ilekobietamalat 16.04.09, 10:12 wlasnie zmienialam sobie centrum, i zauwazylam,ze mialam starsznie byle jakie.,bo za lekcje placili mi 18, teraz jestem w centrum gdzie za lekcje placa 20 moze ktos jest taki pojetny jak ja,i tez nie wiedzial,wiec pisze;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: konie - lekcje 16.04.09, 10:17 Lenka kiedyś pisała, żeby na to patrzeć, zeby były jak najwyższe stawki. ja to za późno przeczytałam i miałam po 18 ale zanim mój dorósł to juz się zmieniło na 19, zostałam w tym samym centrum 9znalaząłm!). Ale 20 to nie widziałam w tych tańszych nigdy. Super, że takie znalazłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie - lekcje 16.04.09, 13:17 Tak jest ! Pewnie, ze Lenka pisala ! Jakby iKobieta czytala posty Lenki, to by wiedziala, o !!! Ja dzis musze szukac nowych centrow dla moich koni, tez sie bede starala wybrac jak najdrozsze lekcje. Jak wybieralam poprzednie centra dla Carmen i Dextera to oba mialy lekcje po 19 a potem w trakcie u jednego z nich cena lekcji spadla do 18 (!) takze to sie niestety moze zmienic nawet w trakcie zakwaterowania. Przy wyborze EC patrze zeby idealnie bylo tak: 100% meadow, 100% healthcare, siodlarz, vet, zakwaterowanie 10eq, lekcja 20eq, zwierzatka w boksach Sa tez centra z lekcjami nawet 24eq przy zakwaterowaniu 10eq, ale ona najczesciej maja wymagania co do wysokiego procentu zdolnosci konia i moje sie nie kwalifikuja... Odpowiedz Link Zgłoś