Gość: q800 IP: *.legendgroup.pl 29.04.09, 11:40 Co on tam za śmigiełko ma na plecach? Szkoda, że jeszcze czapeczki ze śmigiełkiem mu ie dali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_wroc_love Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 12:07 eeech aż ślinotoku dostałem jak obejrzałem ten filmik rewelacja - momentalnie przypomniał mi się Metal SLug i o ile pierwsza część mi nie podeszła to do drugiej chyba już czuję miętę Odpowiedz Link Zgłoś
narsereg Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 12:35 To nie śmigiełko, o kurek.. który się dokręca w wypadku krwawienia, w skutek dokręcania kombinezon się zwęża i uciska ranę... Odpowiedz Link Zgłoś
aquiller Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 12:35 Tępa strzelanka. Przez 90% czasu postać na tym filmiku 'naparzała' na full-auto. Jasne, można lubić tanie rozrywki, ale bez przesady - gracze! Szanujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 13:20 @aquiller ------ prosiłbym o nie deprecjonowanie czysto arcade'owych strzelanek Odpowiedz Link Zgłoś
achilles_333 Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 15:36 @aquiller A wiesz że nie wszyscy lubią Mario? Poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 17:04 aquiller ale o to przecież chodzi. To ma być rozwałka niczym Duke Nukem. Nikt nie oczekuje po tej grze książkowej fabuły... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 17:23 a dla młodzieży, która może nie kojarzyć co to ten legendarny Metal Slug o którym pisałem - www.youtube.com/watch?v=AAjpHXxR_9o niestety aktualnie znaleźć na allegro konsolkę Neo Geo i gry na nią to dramat a kartridże czasami osiągają jakieś koszmarne ceny a salonów gier z automatami coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Lost Planet 2 działa też na PC 29.04.09, 17:34 ale właśnie znalazłem w necie że jest na live arcade! Odpowiedz Link Zgłoś