Dodaj do ulubionych

Trailer: MAG

29.04.09, 21:27
Mnie sie np podoba pod wzgledem wizualnym (jak mozna przypuszczac mapki beda rownie duze co w warhawku jak nie wieksze, a jaka tam byla grafika;p - ala psx) Poki co wielki positiv.. 3mam kciuki za ten projekt..
Obserwuj wątek
    • fanus-plejus Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:12
      No bardzo fajnie to wyglada.. a graficznie wiadomo ze rewolucji nie zrobia skoro to gra online i jeszcze dla tylu osob. Ale jak naraie jestem bardzo zainteresowany smile
    • kistler Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:20
      No grafika przyzwoita bez fajerwerków i dobrze. To ma być wciągająca gra sieciowa. Naprawdę ciekawie się zapowiada. Tylko jestem ciekaw jak ze stabilnością gry skoro tyle graczy ma być.
    • valium104 Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:32
      Na moje to grafika jest lepsza od Killzona, jedynie animacje moga byc lepsze. Serio.
    • x360suck Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:46
      Właśnie jak na tak dużą liczbę graczy gra wygląda naprawdę dobrze.
    • x360suck Re: Trailer: MAG 29.04.09, 22:51
      ''a jaka tam byla grafika'' jak w Halo3?? Moze nawet lepsza wink
    • super-nyga Re: Trailer: MAG 30.04.09, 00:12
      sorry mam obie konsole i obie gry, wiec w przeciwienstwie do ciebie wiem co pisze xD OWNED!!!!!!!!!;]
    • mi-go Re: Trailer: MAG 30.04.09, 01:31
      Mi się podoba. Czekam na coś zbliżonego do Warhawka, a najbardziej bi mi leżała jego druga, kosmiczna część.
      A propo grafy o dzisiaj rozglądaliśmy się z koleszką po mapach w K2 i qurcze; to trzeba zobaczyć. (na dobrym tv.) W czasie walki online nie ma czasu na podziwianie pięknych widoków i np. wsiąkającej w piasek Phyrrusa krwi wrogów cz zdaniu sobie w końcu sprawy, że walka w Tharsis toczy się głęboko pod ziemią.
      Czekam na jakąś betę MAG'a
    • x360suck Re: Trailer: MAG 30.04.09, 08:18
      ''sorry mam obie konsole i obie gry, wiec w przeciwienstwie do ciebie wiem co pisze'' tak masz z zerowym dorobkiem trofeów LOL
      tak sie skłąda ze Halo 3 też widziałem i większego crapa graficznego to ja nie widziałem chyba tylko worhowk moze sie z nim mierzyć
    • adamus7856 Re: Trailer: MAG 30.04.09, 10:38
      Czekam na bete smile
    • bigdaddyy Re: Trailer: MAG 30.04.09, 13:31
      słabo to wygląda ale zabawa z tyloma graczami może być niezła
    • robin113 Re: Trailer: MAG 30.04.09, 15:15
      "Niezła" to według mnie za mała ocena. To będzie ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka