x360suck 27.04.09, 19:24 Byłem niezbyt łaskawie nastawiony na online ale niech mi ktos teraz powie ze sie zapowiada nudno albo ze online jest niepotrzebny to go wyśmieję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-go Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 19:44 Fajnie , że można się wspinać i ostrzeliwywać się wisząc na przeróżnych miejscówkach na mapach. Dokładnie tak jak ma być w singlu. Najbardziej czekam na singla ale te zapowiedziane tryby multi na bank przedłużą i tak genialną rozgrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 19:46 Miazga - bardzo przyjemnie wspominam czasy spędzone z pierwszym Uncharted - ale brakowało w nim tego czegoś co przykułoby mnie na dłużej - teraz multi to zmieni - a chyba jeszcze bardziej niż na multi napalam się na CO-OPa ze znajomymi - MUST HAVE Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 19:48 Zapowiada się Kiler Killzone 2 Muszę przyznać, że filmik zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.Granie przez neta z innymi użytkownikami ps3, będzie niezłą odskocznią od single playera i na pewno dobrze zrobi grze jako całokształt.No cóż - wielu się ze mną zgodzi, bo kolejna zajebista gra na ps3 nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:02 Tak jak myslalem, nie pasuje online (deathmatch'e i CTF) do tej gierki! Trailer zrobiony rownie efektownie co trailer MGO, Haze, Spidermana czy Laira, czyli zlepek akcji kilkusekundowych. Add wyzej - inaczej byscie pisali, gdyby wam puszczono pierwszy lepszy caly mecz, a nie najlepsze akcje z gry Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:41 @super-nyga - Przecież mechanika gry w Gears of War jest podobna, to nie wiem w czym tkwi problem ?.Poza tym, co ty możesz wiedzieć o ilości fanów jaką będzie miał Uncharted 2 - jasnowidz jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:54 on prowokuje bo zazdrosny oO daj dzieciakowi sie wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:56 Mechanika w Haze oraz KZ2/COD4/H3 rowniez jest podobna a roznica jest kolosalna (teraz widzisz jak gry z ta sama mechanika moga sie roznic - jedne nastawiaja typowo na multi inne robia multi jako dodatek dla ciekawosci i nie sprzedawania swojej kopii) Odpowiedz Link Zgłoś
padre_pl Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:57 Wygląda wypaśnie. Zobaczymy, jak wyjdzie w praniu, mam nadzieję, że poprawili lekko mechanikę strzelania. Tak czy inaczej szykuje się hit. Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 20:58 Glupota mam calaczka w Uncharted1, a wiec do zazdrosci mi naprawde daleko podaj mi glupota - tylko Ty (do nikogo innego sie nie odezwe) PSNid a zobaczysz, ze nie sciemniam. Skonczylem oraz dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:14 Kolejna gra która miazdzy graficznie xboxa Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:14 @super-nyga - Po pierwsze Haze jest jednym wielkim niewypałem - cóż takie gry się zdarzają.Killzone 2 trzyma się nieźle i nie ma się wielce do czego przyczepić.A odnośnie Uncharted 2, to znajdzie swoich zwolenników onlin i uważam, że to jest dobry pomysł żeby takie coś graczom zaserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz-pl Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:15 tak tak nyga, tyle ze jeszcze niedawno mowiles ze nigdy nie bedziesz miec PS3 tzn Twoje drugie wcielenie,he-man mowil Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:22 zapowiada się nieźle ale to single będzie najważniejszy. pominę milczeniem naszego super nyga he mana Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:24 Dokladnie, nyfus khmm. tzn heman znowuje sieje poploch w tematach sony. Szkoda mi ciebie chlopie, juz ci kiedys wyklad robilem... Odpowiedz Link Zgłoś
marol_3 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:24 Panowie wygląda na to że Nauthy Dog postawi wysoko poprzeczke... Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:28 Wracając do mechaniki gry, to Gears Of War ma mniej do zaoferowania niż Uncharted 2 np w GoW nie będziesz mógł wspinać się na budynki czy też wisieć na jakieś reklamie i strzelać, a to zdecydowanie urozmaica rozgrywkę.Pewnie Uncharted 2 będzie lepiej się prezentować graficznie niż wcześniej wspomniana produkcja, to też U2 w moim odczuciu będzie gierką bardzo dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 21:32 od Gearsów to już jedynka Uncharted wyglądała ładniej, ale to sprawa drugorzędna. na razie zapowiada się smakowicie, a to pewnie dopiero początek Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 22:12 heh graficznie identycznie jak unch1 i to jest te zapowiadane 100% mocy ps3? ;/ @jarus a ty dalej z tymi gearsami Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 22:17 tak samo jak U1? komentarz roku Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 22:21 Wiem prawda w oczy kole. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiq17 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 22:21 Ale ten uncharted boli fanbojów trzystasześćdzięsiątki, a raczej dwóch bo na polygamii wiecej nie widzialem. To, że graficznie bedzie swietnie bylo wiadomo od dawna, przeciez juz jedynka rok po starcie ps3 pokazywala power(tak szczerze to dalej uwazam, ze pierwsze uncharted jest najladniejsza gra na ps3, ladniejsza nawet od killzłoma i jest to tylko moje subiektywne zdanie)a co dopiero po trzech latach gdzie ND juz obczailo co i jak.A wracajac do multiplayera to naprawde bardzo mi sie to podoba i widze, że tu bardziej bedzie sie liczyl spryt a nie skill a to mi odpowiada. Tak samo z CoD 4, w mp moglem grac tylko w trybie hardcore bo normalnie nie moglem wytrzymac kiedy co 5 sekund zabijal mnie ktos z rpg albo z granatnika... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 27.04.09, 22:51 Świetnie się zapowiada! Ta gra jest w dobrych rękach. Jeśli ND zdecydował się na dodanie multi to na bank zrobi to dobrze. Również pozdrawiam fanów Schneidera, Atarynki i reszty kaseciaków bez turbo Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 28.04.09, 01:03 No i kolejny dowód na to że warto kupić w tym roku PS3. Nawet tylko dla Uncharted 2. Chyba się skuszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Trailer: Multiplayer w Uncharted 2 28.04.09, 10:04 totonek, nie zapomnij jeszcze o Heavy Rain to będzie dopiero tytuł. Na Infamous raczej nie ma co czekać. A co do Uncharted grafikę single można sobie zobaczyć na filmikach z GDC. MUlti zawsze wygląda słabiej. Uncharted to i tak głównie single Odpowiedz Link Zgłoś