d_pawel 22.04.09, 12:34 Populista z ciebie Sławek . Ja tam nie uważam GfW za fail . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albinozz Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:38 Obrazek z errorami świetny! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio0m Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: 93.179.226.* 22.04.09, 12:42 Ja czasem gta w muli odpalę , a zacznę grać na nowo jak wyjdzie spolszczenie od gtapolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:45 Ho, ho bijemy leżącego, tak? A poza tym u mnie GfWL! działa wyśmienicie, znaczy się wyśmienicie nic nie robi, bo odkąd zadomowiło się w menu start przy instalacji dema DoW2 to do GfWL! nie zaglądałem a i ono się jakoś nie napraszało swoją obecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:54 mi tak samo już nie działa GTA wiec czekam na MAFIE 2. Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:55 ja gram w GTA często w trybie multi... ofc na moim xboxie Odpowiedz Link Zgłoś
gyenia Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:56 czepiam się, ale co to Games for Windows zrobiło? zeSPuło? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 12:58 zeSPuło? ----- fail by me tym razem poprawione i dzięki za obywatelską czujność oraz operatywność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: 212.160.234.* 22.04.09, 13:02 Ja już nie gram. Przeszedłem raz i wystarczy. W multi nie grałem bo nie chciało mi się zabawiać ze zmianami języków. Poza tym jak niech w końcu dadzą możliwość grania Polakom, a nie trzeba się podawać za jakiegoś angola albo cholera wie kogo tam jeszcze. Ale GTA IV wspominam pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 13:24 Gram, i fajnie sie gra majac potezny sprzet, wizualnie zezarlo na starcie juz moja PS3. I serio nie wiem co chcecie od GfW, calkiem fajna platforma dla ludzi ktorzy choc troche maja inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xb Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.stacje.agora.pl 22.04.09, 13:33 ja jeszcze gram bo nie skończyłem kampanii jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
demicanadian Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 13:37 U mnie GfWL działa doskonale. Crackerzy wiedzieli co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 13:39 Bo to PC wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0_o Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:11 dsfb asjdfb asnfadoaffdhv qehv ovxmv nv aqfdjvb avhb adfhvbahfdvbre veb vivbacnv fd Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 14:17 Przeszedłem, zapomniałem, to do ostatniego akapitu. Czas się pomodlić o to, żeby przy Mafii II posiedzieć kilka razy dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: 212.76.37.* 22.04.09, 15:06 jeszcze? jeszcze to ja w gta4 nawet nie zagrałem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektro Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: 83.238.201.* 22.04.09, 15:18 gta4 to najwiekszy gniot ostatnich lat pod względem technologicznym, a za podejście R* do kwesti gier na PC nigdy więcej nie kupie gry ich produkcji. Niech sie sami katują swoimi grami... a konsole to są dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 15:22 tylko że te "dzieci" mają zwykle 30, albo i 40 lat. no ale w sumie każdy jest czyimś dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.31.136.186.rybnet.pl 22.04.09, 17:03 ja gram na ps3 i mi działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.euronet.net.pl 22.04.09, 17:04 GTA IV na PC to parujące gó..., na które ktoś narzygał. I nie umiem inaczej tego zobrazować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.2-0.pl 22.04.09, 17:48 Ja gram w Grand Theft Auto IV jeszcze. Nie jestem Hardcore'owcem dlatego też moja rpzygoda z GTA IV wciąż trwa. Jeszcze utraciłems woje sejwy bo czekał mnie nieunikniony format, ale pewne dobre duszyczki rzuciły się mi na ratunek A z tym GTA IV na komputery osobiste to jest EPIC FAIL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raywen Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 18:19 @0_o zgadzam się z tobą w całej rozciągłości;D Chciałem sobie porzyczyć od kumpla któremu sie już dawno znudziło ale chyba sobie jednak daruje;p Chociaż wcześniej miałem u siebie i nie powiem, niby działało ale cięło się gorzej niż emo. Od strony technicznej ta gra właściwie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Games for Windows zespuło GTA IV! 22.04.09, 18:50 Ja jeszcze nie gram, po wakacjach zmienię kompa na i7, to może zagram, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,., Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 18:52 @don_wroc_love, 50, 90 lat. a jak patrze kto przychodzi i kupuje gry to widze gowniarstwo. gerjawit farmaton czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.2-0.pl 22.04.09, 19:01 A skoro jesteśmy przy GTA IV. To natrafiłem na YouTubie na bardzo fajny materiał: www.youtube.com/watch?v=2cMmNBrCCqw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssq Re: Games for Windows zespuło GTA IV! IP: *.chello.pl 22.04.09, 19:02 żal to jest zdecydowanie lepsze: www.is.gd/tUIk Odpowiedz Link Zgłoś