sephirath 17.04.09, 20:38 Od czwórki nie mogę się oderwać, jedynki nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszaqu Re: Intro: Persona 17.04.09, 21:27 Jedyna gra dla której kupiłbym PSP... Ja chcę Personę na DSa .____. Odpowiedz Link Zgłoś
lordkaka Re: Intro: Persona 17.04.09, 22:03 persona 4 i 3 są świetnymi rpg-ami zwłaszcza podoba mi się udźwiękowienie i fabuła w tych grach i polecam również obejrzeć anime persona trinity soul Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Intro: Persona 17.04.09, 22:53 Ja takze polecam P3&4, i oczywiscie P3Fes. A co do anime to w pamieci zapadl mi jeden, bardzo wzruszajacy, moment kiedy Morimoto... Aaa tam! Nie bede pisal, sami ogladnijcie:] Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Intro: Persona 17.04.09, 22:58 Czyzby byl to wokal Yumi Kawamury? W pewnym momencie da sie wyczuc nutke utworu z P4, The Almighty, ta gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
kjurowiec Re: Intro: Persona 17.04.09, 23:15 Właśnie przechodzę P4, a trójkę niedawno skończyłem. Powiem, że to są najlepsze jrpg w jakie grałem o czasu FF7 i w ogóle jedne z najlepszych gier jakie moje oczy widziały. Muzyka, kimat postacie - mniam. A fabuła w to poezja. Nie dość, że niesamowicie wciąga, to przy okazji pokazuje jeszcze fucka bezpłciowym, przewidywalnym, drewnianym, naiwnym, dziecinnym i fabularnie jałowym współczesnym grom. Zakochałem się w tej serii i niezapowiedziana jeszcze Persona 5 jest teraz najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grą. Odpowiedz Link Zgłoś