Dodaj do ulubionych

Splinter Cell: Conviction już w tym roku!

30.04.09, 16:06
Ekstrasmile Tylko czy ten screen nie pochodzu ze skasowanej wersji conviction z 2007roku? Na stronce jest są właśnie te screeny i bardzo imho biedny trailer tamtej wersji. Dobrze, że skasowali. Przydało by się trochę danych o nowej grze bo z tego co pamiętam to programiści obiecywali złote góry; ucieczki, walka z użyciem napotkanych sprzętów, zaawansowana fizyka. Czyli to co wszyscy;p
Obserwuj wątek
    • Gość: brenas Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 16:17
      nie sprinter tylko splinter
    • Gość: Ghost Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 16:51
      No fajnie, tylko że na wersje na Playstation 3 raczej nie ma szans, bo podobno PS3 ma czegoś za mało czy cośsad

Pozazdrościć X i PC.
    • Gość: ;P Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 16:57
      No fajnie, tylko że na wersje na Playstation 3 raczej nie ma szans, bo podobno PS3 ma czegoś za mało czy cośsad

Pozazdrościć X i PC.

----

Za mało gier i użytkowników i opłacalność spada ;P
    • Gość: mr zoom Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.chello.pl 30.04.09, 17:00
      Zdecydowanie jedna z lepszych wiadomości dzisiejszego dnia big_grin
    • adk84 Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! 30.04.09, 17:10
      Kurde no... wszystko fajnie tylko nie do konca podobała mi się zmiana jaka nastąpiła po "Chaos Theory" ( która jak dla mnie była najlepszą częścią serii ) Oby z tego też wyszło coś ciekawego.
    • Gość: Hektor1 Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 17:14
      Czekam na SC, ale nie w takiej formie... sad
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! IP: *.2-0.pl 01.05.09, 03:17
      Nie no, Double Agent też był spoko. Podobało mi się to całe efekciarstwo w tej części. Tylko kiedy zrezygnuję z DURNOWATYCH misji polegających np. na oczyszczeniu statku, czytaj: zabiciu wszystkich bandziorów. Nic nie robisz tylko chodzisz i zabijasz...
    • mistermozg Re: Splinter Cell: Conviction już w tym roku! 01.05.09, 12:37
      oj tak, dawać tego splinter cella!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka