xbox-maniak 28.04.09, 14:35 O, na to czekałem. Piękny filmik, zapowiada się pyszna gierka, mam nadzieję że tak samo rozbudowana jak jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezii Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 15:14 Aż mnie kusi wrócić do williamette i odblokować prawdziwe zakończenie, gra miejscami trudna przez mechanikę - np. biegający boss a ja mogę strzelać tylko z miejsca, czasem wkutrzająca ale i tak bardzo dobra i robi wrażenie. Co do dwójeczki to dziwne będzie bieganie bez aparatu foto - świetny patent imho. Cieszy mnogość sprzętu i zdolność Chucka do majsterkowania - dzida z piłami czy piły na motorze Zobaczymy jak będzie z mechaniką i sejwami ale coś czuję, że pozostanie jak było. Koniecznośc mieszczenia się w limicie czasowym strzasznie pompowało adrenalinę w jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 16:11 Jedyna gra (DR) której nigdy nie sprzedałem i nie sprzedam. Z dwójką pewnie będzie dokładnie tak samo, za każdym razem gdy wracam do pierwszej części cieszy mnie tak samo jak za pierwszym razem. Gra jest boska, zabawa w najczystszej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 16:35 Nareszcie jakieś konkrety odnośnie tego tytułu. Zapowiada się smakowicie, w końcu zabawa w najczystszym wydaniu. Grafika prezentuje dobry poziom, no i pomysły na bronie wydają się ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
pro_krawiec Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 20:14 kolo wyglada jak David Beckham ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 20:35 Myślałem, że Chuck N. Btw gra się zapowiada nieźle, mocno podciągnięta grafika względem poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Trailer: Dead Rising 2 28.04.09, 21:54 360-tka ma szczęście posiadać najlepsze gry o zombie w historii, czyli DR i L4D. DR było w zasadzie idealne, ale miało jedną wadę... Nie, nie system sejwów - ten był fajny i zrozumiały (jestem jedynym który tak myśli?). Mowa o konieczności wracania do kryjówki na dachu - droga tam była dość długa... DR2 wygląda tak samo jak jedynka, więc wiadomo że będzie megamiodnie. Jeśli tylko nie będzie trzeba wracać się przez całą planszę tylko po to, żeby zobaczyć krótki filmik, gra wymiecie. -------- kultturystyka.blox.pl - 80's, a niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Dead Rising 2 29.04.09, 00:19 Taaa, tylko, że Dr2 będzie też na ps3... Odpowiedz Link Zgłoś