Gość: sh4d0w IP: *.tkk.pl 24.04.09, 09:13 Eidos nie uznał tylko zgarnął kasę i zrobił co mu kazano Jak płacą to niby czemu nie, pewnie jak by ktoś zabulił dostatecznie dużo to i myszką Miki można by zagrać na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_wroc_love Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 09:55 a mi się tam podobają takie zagrywki - jak ktoś się decyduje na konsolkę to zawsze jest to jakiś tam mały powodzik do zakupu. a później pewnie i tak w formie DLC zostanie to udostępnione ogółowi swego czasu chyba w Soul Calibur IV było do wyboru - Yoda na iksie a Darth Vader na ps3 a później w DLC można było pobrać brakującego bohatera Star Wars. Offtopic: w ogóle jak już piszę o SW to przypomniał mi się taki fajny rysunek o SW i konsolach - że ps3 to Darth Vader, Xbox to ten biały żołnierz imperium a Wii to Yoda Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 09:57 acha - wielki Plus dla Pawła za stanie się obiektywnym redaktorem (przynajmniej na razie - zobaczymy co będzie później hihihi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.compress.com.pl 24.04.09, 10:09 KUP PAN PS3, KUP Pan PS3.... NO KUP! Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 10:13 Jak to co? To co dzieje sie z kazdym,zasmakuje w nieposkromionych emocjach gniewu i pragnieniu zemsty po ciemnej stronie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: 80.50.235.* 24.04.09, 10:17 Piekne: aby miec pelnowartosciowy pordukt dojdzie do sytuacjie, ze bedzie trzeba miec w domu x360, PS3 i PC. Do tego dochodzi DLC i DRM. Oto obraz gier ad 2010. To ja przestaje grac. Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 10:31 i tak jakies haxory to odblokuja na pc wiec sie nie martwie Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 10:39 Ja się nie muszę tym przejmować mimo, że czekam na tę grę bardzo, bo ostatnio załapałem się na k.....kiego RODa na XBoxie 360 mimo, że mam egzemplarz z nowego sortu. Co za gó... a już myślałem, że M$ się poprawił... Na szczęście jest gwarancja ale pewnie ze 2-3 tygodnie grania z głowy mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.ver.airbites.pl 24.04.09, 11:52 ja nie lubie ps3, w ogóle nawet 2jki i jedynki nie. Wolełem zawsze komp, bo dobry mam. Upgejduje go syatematycznie jak juz zipi i nic mi nie haczy na wysokich i srednich. Powiedziałbym, że jest ultrapłynnie. paem nie umięm sterować, jak myszką nie daje się tym w quake ciać dla padów mniejsza i wolniejsza reakcja i przeciwnik nie miałby najmniejszych szans. A myszki sa szybkie, pozwalaja na precyzje celując naprzód - pad nie ma szansy! fakt, że nie mósowo instalować gry i też nie skaczą na ps3, ale brakuje tam amitnych tytułów, jak sims czy master of ornion, albo starcraft. Może dwójka będzie , ale wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.d1.pl 24.04.09, 12:00 Nareszcie jakiś exclusive download dla PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.09, 12:31 trochę RASIZMY konsolowy ale dobrze ze czekam na inne gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.2-0.pl 24.04.09, 13:12 Nie dziwią Was ZĘBY Jokera? Czy nie ma on ich zbyt dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.ver.airbites.pl 24.04.09, 13:34 ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemchess Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.09, 14:30 ehh... a wystarczy trochę poszukać i sprawa ekskluzywności staje się jasna, czysta i bez podtekstów- do sterowania postacią Jokera przede wszystkim ma służyć czujnik ruchu z SIXAXIS, którego Xbox nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 16:31 przemchess -> No tak... Tylko wiesz, sądzę, że po prostu uznali, że skoro robią content dla PS3 to warto wykorzystać unikalne właściwości konsoli. Tym samym mamy inny ciąg zdarzeń, nie - chcemy sixaxis -> robimy na PS3, a taki - robimy na PS3 -> chcemy sixaxis. Inna sprawa, że jeśli twoja wersja jest prawdziwa, to powinni zrobić jakiś exlusive dla każdej wersji, a nie tylko dla jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
lololo55 Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 24.04.09, 16:34 nom troszeczka ma za duzo zebow ale mam nadzieje ze mozna mu je wybic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.ver.airbites.pl 24.04.09, 22:01 Moj brat tesz ma więcej zębów niż powinno. Te dwa pierwsze to jak chomik i gryzie przez to niemało ale za to szybko, jak on je. Wtedy ja nie mogę go dogonić. A wczoraj to na popcornie mi się połamała czfórka i wisi na dzięśle do połowy. Na dętystę na raie nie uzbierałem - dobrze że martwy był, to ból nieodczywalny , bo jak nie to musiałbym chyba proszki zarzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 25.04.09, 00:14 www.vg247.com/2009/04/24/rumor-xbox-360-has-joker-dlc-for-arkham-asylum-too/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 06:24 Ściema dziwne bo w trailerze/gameplay'ubyły oznaczenia klawiszy z X360. Może na Xsie(lub pod x'a optymalizuja) testuja a na PS3 wypuszcza. Nie piszcie takich bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Re: Chcesz zagrać Jokerem w Batmanie? Kup PS3 29.04.09, 11:23 Kiedy cos extra dla PC, to ok. Np. dodatki do Fallout 3. To pokaz "lepszości" PC na PS3. Kiedy odwrotnie to forma dyskryminacji. Taka stara dobra metoda kalego - Kali ukraść krowe to dobrze, kalemu ukraść krowę to źle. Aż dziw że to nie pisanina SS. Odpowiedz Link Zgłoś