super-nyga 29.04.09, 21:27 Mnie sie np podoba pod wzgledem wizualnym (jak mozna przypuszczac mapki beda rownie duze co w warhawku jak nie wieksze, a jaka tam byla grafika;p - ala psx) Poki co wielki positiv.. 3mam kciuki za ten projekt.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanus-plejus Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:12 No bardzo fajnie to wyglada.. a graficznie wiadomo ze rewolucji nie zrobia skoro to gra online i jeszcze dla tylu osob. Ale jak naraie jestem bardzo zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:20 No grafika przyzwoita bez fajerwerków i dobrze. To ma być wciągająca gra sieciowa. Naprawdę ciekawie się zapowiada. Tylko jestem ciekaw jak ze stabilnością gry skoro tyle graczy ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
valium104 Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:32 Na moje to grafika jest lepsza od Killzona, jedynie animacje moga byc lepsze. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:46 Właśnie jak na tak dużą liczbę graczy gra wygląda naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:51 ''a jaka tam byla grafika'' jak w Halo3?? Moze nawet lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Trailer: MAG 30.04.09, 00:12 sorry mam obie konsole i obie gry, wiec w przeciwienstwie do ciebie wiem co pisze xD OWNED!!!!!!!!!;] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: MAG 30.04.09, 01:31 Mi się podoba. Czekam na coś zbliżonego do Warhawka, a najbardziej bi mi leżała jego druga, kosmiczna część. A propo grafy o dzisiaj rozglądaliśmy się z koleszką po mapach w K2 i qurcze; to trzeba zobaczyć. (na dobrym tv.) W czasie walki online nie ma czasu na podziwianie pięknych widoków i np. wsiąkającej w piasek Phyrrusa krwi wrogów cz zdaniu sobie w końcu sprawy, że walka w Tharsis toczy się głęboko pod ziemią. Czekam na jakąś betę MAG'a Odpowiedz Link Zgłoś
x360suck Re: Trailer: MAG 30.04.09, 08:18 ''sorry mam obie konsole i obie gry, wiec w przeciwienstwie do ciebie wiem co pisze'' tak masz z zerowym dorobkiem trofeów LOL tak sie skłąda ze Halo 3 też widziałem i większego crapa graficznego to ja nie widziałem chyba tylko worhowk moze sie z nim mierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Trailer: MAG 30.04.09, 13:31 słabo to wygląda ale zabawa z tyloma graczami może być niezła Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: Trailer: MAG 30.04.09, 15:15 "Niezła" to według mnie za mała ocena. To będzie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś