego w tle?
    • pablohp Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 19:48
      @ tracer87 A niby jakim sposobem 1GB danych na DVD ma zajmowac mniej miejsca od 1GB danych na BD ? hie hie smile
    • hironobu15 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 19:55
      @jojok Tytul to Somnus- Yoko Shimomura
      Wedlug mnie oba Fajnale za rzadza, nawet agido^^
      Ja jeszcze czekam na inf. o nowym Parasite Eve.
    • graczz11233 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 16.04.09, 21:27
      frunio, VERSUS to ex dla PS3 i tyle.
      podstawowa XIII to multiplatform.
      Tak od dawna powiada SE i to musi być stara prawda ;p
    • janci0 Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 17.04.09, 07:48
      Dzięki coniu! Chętnie zobaczę co z tego wyjdzie, szkoda że tak długo trzeba czekać...
    • coniu Re: Trailer: Final Fantasy Versus XIII 17.04.09, 16:02
      No problem ; ] Prawda,ale nie od razu Rzym zbudowano.Wolę poczekać nieco dłużej i dostać dopracowany produkt.A tak poza tym może w końcu zarobię na PS3 ^^'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka